Autor Tema: FERENČAK  (Posjeta: 28617 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
Odg: FERENČAK
« Odgovori #45 : Veljača 08, 2012, 03:36:49 poslijepodne »
Spominješ i forumaša Jaguara-a, mislim da imaš mogućnost kompletnog pregleda naših razmjena poruka ( Jaguar i ja ) pa malo pogledaj.
Na to sam i mislio, ništa drugo, a Bob kao moderator ima uvid u to.
Misliš?  ::)
Prvi put to čujem.
Možda imaš i prav, ali ja ne znam kak da ja vidim tvoje privatne poruke, tu si onda sposobniji od mene. A maloprije sam pregledal sve moje izbornike ovdje na forumu i nis niš našel.

A jel ti vidiš moje privatne poruke?  ???

Bilaj

• Gost
« Odgovori #46 : Veljača 08, 2012, 11:41:45 poslijepodne »
Da, postavio sam pitanje, konkretno, prvi put Sledgehammeru, a drugi put tebi...

Eto i opet koko-vg laže.
Postavio je pitanje Sleđu i kada je ulovljen u laži onda tu i dalje ustraje u lažima i izmišlja da je nešto rekao.

A to kaj si citiral: pa čovječe Božji, jel ti stvarno ne kužiš kaj je on napisal? On je jednom Sleđa i jednom tebe pital to isto. I kaj je tu loše?

I još pitaš Bobe kaj je tu loše?
koko-vg je lagao te opet ustraje u lažima.
I kaj je najgore i ti si prihvatio njegove laži jer nije pitao dva puta nego samo jednom i to Sleđa.

To je loše kada neka osoba laže a još gore je kada ti preuzmeš njegove laži.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #47 : Veljača 09, 2012, 01:30:47 poslijepodne »
Da, postavio sam pitanje, konkretno, prvi put Sledgehammeru, a drugi put tebi...

Eto i opet koko-vg laže.
Postavio je pitanje Sleđu i kada je ulovljen u laži onda tu i dalje ustraje u lažima i izmišlja da je nešto rekao.

A to kaj si citiral: pa čovječe Božji, jel ti stvarno ne kužiš kaj je on napisal? On je jednom Sleđa i jednom tebe pital to isto. I kaj je tu loše?

I još pitaš Bobe kaj je tu loše?
koko-vg je lagao te opet ustraje u lažima.
I kaj je najgore i ti si prihvatio njegove laži jer nije pitao dva puta nego samo jednom i to Sleđa.

Sad sam još jenput još pažljivije pročital i slažem se da izjava od koko-vg, da je pital jednog, pa drugog, ne stoji. Ali to nazvati lažem je ipak predaleko. Kad se ti zezneš i krivu riječ napišeš, onda te niko ne naziva lažljivcom. Prelako se razbacuješ tako oštrom riječju. Još nisi shvatio značenje riječi "laž" (-"lagati") i "istina". Razmisli si malo pa bumo popričali kad pokažeš da si si porazmislil. Jer ak si ne želiš ni porazmisliti o tome, onda nema svrhe da o tome diskutiramo, zar ne?

A u zadnjih x postova ti jednostavno nisi ni jednom riječju spomenul ono o čem sam ti ja pisal na temu riječju "laž" i "istina". Tak da meni izgleda da si tolko uvjeren u svoj stav da ga ne želiš niti malo preispitati. Tak se nemre diskutirat ak je jedna strana slijepa za argumente druge strane. Tak to nejde. Tako da mi tvoje "laž" ili "istina" ubuduće neće imati eto baš nikakvog značaja, kao ni kad malo dijete priča o seksu.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #48 : Veljača 09, 2012, 01:32:35 poslijepodne »
Citat:
Bilaj

;)

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #49 : Veljača 10, 2012, 11:24:09 prijepodne »
Deca, kokov odvjetnik vam je vse povedal. Kaj vam još ni jasno??
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”