Koji su to HDZ-ovci ovdje=??...Po tebi svi oni koji misle suprotno od ova dva tvoja blesimetra su HDZ-ovci?
Sorry, ali tak ispada.
Ali ima i drugih pokazatelja. Na primjer ak neko na neviđene greške, promake, afere, manipulacije, nezakonitosti, očigledne krađe, očigledno kršenje postojećih hrvatskih zakona... (puuuuno toga) sa strane HDZja uopće ne reagira. Ono - nula, kao da je to sve super i ok. Maksimalno ak takve likove direktno pitaš vele da ni drugi nisu bolji, ili najviše kaj moreš očekiva je da vele da to nije ok. Ali da bi išli iz vlastite inicijative kritizirat HDZ: e to nikako i nikada. A SDPovce ili NHSovce bi mam kritiziral da se i samo loše obuku. I popljuval ih onak usput, kad se već piše. E to su mi baš ti prkriveni HDZovci.
Možda ni nemaju knjižicu te zločinačke organizacije, ali glumataju da su neovisni, a dobro znaju da nisu.
Koko-vg i jaguar se bar ne tumače i ne glumataju. Oni su mi puno vjerodostojniji nego ti i Sleđ i cijela ostala ekipa zajedno. Pa si ti misli i tumaći kaj očeš.
Da nije njih dvojice ovdje bi bila prejaka vladavina te zločinačke organizacije. I tog balkansko primitivnog umišljenog oholog duha, koji nam pokušava prodati foru, da ak nisi član te zločinačke organizacije (ZNA SE), da si jugonostalgičar, komunista, nevjernik i izdajica Hrvatke. Baš na taj nivo se spušta kvaliteta diskusije ovdje i zbog toga imamo sve manje članova na forumu. Ne velim da su ovi koji su otišli sve neke inteligentne bestije, ne, ne, ne, to sigurno ne, ali njihovim odlaskom izgubili smo različitost mišljenja i tema. Nema više puno političkih perspektiva, puno različitih mišljenja, ostali su samo bivši komunisti i članovi zločinačke organizacije. Koji su prije toga isto bili komunisti. Alaj mi veliki izbor!
Da nas više piše mogli bi isčupati više dobrih postova, ovak ... Previše loših vibracija i vrijeđanja i omalovažavanja, tak da ljudi gube volju pratiti te iskompleksirane spodobe kak se prepucavaju. To nikome niš ne pridonosi.
Ali kaj se tu more. To tak izgleda mora biti.
Fala Bogu ostalo je tu još par pravih altruista koji stvarno žele s nama podijeliti neke informacije, pomažu da nam forum ipak još ima nekog smisla i ne žele se previše prepustiti diskusijama te kvalitete koje vlada na ovom forumu. Pitam se kak budu dugo i oni tu.