Ne znam odakle samo izvlačiš te podatke ?
Ovakva količina stranačke zaslijepljenosti meni stvarno nije jasna.
Čovijek može razumjeti kada se samo priča o nekoj aferi iza koje može svašta biti. Ali kada je netko osuđen a detalji su javnosti poznati već godinama da i dalje ti neki stanački ljudi pitaju od kuda nekome to da je lopov lopov.
@ Bobe-Rok- mene puno više takvi stranački jurišnici smetaju na ovom forumu nego kada Sleđ koristi neprimjerene riječi kada govori istinu.
A jel?
A zakaj se nikad ne buniš protiv HDZovskih stranačkih jurišnika? Te možda frka? Kaj te budu izbacili iz stranke?
Ili si sam jedan od njih, ili su ti HDZovci preplitki s njihovim argumentima da bi se raspravljali s tobom, a ovi crveni ti znaju dat kontru i pogode te točno u živac, pa ti smetaju više nego drugi. Činjenica je da istina boli, a kad nemaš kaj više za reć, onda ideš jedan te isti post ko neko dete ponavljat na forumu.
Nemoj. Dobro da mene onda nije bilo na formu, jer bi te ja banal zbog spamanja foruma. I to je činjenica. Isto kak je istinita tvrdnja (
istina) da si ponavljal postove. A kaj bi bila tvrdnja da si budala jer ne znaš dati protuargumente i spamaš forum? Istina? Činjenica? Ili samo uvreda?
A to kaj Sleđ vrijeđa i omalovažava... Pa kaj se svi pravite blesavi? Govori istinu? Oš reć da je istina kad veli da su svi koji su glasali ZA EU
budale i izdajnici? To ti nazivaš
istinom? Jel ti uopće poznato značenje riječi "istina"? A koristiti tu riječ znaš? Ak tvrdiš da je to istina kaj Sleđ veli, onda ti pojma nemaš o značenju te riječi. E to je sad logika.
To je isto kao da ja sad (ovo je samo primjer, a nikako tvrdnja!) počnem tvrditi da ti nisi hrvat jer ne znaš značenje riječi "stina". I kaj sad? Dal ja sad mogu tak nekaj javno tvrditi jer
ja smatram da je to istina? Jel tak? Kak ti to sad paše? Ajd da te čujem.
Budalaština na kvadrat!
Ak se on smije razbacivati uvredama pod okriljem istine, onda bu to svako mogel. Onda jadan nam naš forum. Onda jadna nam Hrvatska!