Autor Tema: FERENČAK  (Posjeta: 28620 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: FERENČAK
« Odgovori #15 : Veljača 05, 2012, 05:47:57 poslijepodne »
bahat, glup i neodgovoran potez Čačića...

Definitivno. Pogotovo to što je na konferenciji za novinare čačić rekao da se on vodi presunkcijom nevinosti- dok nije pravomoćna presuda.
Te je još pozvao da je to politički montirani proces.

Zanimljivo ako želiš biti običan službenik onda moraš donesti potvrdu da se protiv tebe ne vodi nikakav postupak- ali po čačićevim riječima za upravi i kadrove iz kvote HNS-a to pravilo ne vrijedi.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #16 : Veljača 06, 2012, 09:16:12 poslijepodne »
http://www.dragovoljac.com/index.php?option=com_content&view=article&id=12810%3Amoral-pohlepnih-nanbudo-konzum-enata&catid=39%3Adamir-kalafatic&Itemid=33

Moral pohlepnih Nanbudo Konzum-enata!

Uvod: Da nije bilo rijetko poštenog zastupnika Zagrebačke gradske skupštine, Tomislava Jelića, sramotna 'afera Nanbudo' ne bi ni izišla na vidjelo-pojeo bi vuk magarca-a promućurni Srečko Ferenčak i Petar Turković('nanbudo'-predsjednik!?) trljali bi svoje prljave ruke zbog uspješno izvedene, korisne i legitimne špekulacije gradskim zemljištem!

Ipak, zahvaljujući hrabrom zastupniku Jeliću cijela stvar je nakon podosta pravosudnog oklijevanja došla pred lice pravde te i nepravomoćno zaključena kako slijedi:

Bivši saborski zastupnik HNS-a Srećko Ferenčak te njegov 'Nanbudo'-suradnik Petar Turković, 24. ožujka 2010.g. na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno su osuđeni na godinu dana zatvora zbog 'afere Nanbudo' u kojoj ih se teretilo da su zaradili više od 9,5 milijuna kuna na nezakonitoj (pre)-prodaji gradskog zemljišta.

Ukoliko presuda postane pravomoćna Ferenčaku i Turkoviću oduzet će se svakom po 4,8 milijuna kuna, koliko su navodno zaradili na prodaji zemljišta trgovačkom lancu Konzum. Oni su, naime, od grada Zagreba još 1996. po povoljnim uvjetima otkupili zemljište namijenjeno izgradnji Nanbudo-centra za invalide, a potom ga po višestrukoj cijeni (pre-)prodali Konzumu.

Obrazlažući presudu sudac Zdravko Majerović kazao je da je tijekom suđenja nedvojbeno dokazano da optuženici od samog početka na zemljištu veličine 5.000 četvornih metara nisu planirali izgraditi Centar za dnevnu skrb invalidnih osoba a upravo zbog toga im je gradsko zemljište ustupljeno po veoma povoljnijim uvjetima.

Već u prvom projektu, koji je u konačnici propao jer ga banke nisu željele pratiti kreditima, humanitarni aspekt stavljen je na marginu, a planirana je gradnja komercijalnih sadržaja, pojasnio je sudac.

Dodao je da su optuženicima izrečene minimalne zakonom predviđene kazne, jer su ranije dobar dio svog vremena potrošili, eto, na humanu pomoć invalidima.

„Angažirali ste se na području koje traži dosta odricanja. No, to ste uprljali ovim (amoralnim, nap. a.)nedjelom“, kazao je na kraju sudac Majerović.

Uza sve navedeno Srećka Ferenčaka njegov bahati šef predlaže u Nadzorni odbor JANAF-a a tek nakon žestoke reakcije javnosti svoj prijedlog i povlači tobože na zahtjev svog glavnog tajnika kome se odjednom probudila (nečista!) savjest!?

A da nije bilo reakcije javnosti i opet bi vuk pojeo magarca te bi Ferenčak zadržao mjesto u nadzornom odboru JANAF-a!

Svejedno, obrazlažući njegovu ostavku, Čačić žestoko ustaje u njegovu obranu za razliku od ostalih veoma šutljivih predstavnika svoje 'monolitne' KUKURIKU-koalicije.

Čak se i inače 'temperamentni' športski ministar, Željko Jovanović, suzdržao od bilo kakvog komentara. Nije ni čudo, ta, zbog licemjerne lojalnosti, ne bi on svoga koalicijskog partnera, stranku HNS označio imenom koje joj pripada: zločinačkom odnosno kriminalnom organizacijom!?

Evo Čačićevih riječi:

„Amoralno je napadati ljude koji nisu pravomoćno osuđeni, a u ovoj smo zemlji imali cijeli niz politički uvjetovanih postupaka“, kaže (a)moralom nabildani Čačić dodajući kako je sudska presuda „politički motivirana!“

Prvi potpredsjednik Kukuriku-vlade, koji u travnju čeka presudu mađarskog suda zbog dvostrukog ubojstva na cesti(iz nehata!), istaknuo je kako njegov HNS u potpunosti stoji iza (visokih moralnih vrednota!, nap. a.)svog glavnog tajnika. Drugim riječima, zbog stranačke lojalnosti svom bahatom predsjedniku, svi su HNS-ovci uvjereni u Ferenčakovu nevinost, koju će, sigurni su, potvrditi i sud. Takva Čačićeva izjava otvorene podrške okrivljenom Ferenčaku bez ikakve sumnje znači i javno izraženi pokušaj utjecaja na konačnu, pravomoćnu sudsku presudu.

Presuda je, ne zaboravimo, izrečena zbog 'nemoralne' transakcije odnosno figurativno rečeno zbog 'špekulativne pretvorbe' Nanbudo dvorane, namijenjene prvenstveno hrvatskim braniteljima-invalidima, u profitabilni trgovački Konzum-centar!

Verbalni utjecaj na konačnu odluku suda izrečen javno preko medija po našim pozitivnim propisima iz KZ-a kazneno je djelo a previđena kazna je godina dana zatvora!

Ipak, i bez gramzivih Ferenčaka i Turkovića….

….Svjetska Nanbudo federacija, sa sjedištem u japanskom Kobeu, od veljače će biti bogatija za novu središnjicu Međunarodnog Nanbudo sveučilišta, sa sjedištem u Hrvatskoj. Riječ je, naime, o drugom centru takve vrste u Europi, a nova dvorana od 300 četvornih metara izgraditi će se u Hrastini Samoborskoj. Plod je to višegodišnjih napora Nanbudo boraca koji predano rade na promoviranju ove japanske borilačke vještine, koja u sebi ujedinjuje obrambeni segment, energetsko-terapeutski rad i mentalni samorazvoj (vijest je od 31.siječnja og.).

Nema nikakve sumnje da su navedeni 'Nanbudo Konzum'-enti(i ne samo oni, nap. a.) zbog vlastite pohlepe za novcem propustili priliku izgraditi predviđeni Nanbudo-centar gdje su marljivim psiho-terapeutskim radom mogli itekako rehabilitirati svoj defektni, mentalni samorazvoj.

Dakako, utopija, jednako licemjernoj paroli o predanoj borbi za povjerenje birača koju je KUKURUKU-koalicija istakla kao 'lajtmotiv' svoje predizborne kampanje.

Njihove 'borilačke vještine' svode se jedino na borbu za vlastiti materijalni probitak uz iskusnog trenera-instruktora takvih 'vještina',…'lojalnog' premijeru, prvog potpredsjednika Radimira Čačića!

Uostalom, čemu se svemu ovome i čuditi, pa, zar Srečko Ferenčak nije glavni tajnik kod svog gazde Ratka Čačića a mudra narodna izreka kaže: kakav gazda takav pas!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #17 : Veljača 06, 2012, 09:51:50 poslijepodne »
... a mudra narodna izreka kaže: kakav gazda takav pas![/b]

se to odnosi i na MUP  i na bivšeg "nesvrstanog" ministra policije ? Da negdo drugi veli da su svi droti pokvareni jer im je šef takav, mam bi se negdo pobunil ... Sledgehammer, am nismo deca.

Samo ne znam protiv koga buš onda pisal kad uhapse i zapru Čačića, Ferenčaka i slične ? 
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #18 : Veljača 06, 2012, 09:56:57 poslijepodne »
Meni sve ovo izfgleda jako lijepo odvlačenje pažnje. Nekaj se sprema, a narod se zabavlja. Držte gaće bit će svega!!
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Bilaj

• Gost
« Odgovori #19 : Veljača 07, 2012, 08:29:33 prijepodne »
Samo ne znam protiv koga buš onda pisal kad uhapse i zapru Čačića, Ferenčaka i slične ?

Zar još uvijek postoje ljudi koji smatraju da lopovi i ubijice ne trebaju biti kažnjeni?
Izgleda da postoje nažalost.

Inače jedna paralela koju na načuo.
Kada je Fedelji dobio otkaz onda je Milanović rekao da će isti dobivati 6 mjeseci plaču.
Zar nije i po istoj logici isto i sa ferenščakom da će dobivati novce.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #20 : Veljača 07, 2012, 09:57:59 prijepodne »
Citat:
Bilaj

Kada je Fedelji dobio otkaz onda je Milanović rekao da će isti dobivati 6 mjeseci plaču.

Milanović je time želio obmanuti javnost i na neki način usmjeriti gnjev na Fedelja, no Fedelji je pametan čovjek i sve to demantirao rekavši da on ne želi novac za nešto što nije odradio...He.. Ferenčak će za razliku od Fedelja primati novac još 6 mjeseci...ovo je klasičan primjer Hrvatske zbiljekoja govori o poremećenom sustavu vrijednosti...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #21 : Veljača 07, 2012, 10:02:44 prijepodne »

Zar još uvijek postoje ljudi koji smatraju da lopovi i ubijice ne trebaju biti kažnjeni?
Izgleda da postoje nažalost.

Inače jedna paralela koju na načuo.

Tko to smatra da ubojice i lopovi ne trebaju biti kažnjeni ?

p.s.  Ti se smatraš kompetentnim da sudiš o tome tko je kriv a tko nije ?  Daj malo pogledaj kaj si napisao ... Ni jednom ni drugom od gore navedenih nisi pravilno napisao prezime. (Samo nemoj reči da je to zbog brzine pisanja ...)

Kad već spominješ paralele ...  Sjetim se napisa po novinama kad je Čačić imao onu saobračajku u Mađarskoj ... pun kufer "novinara" nije se udostojilo ni pogledati na netu kako mu je pravo ime, pa se moglo pročitati i da se zove : Radomir, zatim Ratomir, a u stvari je Radimir ... isto tako, kad je bilo aktualno suđenje zbog pokolja u Stupnom Dolu (BiH), sudilo se, kako su neki pisali Tihofilu, neki su pisali o Tihomilu, a neki o  Tihomiru Blaškiću ...

Muha, i ti si kompetentan isto kao i Bilaj, (sve vrsni političari) ... daj se barem potrudi pa se raspitaj kako je dotičnoj osobi o kojoj pišeš prezime ... FERDELJI, a ne Fedelji, kako si više pita napisao ...
« Zadnja izmjena: Veljača 07, 2012, 10:05:21 prijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #22 : Veljača 07, 2012, 10:41:44 prijepodne »
Ti se smatraš kompetentnim da sudiš o tome tko je kriv a tko nije ?

Prvo sud koji je lopova osudio ne pravomočnom presudom.
A drugom je postupak u tijeku jer su ljudi mrtvi a prometnu nesereću izazvao ubijica.

Naravno jedino je čačić kompetentan jer presuda za lopovluk je jedino za njega politička odluka a ne lopovluk.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #23 : Veljača 07, 2012, 11:15:35 prijepodne »
Jel ti to provociraš s nekakvim svojim Novohrvatskim jezikom ? Opet pišeš UBIJICA a ne Ubojica, a prezimena, ma čija bila, pišu se velikim početnim slovom. Zatim ne pravomočna ... pravilno je NEPRAVOMOĆNA.  Ne znam odakle samo izvlačiš te podatke ?   

Bilaj

• Gost
« Odgovori #24 : Veljača 07, 2012, 12:05:18 poslijepodne »
Ne znam odakle samo izvlačiš te podatke ?

Ovakva količina stranačke zaslijepljenosti meni stvarno nije jasna.
Čovijek može razumjeti kada se samo priča o nekoj aferi iza koje može svašta biti. Ali kada je netko osuđen a detalji su javnosti poznati već godinama da i dalje ti neki stanački ljudi pitaju od kuda nekome to da je lopov lopov.

@ Bobe-Rok- mene puno više takvi stranački jurišnici smetaju na ovom forumu nego kada Sleđ koristi neprimjerene riječi kada govori istinu.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #25 : Veljača 07, 2012, 12:54:44 poslijepodne »
Citat:
Bilaj

@ Bobe-Rok- mene puno više takvi stranački jurišnici smetaju na ovom forumu nego kada Sleđ koristi neprimjerene riječi kada govori istinu.

Upravo tako, kret.. kad nema argumente komentira nebitno... 

Lakše je bilo maknuti mene nego partnera iz koalicije
Vladimir Ferdelji, brzopotezno smijenjeni pomoćnik ministra prometa Zlatka Komadine, jer se usudio kritizirati poteze Vlade, gostovao je na HRT-u u emisiji 'In Media Res' gdje je rekao da se ne osjeća političkom žrtvom zbog izbacivanja iz Vlade

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/174082/Lakse-je-bilo-maknuti-mene-nego-partnera-iz-koalicije.html

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/173190/Duznost-mi-je-bila-ukazati-na-probleme.html

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #26 : Veljača 07, 2012, 01:47:07 poslijepodne »
Ne znam odakle samo izvlačiš te podatke ?

Ovakva količina stranačke zaslijepljenosti meni stvarno nije jasna.
Čovijek može razumjeti kada se samo priča o nekoj aferi iza koje može svašta biti. Ali kada je netko osuđen a detalji su javnosti poznati već godinama da i dalje ti neki stanački ljudi pitaju od kuda nekome to da je lopov lopov.

A jel?
A zakaj se nikad ne buniš protiv HDZovskih stranačkih jurišnika? Te možda frka? Kaj te budu izbacili iz stranke?
Ili si sam jedan od njih, ili su ti HDZovci preplitki s njihovim argumentima da bi se raspravljali s tobom, a ovi crveni ti znaju dat kontru i pogode te točno u živac, pa ti smetaju više nego drugi. Činjenica je da istina boli, a kad nemaš kaj više za reć, onda ideš jedan te isti post ko neko dete ponavljat na forumu.

Nemoj. Dobro da mene onda nije bilo na formu, jer bi te ja banal zbog spamanja foruma. I to je činjenica. Isto kak je istinita tvrdnja (istina) da si ponavljal postove. A kaj bi bila tvrdnja da si budala jer ne znaš dati protuargumente i spamaš forum? Istina? Činjenica? Ili samo uvreda?

A to kaj Sleđ vrijeđa i omalovažava... Pa kaj se svi pravite blesavi? Govori istinu? Oš reć da je istina kad veli da su svi koji su glasali ZA EU budale i izdajnici? To ti nazivaš istinom? Jel ti uopće poznato značenje riječi "istina"? A koristiti tu riječ znaš? Ak tvrdiš da je to istina kaj Sleđ veli, onda ti pojma nemaš o značenju te riječi. E to je sad logika.

To je isto kao da ja sad (ovo je samo primjer, a nikako tvrdnja!) počnem tvrditi da ti nisi hrvat jer ne znaš značenje riječi "stina". I kaj sad? Dal ja sad mogu tak nekaj javno tvrditi jer ja smatram da je to istina? Jel tak? Kak ti to sad paše? Ajd da te čujem.

Budalaština na kvadrat!

Ak se on smije razbacivati uvredama pod okriljem istine, onda bu to svako mogel. Onda jadan nam naš forum. Onda jadna nam Hrvatska!

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #27 : Veljača 07, 2012, 02:14:29 poslijepodne »

Citat:
BobRock

Ili si sam jedan od njih, ili su ti HDZovci preplitki s njihovim argumentima da bi se raspravljali s tobom, a ovi crveni ti znaju dat kontru i pogode te točno u živac, pa ti smetaju više nego drugi. Činjenica je da istina boli, a kad nemaš kaj više za reć, onda ideš jedan te isti post ko neko dete ponavljat na forumu.

Koji su to HDZ-ovci ovdje=??...Po tebi svi oni koji misle suprotno od ova dva tvoja blesimetra su HDZ-ovci? ..Sory ali tak ispada ...Dakle, što je politički korektno a što politički nekorektno ovisi o tomu na koji način pripadnici dotične grupe to doživljavaju a s druge strane ovisi o tomu na koji način pripadnici dotične grupe taj izraz doživljavaju. Da li kada koriste taj izraz ili kada netko treći koristi taj izraz ili kada netko koristi taj izraz a oni to tada skupa s tobom doživljavaju kao jednoznačno diskriminiranje ili obilježavanje pripadnika/ca te neke dotične grupe kao nečega nižega ili nečega dostojnog mržnje ili nečeg dostojnog prezira itd...svašta nešto, jednostavno rečeno bolesno...

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #28 : Veljača 07, 2012, 03:44:23 poslijepodne »
se to odnosi i na MUP  i na bivšeg "nesvrstanog" ministra policije ? Da negdo drugi veli da su svi droti pokvareni jer im je šef takav, mam bi se negdo pobunil

Ne - pokvareni su oni koji su ga tam podmetnuli. Ministar je političar, ne policajac, i izjednačavati njega sa policijom je malo jači primjer pameti i političkog znanja.

Tak da meni ministar unutarnjih poslova nije šef. No sumnjam da ti to moreš shvatiti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #29 : Veljača 07, 2012, 03:47:41 poslijepodne »
daj se barem potrudi pa se raspitaj kako je dotičnoj osobi o kojoj pišeš prezime ... FERDELJI, a ne Fedelji, kako si više pita napisao ...

Ajde se malo napljugaj neke stvari, skupa sa traženjem gramatičkih pogrešaka, jer nemaš morala i karaktera priznati da je sve ostalo istina, pa se popikavaš na nekakvu ispušteno slovo... boli me qrac je li Ferdelji, Fedelji, medelji ili Mudulji - znamo na koju kriminalnu budalu se misli, istu onu koju štite isto takove kriminalne biudale.