Autor Tema: FERENČAK  (Posjeta: 28608 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Muha

• Jezerača
FERENČAK
« : Veljača 02, 2012, 10:50:16 prijepodne »
HRVATSKA agencija za obvezne zalihe nafte i naftnih derivata (HANDA) danas je smijenila dva člana Nadzornog odbora Janafa, Barbaru Šimić i Krešimira Baranovića, a na njihovo mjesto su imenovani haenesovci Srećko Ferenčak i Goran Kovačević, priopćeno je danas za Zagrebačke burze.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hnsovci-ferencak-i-kovacevic-imenovani-u-nadzorni-odbor-janafa/596891.aspx

HNS-ovac Srećko Ferenčak, koji je prije nešto manje od dvije godine u aferi Nanbudo nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora, a morao je i vratiti gotovo pet milijuna kuna, imenovan je za novog člana Nadzornog odbora JANAF
Prije mjesec dana Ferenčak je komentirajući napise u medijima kazao kako nije na javnoj fnkciji.

"Nisam ni u Saboru ni nigdje. Radim ovaj posao koji je profesionalna funkcija. Moram nešto jesti, moja obitelj mora nešto jesti. Mediji me razvlače sedam godina, meni i mojoj obitelji je najteže. Kad će presuda biti donesena, stvar je pravosuđa. Volio bih da to bude što prije, da se riješim tereta", rekao je.

http://danas.net.hr/novac/page/2012/02/01/0611006.html

Osuđen za malverzacije, Srećko Ferenčak ušao u Nadzorni odbor JANAF-a
http://dalje.com/hr-hrvatska/osudjen-za-malverzacije-srecko-ferencak-usao-u-nadzorni-odbor-janaf-a/413595

Pobornici KUKURIKAVACA tvrdili su  kako će se odgovorne funkcije povjeravati moralnim i kompetentnim ljudima, ali ovdje vidim da će se ista praksa nastaviti i kroz mandat ove vlade.

Jaguar

• Gost
Odg: FERENČAK
« Odgovori #1 : Veljača 02, 2012, 11:02:33 prijepodne »
Eto izgleda na tvoju i moju radost povući će imenovanje Ferenčaka.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nakon-lavine-kritika-vlada-povlaci-imenovanje-ferencaka-u-no-janafa.html

Netko se opako zaigrao ali i brzo shvatio, no i to je dobro, kad se brzo shvaća i razumije, što kod nekih nažalost nije posebna vrlina.

Šteta teme, mogla je biti zanimljiva Muha, jel da?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #2 : Veljača 02, 2012, 11:16:11 prijepodne »
Citat:
Jaguar

Pa ima nastavak, nije lI u Nanbudo aferi sudjelovao i bivši predsjednik Mesić kojeg sada kuhana noga odnosno lignja proziva i napada..he..zaboravio prika tko mu je pomogao da postane predsjednik?...ishebao Bandića koji mu ovo sigurno ne bi nikad napravio, no baš onak kak vele stari "svaka rit mora dojti na šakret"...

Dobar komentar Sandre Bartolović

U gadnoj pogubljenosti Josipoviću je ured bivšeg predsjednika kriv što narod gladuje. Besramno, kao i ucjena Vesne Pusić da umirovljenici neće dobiti svoju mjesečnu milostinju ako ne glasaju za EU.

http://www.nacional.hr/clanak/124438/ujed-predsjednika

Jaguar

• Gost
« Odgovori #3 : Veljača 02, 2012, 01:39:52 poslijepodne »
Aha, to ti zbog Bandića, prošlo je Muha, odavno, idemo dalje! ;D

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #4 : Veljača 02, 2012, 01:59:45 poslijepodne »
Eto izgleda na tvoju i moju radost povući će imenovanje Ferenčaka.

http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/nakon-lavine-kritika-vlada-povlaci-imenovanje-ferencaka-u-no-janafa.html

Netko se opako zaigrao ali i brzo shvatio, no i to je dobro, kad se brzo shvaća i razumije, što kod nekih nažalost nije posebna vrlina.

bez obzira i sa povlacenjem te lopine..

naime, prikazuje se svakodnevno biseri iz te stranke, koje , da je samostalno izasla na izbore bila bi ispod ranga   hsp-a...ovakvo predizborno koaliranje je bezobrazno nedemokratsko, stetno, sto upravo svakodnevno imamo prilike slusati, citati, vidjeti bisere iz te lopovske stranke.

od ministrice vanjskih poslova, koja se sama katapultirala na to mjesto imat cemo ubuduce se naslusati bisera da ce premasiti i svojeg djjedu po materi.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #5 : Veljača 02, 2012, 02:40:16 poslijepodne »
Citat:
Jaguar

Interesantno kako zanemaruješ i obezvređuješ teme koje se tiču tvojih drugara...podsjećaš me, tj. prisjetio sam se pjesme, doduše neznam autora niti tko ju pjeva no ide ovako "ubićemo, zaklaćemo ko sa nama neće"...jel to nudiš????

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #6 : Veljača 02, 2012, 10:02:23 poslijepodne »

E,Zoki,Zoki... Opet piškio-kakio.
Do pred izbore je bil smotan kak sajla, ne ovaj naš z Gradič, a najenput se, v novina, skoncentreral.Zgleda da ni tomu ni bilo dugoga veka.
wwwg tablice

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #7 : Veljača 03, 2012, 08:15:36 prijepodne »
Milanović pobjesnio zbog Ferenčaka, Čačiću poručio: Miči ga!

Premijer Zoran Milanović dobio je, moglo bi se reći, 'živčani slom' kad je objavljeno kako će HNS-ov glavni tajnik Srećko Ferenčak koji ima nepravomoćnu presudu zbog gospodarskog kriminala, ući u Nadzorni odbor JANAF-a. Pobjesnio je nakon što mu je javljeno što HNS-ovci smjeraju, nazvao je šefa HNS-a Radimira Čačića i samo mu rekao: Rješavaj to odmah! Miči Ferenčaka!

http://dalje.com/hr-hrvatska/milanovic-pobjesnio-zbog-ferencaka-cacicu-porucio--mici-ga/413983

Jel to normalno?...koji blam..koga više kriviti za ovo?..Milanovića?...he..sad ispada da nije znao pa se posipa pepelom..

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #8 : Veljača 03, 2012, 09:31:29 prijepodne »
partija i co. imaju predivne kapacitete da ubrzo preteknu doktorovu oganizaciju..

Jaguar

• Gost
« Odgovori #9 : Veljača 03, 2012, 10:30:50 prijepodne »
bahat, glup i neodgovoran potez Čačića, no to je morao znati i Milanović.
Čini mi se kako je ovim potezom vrha stranke, oštećen upravo HNS kao politička stranka, odnosno njegovo članstvo i struktura, no neka to rješavaju unatar sebe, jer onaj tko šteti ugledu stranke na bilo koji način, treba odgovarati, pa bio to i predsjednik stranke. Jer sve više se pokazuje u svim našim političkim strankama kako vrhovi stranaka uzimaju sebi za pravo kako mogu raditi što hoće a da za ništa ne odgovaraju.
Odgovornost mora postojati na svim razinama, kako u državi, tako i u političkim strankama.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #10 : Veljača 03, 2012, 10:57:15 prijepodne »
Citat:
Jaguar

bahat, glup i neodgovoran potez Čačića, no to je morao znati i Milanović

Da točno..i kaj sad?... po meni si i ti suodgovoran jer si navijao za ovu bratiju koja dela ove pizdarije... u EU nam se smiju, čak su doprli prepričanci iz diplomatskih krugova gdje se naveliko u humoristično stilu razgovara o Hrvatskom potpredsjedniku vlade kojem se sudi u drugoj zemlji..strašno..to je upravo ono kaj sam čitavo vrijeme ukazivao, Čačićeva nesreća se može u pravnom žargonu okvalificirati kao ubojstvo iz nehata no to ga ne amnestira od odgovornosti i krivnje a pogotovo od političke moralne odgovornosti..kakvu poruku taj razbojnik šalje..pa sad svi koji će imati slč. problem će se vatati na Čačiča pa zato i je došlo do ove afere sa Ferenčakom..koja razlika u pravnom smislu osim kaj je ovaj nepravomoćno osuđen a Gazimiru suđenje još traje...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #11 : Veljača 03, 2012, 11:48:18 prijepodne »
Citat:
Jaguar

bahat, glup i neodgovoran potez Čačića, no to je morao znati i Milanović

Da točno..i kaj sad?... po meni si i ti suodgovoran jer si navijao za ovu bratiju koja dela ove pizdarije...

Muha, da podržavam i dalje tu kako ti kažeš "bratiju" no o Čačiću sam rekao sve, kaj još da ti crtam?
Čačić nije jednako HNS, u HNS-u ima jako puno časnih i poštenih ljudi, znam mnoge, posebno ovdje u Turopolju, govorio sam i o vrhovima stranaka, nije to samo problem HNS-a to je problem svih političkih stranaka u nas.

A o podrški bratiji, ti si podržavao i podržavaš bivšu bratiju na državnoj razini i ovu trenutnu na gradskoj razini, onu istu bratiju koja je uništavala i uništila zemlju, dugi niz godina, o kriminalu, pljački i krađi neću, to neka rade institucije, no cifre znamo a posljedice trpimo svi danas, pa i ova bratija koja je došla sada na vlast, jer se mora suočiti s posljedicama takve vladavine, kao što će i buduća u gradu Velika Gorica.
Kada ova bratija ili ako bude krala, pljačkala i siromašila zemlju, prvi ću skočiti i vikati na sva zvona.
Za razliku od tebe ja ipak nisam tako jednostran, nego pokušavam sagledati uzroke i posljedice sa svih strana.
I na koncu, je li Ferenčak u NO? Nije. Pokušaj to gledati s pozitivne strane, dakle ne može više kao prije, ma tko to htio ili želio, za mene je to već veliki napredak u odnosu na prije, svidjelo se to tebi ili ne.
« Zadnja izmjena: Veljača 03, 2012, 11:51:02 prijepodne Jaguar »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #12 : Veljača 03, 2012, 01:02:54 poslijepodne »
Citat:
Jaguar

Kada ova bratija ili ako bude krala, pljačkala i siromašila zemlju, prvi ću skočiti i vikati na sva zvona

Tu se ne slažem s tobom...Mudri ljudi zbore "bolje spriječiti nego liječiti"....Čačiču i njegovoj družini dati na upravljanje društveni novac je isto kao da daš lisici da čuva kokošinjac...a one koji su im omogućili da to rade treba objesiti za jajca..po meni su isti više krivi nego ovi kaj kradu....između onog koji drži lojtru dok ovaj drugi krade nema razlike...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #13 : Veljača 03, 2012, 02:28:01 poslijepodne »
Muha, oprosti ali ti si subjetivan, nisi grmio toliko kada su desetci milijardi nestajali, da ne kažem stotine, nego si još branio tu, kako ti kažeš, bratiju. Sve sam rekao ranije i ne želim se dalje s tobom ovdje nadmudrivati, jer to ionako nema nikakvog smisla, kad si ti u pitanju. Kad je SDP i HNS u pitanju, ti bi uvijek našao i dlaku u jajetu i bez ovoga. No kako bilo da bilo, potpora ovoj Vladi i dalje raste, ma što ti mislio o njoj.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #14 : Veljača 03, 2012, 04:48:44 poslijepodne »
„Kada su nacisti došli po komuniste, ja sam šutio; jer nisam bio komunist.

Kada su zatvorili socijaldemokrate, ja sam šutio; jer nisam bio socijaldemokrat.

Kada su došli po sindikalce, ja se nisam pobunio; jer nisam bio sindikalac.

Kada su došli po mene, nije preostao nitko da se pobuni.“ – Martin Niemöller
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”