Jaguar
bahat, glup i neodgovoran potez Čačića, no to je morao znati i Milanović
Da točno..i kaj sad?... po meni si i ti suodgovoran jer si navijao za ovu bratiju koja dela ove pizdarije...
Muha, da podržavam i dalje tu kako ti kažeš "bratiju" no o Čačiću sam rekao sve, kaj još da ti crtam?
Čačić nije jednako HNS, u HNS-u ima jako puno časnih i poštenih ljudi, znam mnoge, posebno ovdje u Turopolju, govorio sam i o vrhovima stranaka, nije to samo problem HNS-a to je problem svih političkih stranaka u nas.
A o podrški bratiji, ti si podržavao i podržavaš bivšu bratiju na državnoj razini i ovu trenutnu na gradskoj razini, onu istu bratiju koja je uništavala i uništila zemlju, dugi niz godina, o kriminalu, pljački i krađi neću, to neka rade institucije, no cifre znamo a posljedice trpimo svi danas, pa i ova bratija koja je došla sada na vlast, jer se mora suočiti s posljedicama takve vladavine, kao što će i buduća u gradu Velika Gorica.
Kada ova bratija ili ako bude krala, pljačkala i siromašila zemlju, prvi ću skočiti i vikati na sva zvona.
Za razliku od tebe ja ipak nisam tako jednostran, nego pokušavam sagledati uzroke i posljedice sa svih strana.
I na koncu, je li Ferenčak u NO? Nije. Pokušaj to gledati s pozitivne strane, dakle ne može više kao prije, ma tko to htio ili želio, za mene je to već veliki napredak u odnosu na prije, svidjelo se to tebi ili ne.