.................
Po običaju melješ puno gluposti, da je sve to tomu tako onda bi tada km autoceste koštao 15 -16 mil kuna, kao kasnije i danas, a ne 4 mil i to na najtežim dionicama, molim te pa nas prosvijetli kam su onda išli novci kasnije, razlika od minimalno 10 mil kn/km čak i ako uzmemo realno povećanje cijena materijala i usluga od 20% u odnosu na tadašnju izgradnju autocesta. Možeš se truditi do iznemoglosti, no međutim činjenice su jedno a tvoja meljaja drugo.
Apropo Coninga, ako je ta tvrtka i odrađivala neke poslove, tebi velikom domoljubu i nacionalno osviješćenoj personi bi valjda bilo primjerenije da je te poslove odrađivala neka strana tvrtka a ne domaća hrvatska, jer Coning je koliko je meni poznato hrvatska tvrtka, kaj ne?
Dakle kada govorimo o zaduživanju, da zaduživali su se i to puno manje a za te novce radili puno više i u tome je glavni keč, možeš se na trepavice postaviti i mljeti, no to su činjenice i tako u svim sektorima, zato se tada i u to vrijeme koalicijske vlade napravio pomak na bolje, saniralo postojeće stanje(slično današnjem), stvorili dobri temelji za daljnji napredak, izbjegla skoro pa izolacija Hrvatske, e sada me nemoj samo pitati a zašto su izgubili izbore 2003? Na to pitanje ćeš dobiti odgovor na ovim izborima, pa onda sljedećim nakon ovih, jer uvjeren sam da hrvatski građani ne žive više u 1991 i 90-tima, kao nekolicina Vas ovdje, koji se trudite do iznemoglosti pokazati kako su svi isti lopovi, to je ZNA SE čija taktika, jer ako sam ja loš, pokušavam i druge uvući u to, kako bi bio manje zapažen kao loš. E to nije tako, potvrdu će te dobiti na ovim izborima, uvjeren sam u to.