Zato što je to naprosto činjenica. Ak ti sumnjaš u tu činjenicu onda izvoli pronađi u riječnicima što znači fobia.
Onda bi umjesto vrijeđanja sam otipkao na stranicu poput ove http://lmgtfy.com/?q=phobia+wikipedia&l=1
Da skratim. Nauči što znače navedene rijeći pa onda možemo dalje govoriti.
Ma ti si činjenica.
Sad počinješ opet nekaj drugo. Kaj nije bilo riječ o riječi eurofil? Zakaj sad mijenjaš taktiku i zakaj sad ideš na riječ eurofob? Oš mi s tom jednom riječju dokazati drugu? Bedasto. Za korištenje takve taktike bi mi prvo moral argumentirati zakaj bi definicija jednog morala označiti definiciju drugog. A to ti nemreš.
Evo, da vidiš kaj znači
sufiks -phile. Imaš baš primjer za
Eurofila baš na toj stranici. Ma evo da se ne mučiš previše:
Europhil: a person who wants to increase cooperation between governments within the European Union. Općenito -phil znači: "
Suffixes with the common part -phil- (-phile, -philia, -philic) are used to specify some kind of attraction or affinity to something, in particular the love or obsession with something."
Da si mi tak argumentiral onda bi bio vjerodostojan, ovak niš od tvoje vjerodostojnosti. Jesi bar naučil da se eurofil ne piše velikim slovom? Ili ti i to moram crtati?
E sad, gdje piše da je eurofil neobjektivan? To je čista glupost! Očito je da ti sam ne znaš kaj znači riječ eurofil, imal si neku svoju (definitivno krivu!) predođbu, a ovdje glumiš pametnoga i ideš druge učiti. Samo kaj si se ovaj put zaj.bo! Moja predođba riječi eurofil je bila potpuno točna, mada se ja nis išel kurčiti da znam kaj ta riječ znači, nego sam oprezno izjavil da imam predođbu kaj ta riječ znači. Tu si našel prostora za napad i išel me ispravljati, umjesto da si prvo sam provjeril značenje te riječi.
Ako netko zagovara ulazak HR u EU, to znači ako je eurofil, to još ne znači da je u svakom slučaju neobjektivan, kak si ti tvrdil. Sigurno ima i neobjektivnih eurofila, ali sama riječ eurofil ništa ne govori o objektivnosti te osobe, kak si ti tvrdil. Jel ti sad jasno? Ili ti još nekaj nije jasno?
Da skratim: ne znaš diskutirati.