Razumijem, ne zelite reci VLASTITO ili, kako vi kazete SOPSTVENO misljenje. Goricani nisu niti glupu niti blesavi, znaju da se Beus kandidrao za gradonacelnika pored Picule i time mu nastetio. Ne samo njemu nego cijeloj lijevoj politickoj opciji u VG. I naravno time pogodovao HDZ-u.
uvaženi krok, kao i obično Vama je važnije stablo od šume, samo se Vi hranite i hvatajte za riječi, ili pratite ukoliko tko na forumu ovdje izgovori nedaj bože kakvu riječ, koja eto nije tobože hrvatska, etiketirajte, radite što god hoćete, ja stim nisam opterećen i nemam komplekse koje bi trebao liječiti, ili Vas imati za terapiju, a što se tiče teme o kojoj pišete, stvari će biti jasne kao dan kod sljedećih izbora, kako ovih parlamentarnih tako i kod sljedećih lokalnih, sada bi se ja trebao s Vama nadmudrivati ovdje, nemam ni volje ni vremena, iskreno a što se tiče spomenika, već sam rekao moje mišljenje, samo pitajte VŠO gdje joj najbolje odgovara, predpostavljam da ona to ne bi htjela u Velikoj Gorici, jer je svjesna da tu ne pripada, može i u Zagrebu ili Samoboru, nije problem.
ja jedino što znam, je da HDZ ima šanse da opet pobjedi, obzirom na mnogo faktora.
@uvaženi muha, jesam li sad HDZ-ovac? Malo sam SDP-ovac, malo HNS-vac, malo HDZ-ovac a VŠO mi je mila.