podvili su rep i poslije toga nastavili tresti po vlastitoj stranci,
primjer kako zapravo ne valja reći niti ukazivati na istinu nego se uvlakački i ritoljubno ponašati kako nam non stop nameće Jaguar...
uvaženi muha, opet se lijepite na postove koji nisu bili upućeni Vama, kaj ste Vi odvjetnik uvaženog forumaša Mile cara?
Iako sam ranije Vama uputio pitanje, niste odgovorili.
Lijepite meni neke etikete, što je naprosto smiješno do boli, kako bi Vi plasirali Vašu istinu, jer Vaša istina je jedna i jedina, druga mišljenja ne postoje i nikako nisu poželjna, inače su uvlakačka i ritoljubna, možete misliti?
Toliko pišete o Zlatku, da Vam predlažem najbolje da si ga zemete doma, da stanete obojica pred ogledalo, i pogledate se.

Apropo Zlatka, g.Zlatka Rovišana, koliko je meni poznato, isti je gospodin napustio SDP i priklonio se HDZ-u i podržavao HDZ u kapamnji i izborima koji još nisu bili završeni i nije bio izabran gradonačelnik. Meni se nameće logično pitanje, što bi jedna stranka, bilo koja, trebala činiti sa svojim članom koji je javno otišao u protivnički tabor i davao podršku protivničkom taboru. Jasno, jedan i jedini odgovr je da će ga ta stranka izbaciti iz svojih redova jer je izdao svoju stranku, takvom članu nije mjesto u toj istoj stranki.
Sve drugo i svi drugi problemi ukoliko ih je bilo su se mogli raspravljati i rješavati unutar stranke i stranačkih tijela, ali izabrati baš taj trenutak i pobjeći u protivnički tabor je za mene izdaja i vlastite stranke i vlastitih načela, i ako bi to htio napraviti ne bi u tom trenu, nego ili prije ili poslije, što bi bilo vrlo korektno, ali u tom trenu i toj situaciji je to za mene upravo uvlakački i ritoljubno prema suprotnoj strani jer se procjenjivalo i vagalo da bi ta strana mogla i pobjediti, što je i bila dobra procjena, a postupak sramotan do boli.
Istina je da je Picula, napravio pogrešku krivom procjenom što je odbacio HNS od sebe a prigrlio DC i Vesnu Škare Ožbolt, što se kasnije i potvrdilo, da ne poonavljam cijelu priču, svi znamo kako se sve odvilo kasnije do dana današnjeg, i zbog toga je Picula izgubio izbore, ispada zaista istina da je g.Rovišan napravio dobru procjenu i odabrao pobjedničku stranu koju je podržavao, ali očekivati da to SDP prihavti i ne reagira na to je naprosto suludo i van svake pameti.
Pričati o nekim stvarima, kako je bilo, šta bi bilo, kad bi bilo je isto besmisleno, važan i najvažniji je trenutak koji je g.Rovišan odabrao da napsuti SDP i prikloni se HDZ, koji je ljuti politički protivnik SDP-u i očekivati od SDP-a da to prihvati objeručke, izgrli i izljubi, može samo netko tko ili nema blage veze s ničim ili netko tko zlonamjerno izvrće stvari naopako, ja bih rekao prije ovo drugo.
I na kraju želim svako dobro g.Rovišanu s njegovom novom strankom ali znam da dosadašnja praksa je bezbroj puta potvrdila da su takvi ljudi i takve stranke završili nigdje drugdje osim na ukupnom popisu svih registriranih hrvatskih političkih stranaka.