hehehehe, baš si našao pouzdan izvor. Možda u tome što pišu ima istine ali ovim novinama nije za vjerovat.
Zašto bi se inače VFK odrekla kolege SDP-ovca iz Gorice Zorana Ostovića koji je bio protukandidat Mihaelu Zmajloviću. Zoran Ostović bio je gradski vijećnik i predsjednik kluba vijećnika u goričkom gradskom vijeću. Zašto je lobirala među SDP-ovcima iz VG da glasaju za Zmajlovića, koji je i u Gorici dobio 2/3 glasova?
@uvaženi neo dobro ste rekli, baš pouzdan medij i ne samo to, jako relevantan, koji može kreirati javno mijenje

@uvaženi krok da dopunim, nije samo Zorana O. nego i Zorna Žica, jel da? Čudi me da niste i njega spomenuli.

Meni se nameće logično pitanje zašto su svi ti ljudi podvili rep i napustili SDP, danas "pljuju" u žlicu iz koje su jeli, zašto nisu ustrajali u svojim načelima i borili se za pravdu odnosno "nepravdu" koju je nanijela VKF, unutar stranke kojoj su pripadali, i istjerali pravicu kroz neko razdoblje. Meni je to zanimljivo pitanje ili je presudilo nešto savim drugo?