…….gospodin Lesar je otišao iz HNS ali vrlo korektno i dalje s HNS ima vrlo korektne odnose i ne pljuje po HNS….
I tu mu je veličina. Čovjek se razišao sa strankom, i djeluje samostalno (do sada) i uopće ne vidim problem ako je osnovao stranku, pa taman i zato da se ispred nje kandidira na idućim izborima (ne dao Bog dugog čekanja za te izbore).
…..jedino na način da pokuša pokrenuti novu stranku pa tako sebe ponovo progurati u Sabor,
Na žalost, jer mi u Sabor još uvijek biramo stranke, a ne imena.
....briga o sebi samom i ništa drugo.
S ovim se ne slažem. Lesar je vrlo kvalitetan zastupnik, i svakome bi trebalo biti jasno da je velika šteta za cijelu državu ako ne bi uspio „
sebe ponovo progurati u Sabor“ (ružno rečeno). Slučaj Tomašić.
Lesar brine o malom čovjeku, i zalaže za za mnoge pojedinosti koje stranke ne žele prokazati. I zato je dobrodošao i potrebit.
Ako se prati Lesara u sabornici ili na blogu, čovjek je iskren, dosljedan, borac, ja ga doživljavam kao pravednu osobu, a najvažnije nije svezan stranačkom stegom koje mi je već pun kufer. Pripremljen je za svaku sjednicu, i naziva probleme pravim imenom, ne glumi, govori razumljivim jezikom, i on je jedan od zastupnika koji i mene zastupa. Hvala mu.
Na kraju krajeva, znamo kako Međimurje glasa na svakim izborima.