………. VFK……
Ovo je teško i za pročitati, za razumjeti je potrebna prilična koncentracija, za komentirati treba vremena, za istinitost „netočnih navoda“ hrpe googlanja i istraživanja, a za optužbe saznanja.
Sve u svemu prošlost – kaj ste htjeli reći ovim postom i kome?
Još jedno protupitanje – zašto se niste vi kandidirali kontra VFK ?
Kaj je to teško razumjeti
...vrlo ste revni kad se radi o nekom drugom, tj. vašim političkim protivnicima...he...tada nije važna provjera istinitosti navoda i saznanja...hm...ovo je dokaz da njegujete dvostruke kriterije.... a tu glumite borca za istinu....
Muhice – ja vas štujem, iako smo/ste/su drugačijih razmišljanja. Čak i ne baš previše, ali ipak odskačemo.
Zaista mi se koncentracija drapala dok sam čitala ove hrpe rečenica i optužbi koje ste napisali na račun VFK, Beus-a, BF, SDP.

Skopirala sam cijeli post, stavila ga u novi office dok. i mislila „na rezance“ komenitrati, ali sam onda shvatila da pojma nemam skoro pa ni o čemu o čemu vi pišete.
Muha – ja nisam nikad bila član SDP, ne poznajem VFK osobno, ne znam njen niti životni niti politički put, brata joj poznajem površno (znam da je vrlo OK čovjek i da se bavi vatrogastvom godinama), i kak očekujete da napišem nekaj o toj temi.
Revna sam kad imam kaj za reći, osim toga, ja sam vam jedina i replicirala, da se ne bi našli uvrijeđeni i da znate da vas pratim i čitam.
Moji politički protivnici nisu i vaši protivnici (iako bi trebali biti isti) ali ako ćemo istinito ja nemam političkih protivnika kad nisam političarka. Meni su protivnici svi oni koji djeluju kontra ovog grada, Turopolja, zavičaja, moje djedovine, države. ZNA SE koji to jesu.
I nemojte me, prosim, vrijeđati, ne njegujem dvostruke kriterije, i vjerujte mi većeg borca za istinu i pravdu niste sreli u životu (jednom kad skočim na cesti pred vas, i kad vam velim da sam to ja

, bit će vam jasno). Samo što je moj „rat“ sveden na lokalni nivo, bi se reklo domaći, tj s onim ljudima s kojima se poznam i živim pored njih. Svatko (poznati, nepoznati) čuje ono kaj me smeta ili mi ne paše čak i bez obzira na posljedice. Znam se izražavati, to mi je prednost, a i struka. Doduše, u ovim godinama ipak malo prije razmislim ili prespavam pa onda i nisam tak oštra. No, znam da me dugo čitate, i znate kaj mislim pod tim.
Ali kad se na nekoga obrušavam kao vi na VFK onda imam i podatke po meni poznatom izvoru kojeg otkrivam ili ne ovisi o procjeni ili obećanju, zato i vjerujem da i vi imate, da ne pišete iz „priča se po gradu“ nego ste bili svjedokom raznih njenih radnji.
Međutim, to je trebalo TADA/ONDA (naši stari bi rekli) „deti pod nos“, a ne danas kad ste pogubili autoritet. Se slažete? A ja vam tu niti mogu niti želim pomoći.