Interesantna teza, a kak bi to netko od nas trebao reagirati na navodne navode, pa nismo mi Uskoci, Poskoci, DORH, nismo mi spavali sa VFK, bili uz nju, pratli je, prali joj zubiće, držali joj kaput i šta sve neznam, to je valjda muhica činio
...hm..ovdje je na djelu politička trgovina tj. podjela Gradskog blaga, odnosno Gradskih tvrtki, te prešutni ispod stola prljavi dogovor "mi imamo svoje vi svoje i nitko se nema pravo petljati u stvari od onog drugog"...he..to je zbilja ako nisi znao (he..šalim se)...evo primjera radi, kako je naš dragi uvaženi sugrađanin Mario Pejak postao direktor Čistoće?

??...tko je od koalicijskih partnera reagirao u smislu ukazivanja da to nije dobro?
....nitko...hebi ga...zakaj?
??...narušiti koalicijski sporazum i dovesti u pitanje novo preslagivanje...hm...neće ići...kaj bi bilo sa sinekurama i benefitima koje ste si podijelili???...jeli to toga vrijedno?
....stoga bolje ne talasaj, veži konja tamo gdje gazda kaže, hebeš porezne obveznike, građane oni ionako svašta trpe i odtrpe... .
muhice, uz svo dužno poštovanje, ovdje ste uzeli moj citat te napisali:
"Ljepo, Vi kao koalicijski partner (korektur) trebate ukazati na nepravilnosti svom koalicijskom partneru ukoliko to on čini..."
Mislite ja? Kome sam ja kolacijski partner bio?

Ako ste mislili na nekog drugog onda ok ali vezali ste se na moj citata i postavljate takvo pitanje ispada meni. Ponavljam ja ni luk jeo ni luk miriso.
Ako ste mislili na HNS, što bih mogao iščitati iz svih postova do sada, onda Vi vrlo dobro znadete kao i ja da je HNS kako u poglavarstvu, Gradskom vijeću tako i GBR u svojstvu bivšeg dogradonačelnika spasili Gradu 5 mil kuna koje su trebali otići više u projektu Autobusa, te da je zbog toga kako i HNS tako i GBR kao dogradonačelnik bili maknuti u sjenu od strane bivšeg gradonačelnika Picule zadnjih 6 mjeseci mandata, što se kasnije njemu obilo i te kako o glavu kod tada nadolazećih izbora, te je izgubio vlast najvećim dijelom upravo zbog toga.
Prema tome ako ovdje milsite na HNS kao kolaicijske partnere onda ste u krivu sa informacijama koje su Vam dali iz SDP, a očito da jesu jer Vi tak sada izlazite sa nekim navodnim navodima, što potvrđuje da su Vam sve informacije iz SDP krivo davali i da ih dobivate sada jednu svjetlosnu godinu prekasno ili je Vaš moral upitan, dakle znali ste sve a šutjeli ste sve do sada, dakle kada ste očito raščistili svoju situaciju sa SDP-om. Toliko sam ja shvatio do sada, ako sam u krivu demantirajte me.
"...stoga bolje ne talasaj, veži konja tamo gdje gazda kaže, hebeš porezne obveznike, građane oni ionako svašta trpe i odtrpe... ."
Jeli Vi to sudite po sebi?
Moj gazda je jedino dragi bog, jedino njemu sam naklonjen i poštujem ga, do te mjere da bi vezao konja, sve ostalo su fer i korektni odnosi kada su drugi ljudi u pitanju, bar kod mene.
A ako Vas nije briga za porezne obveznike mene itekako je jer i ja sam jedan od njih, kao i sva moja obitelj, rodbina, prijatelji i poznanici te uostalom i svi građani ovog Grada i ove zemlje.
Muhica, plemenitašica Vam je postavila neka pitanja na koja ne dajete odgovor, očekujete od nas da argumentiramo nešto o čemu pojma nemamo a izgleda da Vi imate i te kak, pa mi nije jasno zašto ste do sada čekali, čak da VFK pobijedi i na unutarstranačkim izborima.
Jedino što je za mene nelogično i nerazumno da sada uopće izlazite stim Vani a ne prije, pokušavam dokučiti Vaš cilj i namjeru ali još uvijek mi je nedorečena do kraja moram priznati. Živjeli Vi meni!