Evo me, hvala na brizi...odabir da VFK i dalje predvodi SDP-e u Velikoj Gorici nije dobar, naime to je moje mišljenje, valjda dozvoljavate da na isto imam pravo?..
Nije da sam se zabrinula, ali falite.

Naravno da dozvoljavam da imate pravo na mišljenje, pa to uostalom i znate, dugo se mi čitamo.
Međutim i meni ova vaša matematika nekak nije jasna, naročito ne nakon što je cijenejni forumaš mali_od_palube malo pojasnio.
Da li je izbor dobar ili ne, nisam previše razmišljala, ali sam ipak mišljenja da je daleko bolja VFK nego izabrati mladog i neiskusnog čovjeka, koji, ruku na srce ipak mora još puno učiti. Uostalom to sam već odavno napisala.
Premlad je i bi se reklo smiren, da bi se mogao odhrvati jednom Šimunoviću koji je premazan svim masnim tvorevinama (da ne upotrijebim gadljiviju riječ).
Osim toga, jednom se javio na ovaj forum sa svojim životopisom koji uopće nije fascinirajući, iako to ne mora značiti da je osoba manje kvalitetna.
Ja recimo
zamjeram Žicu što se ne javlja ovdje, što nije niti slova napisao čak niti za predsjedničkog kandidata njegove stranke kad se to očekivalo.
Treba se dokazivati od početka, a Žic to ne radi. I treba se dokazivati među ljudima, a ne samo pristašama u stranci. To je kriva postavka.Ali da se ne bi krivo razumjeli, tko sam ja da njemu pametujem. Jedan običan glasač/birač koja bi danas-sutra mogla i njegovu sliku ugledati na plakatima po VG. I odlučivati (koja težina) da li će prevagnuti mladi Žic o kojem pojma nemam, ili možda Beus o kojem puno znam, ili možda netko iz Zelene akcije.

Ali svejedno, VFK je izabrana velikom većinom glasova, (iako nisam baš neki pretjerani njen obožavatelj - me razmete) i sad bude valjda SDP u VG, a i mladi u SDP krenuli u neke akcije, s obzirom da je izbora bilo svima i previše u 2009 i na početku 2010. A nadam se da će se za te akcije i prije čuti ovdje na forumu, pa čak i pozivi da se pridružimo.
Ne budemo valjda opet čitali tek za završene akcije i to 2 tj kasnije u grupa besplatno RVG medija piskaralo novinar sve direktor postavljeni punkt.