E da, pa si zato ti dobil nogom u dupe iz SDP-a, jel?
He..he..mož mislit...u današnji SDP-e može se učlaniti samo onaj koga VFK hoće...ZATO JE I POBIJEDILA a ti si za uzvrat kao dobar dupelizac dobio mjesto tajnika...reci mi koliko prijatelja imaš?
...he..nijednog....zašto???...pa sve si ih posmical, tj. svi do jednog posjeduju hračak na leđima...za sad imaš samo instant kvazi prijatelje koji jedva čekaju da tebi učine isto....btw, sinoć u pivnici Posavina održan je sastanak grupe odbačenih SDP-ovaca koje predvodi Berislav zvan Smuki....odluka je da se ne posustaje, točnije nastavlja se na prikupljanju dokaza i činjenica da je konvencija bila sprovedena nedemokratskim metodama....cilj je dakle samomisleće skupine razotkriti VFK-ovu prljavu rabotu i temeljem toga poništiti konvenciju....
Haha, vidim da dobro gađam, neka neka!!! Ma nema uopće problema, svatko se ima pravo žaliti na ono što mu se ne sviđa ali također nije politički korektno pomoć tražiti kod najvećih političkih neprijtelja u gradu...strašno.
Usput, prijatelje ne tražim u politici, niti ću to ikada raditi, to su sve kolege s kojma surađujem i stvaram profesionalan donos a ako se kroz tu suradnju i rodi prijateljstvo hvala Bogu (naravno da takvima kao ti i pajdo to nikada neće biti jasno, jer ste drugačiji profili).
A to koliko ja imam prijatelja, pa nitko se ne hvali sa time ako je pošten čovjek, i u životu možeš imati samo 10-ak pravih prijatelja. Svatko tko se busa u prsa kako ima puno prijatelja zna se odmah koji je na ljestvici skromnosti i poštenja. Pa znaš tko su najveći Hrvati, HDZ-ovci, a vidi što su od zemlje učinili...
I molio bih da se kaniš privatnih kvalifikacija o prijateljima i nedajbože obitelji jer nije umjesno niti korektno.
Možemo pričati i razglabati o političkim događanjima na ovaj ili onaj način ali to treba imati svoje granice.