Autor Tema: Opet malo o auto-tablicama ZG ili VG  (Posjeta: 68074 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Opet malo o auto-tablicama ZG ili VG
« Odgovori #60 : Ožujak 29, 2012, 10:23:00 prijepodne »
Master, daj prestani s vrijeđanjima ... napisano ti je da ne znaš definiciju naselja, te daljnjim zanovijetanjem po tom pitanju samo dokazuješ veličinu svoje gluposti ...  (usput, piše se  općina a ne opčina.) Malo prosurfaj po netu pa ćeš naći da su i Gorica i Zagreb, Kravarsko, Varaždin, Botinec, Kosnica, Vinkovci i Vukovina - NASELJA Ti tvrdiš da nisu. Sjedni - 1 

Kraj komentara.

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Master

• Gost
« Odgovori #61 : Ožujak 30, 2012, 07:15:57 poslijepodne »
Master, daj prestani s vrijeđanjima ... napisano ti je da ne znaš definiciju naselja, te daljnjim zanovijetanjem po tom pitanju samo dokazuješ veličinu svoje gluposti ...  (usput, piše se  općina a ne opčina.) Malo prosurfaj po netu pa ćeš naći da su i Gorica i Zagreb, Kravarsko, Varaždin, Botinec, Kosnica, Vinkovci i Vukovina - NASELJA Ti tvrdiš da nisu. Sjedni - 1 

Kraj komentara.
ja bi na instrukcije kod tebe ak se može......a č i ć me zabole jer se ne ravnam po vuku karađiču(namjerno pišem mala slova ne sekiraj se več se brinem za tebe)
onak usput ,kaj ti misliš o vg tablicama i sadašnjem goričkom grbu  :P :P :P :P :P :P

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #62 : Ožujak 30, 2012, 07:24:38 poslijepodne »
Moreš ti i sam malo prosurfati pa saznati definicije koje ti trebaju. O Vuku Karadžiću nema potrebe komentirati (naravno ni o tvom poznavanju jezika) ... a kaj se dotikavle tablica ... ja sam ZA, a u svezi grba grada Gorice, ne dopada mi se.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Master

• Gost
« Odgovori #63 : Ožujak 30, 2012, 11:14:53 poslijepodne »
Moreš ti i sam malo prosurfati pa saznati definicije koje ti trebaju. O Vuku Karadžiću nema potrebe komentirati (naravno ni o tvom poznavanju jezika) ... a kaj se dotikavle tablica ... ja sam ZA, a u svezi grba grada Gorice, ne dopada mi se.
j jezik nam je 30% turski a 30% posrbljen(ne mislim da je njihov jezik nevalja ali to nije HRVATSKI).....opa evo nove teme ,vidim da tebi pase takav pa uzivaj.Definicija na koju se pozivas ne trpa Kravarsko i Zagreb u isti kos.....vidim da bar malo ima nade da se drzis teme....mozda nisi vise tolko cangrizav.                                                                                                                                                                                                                                                               PS -ovaj uredjaj na kojem pisem nema sva slova koja je izmislio tvoj VUK pa se molim te nemoj uzbudjivati jer se brinem za tvoje srce....a moja gramatika nekom ko je normalan ne pretstavlja problem.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #64 : Ožujak 31, 2012, 07:48:44 prijepodne »
Onda otvori ne nednu, nego dvije nove teme, jednu pod nazivom Gramatika, a drugu Zemljopis ili obje pod zajedničkim nazivom (kako u školi nisam pazio)

Kaj ovo ne čita nitko drugi da mu objasni definiciju naselja, te na koje se skupine dijele  ?

p.s. Dobar ti je uređaj. To je neki novi model ? Čas može pisati Č (opčina), ali ne može pisati Ć ...  vidim da ima problema i s pisanjem slova d (pretstavlja) ... još sam očekival i da će napisati rvacki  ... odmah bi ti savjetovao da odeš u Bosnu uložiti reklamaciju na kvalitetu.

(ne mislim da je njihov jezik nevalja al to nije HRVATSKI)                                                                                                                                                                                 

I tako ti veliš da ne misliš ... (opaka definicija) Ovo je za naučnu studiju. To si sam izmislio ili ti je susjed pomogao ?
« Zadnja izmjena: Ožujak 31, 2012, 07:59:40 prijepodne koko-vg »

Master

• Gost
« Odgovori #65 : Ožujak 31, 2012, 08:59:20 prijepodne »
Onda otvori ne nednu, nego dvije nove teme, jednu pod nazivom Gramatika, a drugu Zemljopis ili obje pod zajedničkim nazivom (kako u školi nisam pazio)

Kaj ovo ne čita nitko drugi da mu objasni definiciju naselja, te na koje se skupine dijele  ?

p.s. Dobar ti je uređaj. To je neki novi model ? Čas može pisati Č (opčina), ali ne može pisati Ć ...  vidim da ima problema i s pisanjem slova d (pretstavlja) ... još sam očekival i da će napisati rvacki  ... odmah bi ti savjetovao da odeš u Bosnu uložiti reklamaciju na kvalitetu.

(ne mislim da je njihov jezik nevalja al to nije HRVATSKI)                                                                                                                                                                                 

I tako ti veliš da ne misliš ... (opaka definicija) Ovo je za naučnu studiju. To si sam izmislio ili ti je susjed pomogao ?
kad si več mjenjal post onda si mogel sve svoje gramatičke greške od nednom(koko-gramatika) ispravit.
uređaj je ps3 ak tebi to kaj znači....matori......aj da malo i tvojim jezikom pišemo  ;D
netrebam savjetnika za teme......ti se ponudi administratoru ak treba pomočččččččččččččččččččččččččččččččččččččččččč! ;D

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #66 : Ožujak 31, 2012, 09:07:55 prijepodne »
... "matori" jel to po tvom Vuku, tvom Vuku ? Već sam ti napisao da svakim narednim postom samo dokazuješ veličinu svoje gluposti, pa ti onda nastavi dalje.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #67 : Ožujak 31, 2012, 09:20:49 prijepodne »
Moderator još hrče svoj zimski san, koliko vidim...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #68 : Ožujak 31, 2012, 09:27:58 prijepodne »
Možda moderator hrče, a da ti Masteru objasniš definiciju naselja i podjelu ?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #69 : Ožujak 31, 2012, 10:30:24 prijepodne »
Nebum, vidim da uopće nisam potreban da bi bilo ratno stanje, no nekako sam ziher i da sam ja učesnik da bi mod već držal predavanja... obzirom cijela stranica nema veze sa VG tablicama, neka se pokrene offtopic tema na temu gramatike, općina i inih detalja...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #70 : Ožujak 31, 2012, 06:08:55 poslijepodne »
Moderator još hrče svoj zimski san, koliko vidim...
Loše vidiš.    ;)   :D

Znaš onu staru: pretpostavka je majka svih zajeba.    :P

Moderator ti je tu cijelo vrijeme prisutan, i to vrlo aktivno. Master ima također moderatorske ovlasti. Je, i za mene je to nekaj novog, ali ak je Štef tak odredil, onda je to tak.

Mogel bi te off-topic postove prebacit u novu temu, ali bojim se da se buju opet bu se off-topic svadili. Ja bi prvo pričekal da se ta off-topic svađa završi, pa te postove onda prebacil. Nema svrhe da cijelo vrijeme prebacujem, kaj ne? Mada bi bilo bolje da se to zbriše jer to prepucavanje nema neke dodatne vrijednosti za nikoga, jel tak?
Kaj ti veliš, Master?
« Zadnja izmjena: Ožujak 31, 2012, 06:11:38 poslijepodne BobRock »

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #71 : Ožujak 31, 2012, 08:15:24 poslijepodne »
Svaka tri dana nova filozofija. Da niste vas dva iz SDPa?

Master

• Gost
« Odgovori #72 : Ožujak 31, 2012, 08:34:15 poslijepodne »
ja bi to zbrisal,zakaj kokosku ne pitas isto.natukni mu usput zakaj se ne drzi teme.... ;D

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #73 : Ožujak 31, 2012, 08:54:49 poslijepodne »

j jezik nam je 30% turski a 30% posrbljen(ne mislim da je njihov jezik nevalja ali to nije HRVATSKI).....opa evo nove teme ,vidim da tebi pase takav pa uzivaj.Definicija na koju se pozivas ne trpa Kravarsko i Zagreb u isti kos.....vidim da bar malo ima nade da se drzis teme....mozda nisi vise tolko cangrizav.                                                                                                                                                                                                                                                               PS -ovaj uredjaj na kojem pisem nema sva slova koja je izmislio tvoj VUK pa se molim te nemoj uzbudjivati jer se brinem za tvoje srce....a moja gramatika nekom ko je normalan ne pretstavlja problem.
[/quote]

u pizdu materinu..od nakarade o vg-auto tablicama dosli ste do nakarade kojom govorimo..

apropo, preslatko mi se nudi na povise o jeziku kojim govorimo da ovaj cetnik je sasvim u pravu

http://www.hrt.hr/index.php?id=enz&tx_ttnews[cat]=539&cHash=c1b9a0a88e

iskljucite kajina jer ta jugoslavencina mi se gadi, cetnik govori istinu..

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #74 : Ožujak 31, 2012, 08:59:55 poslijepodne »
Master, ne vrijeđaj pogrešnim ispisivanjem nicka ... da te podsjetim, kopirat ću svoj post koji je vezan uz VG tablice, a nakon kojeg ste ti i još poneki razvili "svoju teoriju" jer nemate pojma, što su u stvari naselja i kako ih dijelimo. Sram vas može biti. To je gradivo iz prirode i društva za 2. razred osnovne škole. Kao što sam već i napisao svakim svojim postom u stvari dokazuješ koliko si neuk i lijen (samo je trebalo malo prosurfati i naći definiciju što je NASELJE.) Možda si i našao, ali sad je frka priznati da nisi bio u pravu, zajedno sa Sledgehammerom koji je uostalom i svojim postom nakon ovog mog, dolje citiranog digao prašinu jer je po ne znam koji put pokušao ispasti pametan. (Općina Gorica itd.)

Možda nekog zanima koja sve naselja u zagrebačkom prstenu imaju ZG tablice ... a na drugoj slici su podaci koje stranci imaju uz diplomatske tablice na svojim vozilima ... (možda i to nekog zanima)

Sledgehammer, zakuhao si kašu, a sad pokušavaš i politiku uvući u ovo, a podatak da Master ima moderatorske ovlasti ... na to nemam komentara.
« Zadnja izmjena: Ožujak 31, 2012, 09:03:58 poslijepodne koko-vg »