Koko je preuzeo modus operandi njegova velikog uzora i učitelja markulina, služi se dvoličnim plitkim i bijednim principima, sa jedne strane glumata velikog frajera, pametnjakovića, demokrata, Turopoljca i kaj sve ne, sa druge kao pičkica i seronja kukumavči i cinkari, žali se i cmolji modovima u pozadini na one iste ljude koje, kao, on javno na forumu "pere" znanjem, argumentima i s visine (a ništa od toga nismo ni vidjeli ni doživjeli).
Kada nema kaj serendati glede argumentacije, onda se lovi nekakve gramatike, kvačica, velikog malog slova i sličnih poslova za besposlene bijednike...
U biti mali, jadni, ljigavi jugonostalgičar koji bi prodavao pojmove o kojima nema blagog pojma (tipa "demokracije"), a najviše zamjera drugima ako se usude prema njemu ponašati onako kako se on redovito ponaša prema svima. U biti, prema njemu je i markulin mila majka, jer je on barem nekakav znalac i podosta pametan čovjek, jedino ga jebe kaj dozvoli da mu sve te pluseve ubije iskompleksiranost i prodavanje jadnih principa koji su ispod svake kritike, kao npr. kada je meni rekao da mi ne može platiti kavu (nakon kaj sam je ja platio njemu) jer on ima reprezentaciju samo za "prave informatičare" (čak niti ne bilo kakve, nego baš PRAVE...)...
Eto, takav dvolični seronja je taj koko. Niti je Turopolje "njegovo", niti je Turopolje dobilo dolaskom ikoga da živi u Turopolju toliko - koliko bi dobilo da takvi lignjuni kao koko odsele iz Turopolja i ne zagađuju zrak svojim kompleksima, drskom glupošću i uskogrudnim idiotarijama. Usuđujem se reći da je ovaj forum postao šaka jada baš zbog njega. Ja sam težak tip, ali nisam ni do koljena takvim dvoličnjacima. Jer barem nisam dvoličan, nisam drukao ni cinkao, nisam kukao protiv nikoga na forumu, sve je uvijek bilo vidljivo. Za razliku od tog bokca koji ljigavi na dvije fronte.