Autor Tema: Opet malo o auto-tablicama ZG ili VG  (Posjeta: 68042 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jaguar

• Gost
Odg: Opet malo o auto-tablicama ZG ili VG
« Odgovori #75 : Ožujak 31, 2012, 09:03:57 poslijepodne »
ja bi to zbrisal,zakaj kokosku ne pitas isto.natukni mu usput zakaj se ne drzi teme.... ;D

Master ako ste Vi Moderator, nije li Vaš zadatak da držite red na forumu a ne da provocirate nered?
Drugo, otvorite novu temu i prepucavajte se koliko hoćete, od jedne ozbiljne i lijepe teme ste napravili cirkus, zagađujući je duže vrijeme Vašim postovima.
Ključno je Master kako ste Vi Moderator za razliku od koko-vg, mene ili bilo koga drugoga, koje kao takvi trebate pozivati na red a sami činite nered. Ovo je samo moje mišljenje i na nikakav odgovor po pitanju toga neću dalje replicirati!

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #76 : Ožujak 31, 2012, 09:05:27 poslijepodne »
Jaguar, on prvo treba imati petlje priznati da nema pojma.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Master

• Gost
« Odgovori #77 : Ožujak 31, 2012, 10:16:42 poslijepodne »
hvala na informaciji da sam moderator......kaj ti koko mores kokodakat.....da nisi zensko?mozdai si ....ups.    ma ne ti si jedan obicni mali mis koji se pravi pametan,a u stvari si u dusi JUGOSLOVENSKI NACIONALISTA koji svojim postovima sam sebi dokazuje da je nekakav usrani lijevicar.
« Zadnja izmjena: Ožujak 31, 2012, 10:41:27 poslijepodne Master »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #78 : Travanj 01, 2012, 07:27:31 prijepodne »
Ti imaš ovlasti moderatora da vrijeđaš na forumu ?  Vidiš, tu se slažem sa svima koji kažu da se forum srozao na niske grane, kad i moderator vrijeđa, laže, omalovažava i prostači.  O tome što si ti, mogao bih isto tako izmisliti i napisati štošta, ali su me drugačije naučili. NACIONALISTA nisam, čak ni nacionalist, ali da mi je za vrijeme Jugoslavije bilo bolje, priznajem da je. Sad malo o mišu koji se pravi pametan ... Čak i ovlasti moderatora ima, pravi se važan, a problem mu napravi jedan blesavi podatak iz prirode i društva, iz 2. razreda osnovne škole, a kad mu se skrene pozornost na to ... miš hoće postati velik i pametan ... ali ... nažalost, ne ide to ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #79 : Travanj 01, 2012, 11:06:13 prijepodne »
Sledgehammer, zakuhao si kašu,

U tome sam majstor. VKV.

a sad pokušavaš i politiku uvući u ovo,

Ne moram ništa pokušavati, to ide automatizmom. To je gotova stvar.

a podatak da Master ima moderatorske ovlasti ... na to nemam komentara.

Ma da? Nemaš komentara? Kak si imao brdo njih, uz onog "biiiiiip" amarkulina, kada sam ja bio mod? 
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #80 : Travanj 01, 2012, 11:09:05 prijepodne »
tu se slažem sa svima koji kažu da se forum srozao na niske grane

Eh, tople vode.... to sam ja rekao još pred o-ho-ho godina, i kao moderator bio na dobrom putu da to sve porežem i iskorijenim, no opet se pokazalo - kao i u svemu u Hrvatsjkoj - da ljudi zazivaju promjene i istodobno mole Boga da do njih ne dođe, jer su svjesni da bi sami prvi dobili po repu... das ist tradicionališe kroatiše dvoličnost...

Plitki populizam, temeljen na sukobu interesa šefa foruma Štefa (koji se ogledao u htijenju za jednim, no bez zaštite onih koji su to trebali provesti - tj. mene), dozvolio je da se mene kao moderatora proziva, čereči, vrijeđa, razvlači, dok je Štef glumatao demokraciju i pravo izričaja, samo zadovoljno se cereći u pozadini svojeg monitora i odrađujući dvoličnu, dvostruku igru sa glavnim seronjama i promotorima sranja foruma kroz PP na moju štetu.

Kada je shvatio da je to - globalno - pogrešno ponašanje i stav, bilo je kasno (za mene), a poslije je išao iz jednog ekstrema u drugi (iz jednog skroz lošeg u drugi skroz loši), tako da se ništa od temeljnih zahtjeva ili rezultata tipa "mir, red, rad, konstruktivnost" na forumu nisu ostvarili. Tako da baš nisam ziher da je sada stanje foruma bolje nego u moje vrijeme, ali to me i ne zamara previše. Navikli smo na loše poteze rukovodstava na bilo kome mjestu i razini, pa tako i na ovom forumu.

Ukoliko i sada ima "brdo zahtjeva" da ja odem od nekadašnjih članova (jer isti nesumnjivo čekaju iza plota na svoj termin za nastup na "velikoj pozornici" foruma), bilo bi pošteno da se to javno veli i argumentira, pa da uslišam molbice te šačice jadnika... kako sada dolazim na forum svakih par dana, a učestvujem još rjeđe, nekako sam ziher da mi trajna odsutnost odavde ne bi uzrokovala glad za Normabelima...
« Zadnja izmjena: Travanj 01, 2012, 11:20:50 prijepodne Sledgehammer »
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Master

• Gost
« Odgovori #81 : Travanj 01, 2012, 11:55:38 prijepodne »
Ti imaš ovlasti moderatora da vrijeđaš na forumu ?  Vidiš, tu se slažem sa svima koji kažu da se forum srozao na niske grane, kad i moderator vrijeđa, laže, omalovažava i prostači.  O tome što si ti, mogao bih isto tako izmisliti i napisati štošta, ali su me drugačije naučili. NACIONALISTA nisam, čak ni nacionalist, ali da mi je za vrijeme Jugoslavije bilo bolje, priznajem da je. Sad malo o mišu koji se pravi pametan ... Čak i ovlasti moderatora ima, pravi se važan, a problem mu napravi jedan blesavi podatak iz prirode i društva, iz 2. razreda osnovne škole, a kad mu se skrene pozornost na to ... miš hoće postati velik i pametan ... ali ... nažalost, ne ide to ...
Tvoj pileci mozak je povjerovao da ja imam ovlasti Moderatora.....stvarno si supalj (imam ovlasti ko i ti).Naselja nemaju veze s tablicama vec opcine i gradovi koje si ti postavio na forum ,a onda se pozivaš na definiciju da su to sve naselja sto je nebitno vezano za tablice.Ako si htio stavit naselja onda si trebao pobrojit i sva sela oko Kravarskog a ne samo Kravarsko kao opcinu.Mozda da se preselis u neko naselje preko Drine i olaksas Turopolje za jednog SITNICAVOG i NERAZUMNOG CANGRIZAVCA.Mozda s one strane postoji ta tvoja jugoslavija(namjerno malo slovo jer se ipak radi o zlocinacko komunistickoj tvorevini).Sereš, a Sledgehamer te ulovio na krivoj nozi , nisi pobrojao sva naselja,ali ti se ne das vec ga prozivas da je zakuhao kasu i politiku uvukao u ovo .....pa tvoj potpis ispod svakog posta je tvoja politika koju propagiras........Vrlo dobro znamo da smo zapeli u blatu, zapeli u vremenu, u nečijem tuđem ratu. Glavonje nas gledaju sa visine, kradu nam iz usta kao gladne psine ...

Kak to mislis tudji rat?Mi se ocito nismo branili od istih,a od koga si se ti branil....od nas ocito.
« Zadnja izmjena: Travanj 01, 2012, 12:06:00 poslijepodne Master »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #82 : Travanj 01, 2012, 02:20:52 poslijepodne »
Tvoj pileci mozak je povjerovao da ja imam ovlasti Moderatora.....stvarno si supalj (imam ovlasti ko i ti).Naselja nemaju veze s tablicama vec opcine i gradovi koje si ti postavio na forum ,a onda se pozivaš na definiciju da su to sve naselja sto je nebitno vezano za tablice.Ako si htio stavit naselja onda si trebao pobrojit i sva sela oko Kravarskog a ne samo Kravarsko kao opcinu.Mozda da se preselis u neko naselje preko Drine i olaksas Turopolje za jednog SITNICAVOG i NERAZUMNOG CANGRIZAVCA.Mozda s one strane postoji ta tvoja jugoslavija(namjerno malo slovo jer se ipak radi o zlocinacko komunistickoj tvorevini).Sereš, a Sledgehamer te ulovio na krivoj nozi , nisi pobrojao sva naselja,ali ti se ne das vec ga prozivas da je zakuhao kasu i politiku uvukao u ovo .....pa tvoj potpis ispod svakog posta je tvoja politika koju propagiras........Vrlo dobro znamo da smo zapeli u blatu, zapeli u vremenu, u nečijem tuđem ratu. Glavonje nas gledaju sa visine, kradu nam iz usta kao gladne psine ...
Kak to mislis tudji rat?Mi se ocito nismo branili od istih,a od koga si se ti branil....od nas ocito.

Najpametniji, skoro kao  Sledgehammer,  grad nije naselje ? Ups ... Kaj baš miraš dokazati da ti je broj cipele veći od IQ ?  Protiv gluposti, budalaština, kretenizma, idiota i ostale gamadi sam se uvijek borio i borit ću se, a i branit također.

U vezi odlaska iz Turopolja ... bio bih najsretniji da se toliko smeća nije ni doteplo u ovaj  (moj rodni kraj). 
« Zadnja izmjena: Travanj 01, 2012, 02:26:36 poslijepodne koko-vg »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #83 : Travanj 01, 2012, 03:02:16 poslijepodne »
Moderator još hrče svoj zimski san, koliko vidim...
Loše vidiš.    ;)   :D

Znaš onu staru: pretpostavka je majka svih zajeba.    :P

Moderator ti je tu cijelo vrijeme prisutan, i to vrlo aktivno. Master ima također moderatorske ovlasti. Je, i za mene je to nekaj novog, ali ak je Štef tak odredil, onda je to tak.

Mogel bi te off-topic postove prebacit u novu temu, ali bojim se da se buju opet bu se off-topic svadili. Ja bi prvo pričekal da se ta off-topic svađa završi, pa te postove onda prebacil. Nema svrhe da cijelo vrijeme prebacujem, kaj ne? Mada bi bilo bolje da se to zbriše jer to prepucavanje nema neke dodatne vrijednosti za nikoga, jel tak?
Kaj ti veliš, Master?

Sad sam malo pregledal ovu temu, na prijavu od Koko-vg. Odgovor na dio prijave buš našel kao moj javno odgovor njemu, jer mi je onemogućio primanje pošte u sandučić.
Ovaj dio bi trebalo pola obrisati, vratiti stvari na početnu temu,a koko-vg, sve se više ponaša kao i franjo,samo malo finije. No tebi ostavljam odluku i podržavam kakvu god doneseš , jer ovo postaje bezobrazluk.
Mislim da je vrijeme da se malo postroži ovo pisanje i ne držanje tema.

Napiši kaj misliš pa da malo posložimo stvari,ako bu išlo. Poslao sam ti odgovore od Štefa pa sve malo pogledaj. ako treba, možeš me i nazvati.
 Pozdrav
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #84 : Travanj 01, 2012, 04:24:17 poslijepodne »
Napiši kaj misliš pa da malo posložimo stvari,ako bu išlo. Poslao sam ti odgovore od Štefa pa sve malo pogledaj. ako treba, možeš me i nazvati.
 Pozdrav
Je, meni se čini da sam se sad i ja zaje*o da je Master moderator. Priznajem.  ???

Mea culpa!

Morali bumo stvarno jedan dobar dio poruka ovde zbrisati jer nemaju eto baš nikakvog smisla. Baš sad nemam cajta, ali bum to prvom prilikom obavil.

Ak očeš, moreš to i ti obaviti.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #85 : Travanj 01, 2012, 04:31:05 poslijepodne »
Koko je preuzeo modus operandi njegova velikog uzora i učitelja markulina, služi se dvoličnim plitkim i bijednim principima, sa jedne strane glumata velikog frajera, pametnjakovića, demokrata, Turopoljca i kaj sve ne, sa druge kao pičkica i seronja kukumavči i cinkari, žali se i cmolji modovima u pozadini na one iste ljude koje, kao, on javno na forumu "pere" znanjem, argumentima i s visine (a ništa od toga nismo ni vidjeli ni doživjeli).

Kada nema kaj serendati glede argumentacije, onda se lovi nekakve gramatike, kvačica, velikog malog slova i sličnih poslova za besposlene bijednike...

U biti mali, jadni, ljigavi jugonostalgičar koji bi prodavao pojmove o kojima nema blagog pojma (tipa "demokracije"), a najviše zamjera drugima ako se usude prema njemu ponašati onako kako se on redovito ponaša prema svima. U biti, prema njemu je i markulin mila majka, jer je on barem nekakav znalac i podosta pametan čovjek, jedino ga jebe kaj dozvoli da mu sve te pluseve ubije iskompleksiranost i prodavanje jadnih principa koji su ispod svake kritike, kao npr. kada je meni rekao da mi ne može platiti kavu (nakon kaj sam je ja platio njemu) jer on ima reprezentaciju samo za "prave informatičare" (čak niti ne bilo kakve, nego baš PRAVE...)...

Eto, takav dvolični seronja je taj koko. Niti je Turopolje "njegovo", niti je Turopolje dobilo dolaskom ikoga da živi u Turopolju toliko - koliko bi dobilo da takvi lignjuni kao koko odsele iz Turopolja i ne zagađuju zrak svojim kompleksima, drskom glupošću i uskogrudnim idiotarijama. Usuđujem se reći da je ovaj forum postao šaka jada baš zbog njega. Ja sam težak tip, ali nisam ni do koljena takvim dvoličnjacima. Jer barem nisam dvoličan, nisam drukao ni cinkao, nisam kukao protiv nikoga na forumu, sve je uvijek bilo vidljivo. Za razliku od tog bokca koji ljigavi na dvije fronte.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #86 : Travanj 01, 2012, 04:37:03 poslijepodne »
 Pozdrav
Je, meni se čini da sam se sad i ja zaje*o da je Master moderator. Priznajem.  ???

U tom smislu i moja isprika Masteru, što sam prihvatio informaciju kako je Moderator kao istinitu!

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #87 : Travanj 01, 2012, 05:29:15 poslijepodne »
Koko je preuzeo modus operandi njegova velikog uzora i učitelja markulina, služi se dvoličnim plitkim i bijednim principima, sa jedne strane glumata velikog frajera, pametnjakovića, demokrata, Turopoljca i kaj sve ne, sa druge kao pičkica i seronja kukumavči i cinkari, žali se i cmolji modovima u pozadini na one iste ljude koje, kao, on javno na forumu "pere" znanjem, argumentima i s visine (a ništa od toga nismo ni vidjeli ni doživjeli).

Kada nema kaj serendati glede argumentacije, onda se lovi nekakve gramatike, kvačica, velikog malog slova i sličnih poslova za besposlene bijednike...

U biti mali, jadni, ljigavi jugonostalgičar koji bi prodavao pojmove o kojima nema blagog pojma (tipa "demokracije"), a najviše zamjera drugima ako se usude prema njemu ponašati onako kako se on redovito ponaša prema svima. U biti, prema njemu je i markulin mila majka, jer je on barem nekakav znalac i podosta pametan čovjek, jedino ga jebe kaj dozvoli da mu sve te pluseve ubije iskompleksiranost i prodavanje jadnih principa koji su ispod svake kritike, kao npr. kada je meni rekao da mi ne može platiti kavu (nakon kaj sam je ja platio njemu) jer on ima reprezentaciju samo za "prave informatičare" (čak niti ne bilo kakve, nego baš PRAVE...)...

Eto, takav dvolični seronja je taj koko. Niti je Turopolje "njegovo", niti je Turopolje dobilo dolaskom ikoga da živi u Turopolju toliko - koliko bi dobilo da takvi lignjuni kao koko odsele iz Turopolja i ne zagađuju zrak svojim kompleksima, drskom glupošću i uskogrudnim idiotarijama. Usuđujem se reći da je ovaj forum postao šaka jada baš zbog njega. Ja sam težak tip, ali nisam ni do koljena takvim dvoličnjacima. Jer barem nisam dvoličan, nisam drukao ni cinkao, nisam kukao protiv nikoga na forumu, sve je uvijek bilo vidljivo. Za razliku od tog bokca koji ljigavi na dvije fronte.

Sledge ...  daj ne balavi ...

prvo evo ti definicije naselja s Wikipedije:

"Naselja su mjesta stalnog ili povremenog boravka ljudi, u kojima se odvija nihova proizvodnja idruge djelatnosti te njihov društveni i lični život."

Evo i definicije općina: "Općine i gradovi su, prema Ustav Republike Hrvatske, jedinice lokalne samouprave."  Daj razmisli malo u čemu si fulao i ti i Master ? Da si u osnovnoj školi bolje pratio sad ne bi radio kao drot nego bi upisao nešto bolje.

Kao što sam već i napisao i Kravarsko je naselje, i Zagreb i Jastrebarsko i Mraclin i Dubrovnik ali i Podotočje. Samo kaj očito tvoj mentalni sklop ne registrira taj podatak. Kad sam tvoj nick napisao kao Sledge, dobio sam opomenu, a ti ga trkeljaš i vrijeđaš, omalovažavaš i ništa.  Stojim kod toga da se u Turopolje doteplo pun kufer svega i svačega.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #88 : Travanj 01, 2012, 06:21:56 poslijepodne »
I dalje ste ko u Vrtiću, nemojte da Vam pošaljem Kunića! ;D

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #89 : Travanj 01, 2012, 06:43:37 poslijepodne »
Sledge ...  daj ne balavi ...

Ma neka... glavno da nisi ništa demantirao od onoga bitnoga o tebi kaj sam rekao...  ;) ;)