Autor Tema: Izborni plani i programi  (Posjeta: 336746 )

0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
Odg: Izborni plani i programi
« Odgovori #525 : Prosinac 02, 2011, 09:18:39 poslijepodne »
Fala Bogu, još par sati i završava ova cirkusijada ... kakve se sve kreature ne natjeću da zasjednu u sabor ... mamma mia !!!!
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #526 : Prosinac 03, 2011, 04:56:20 poslijepodne »
Lijepo molim, kaj da još napravim??

Manje misli. Ako sam smatrao da je bitno da je cijeli taj pasus boldan, onda ne trebaš još i ti o tome misliti.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #527 : Prosinac 03, 2011, 04:56:56 poslijepodne »
Fala Bogu, još par sati i završava ova cirkusijada ... kakve se sve kreature ne natjeću da zasjednu u sabor ... mamma mia !!!!

Lako za kreature - kaj je s kriminalcima?
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #528 : Prosinac 03, 2011, 05:05:03 poslijepodne »
Dokazuješ svojom retorikom, da ne priznaješ različitosti na koje se pozivaš

Oprosti, ali ti stvarno imaš problema sa shvaćanjem... ovdje nije riječ o različitosti, nego o nečijoj "slobodi" da krivim ljudima, iz čista mira, jebe mater. Jer ja ne spadam u one koje ta fuksa navodno proziva, no spadam u one kojima su dragi simboli i parole po kojima ona pljuje i zbog kojih nekome neimenovanome jebe mater.

Prema tome, ne leti ako nešto ne razumiješ, ili ako razumioješ - onda se prestani služiti podlim podmetanjima i etiketiranjem.

Zato jebem ja mater i njoj, i svima koji "misle" kao ona - jer za takav slijed "misli" moraš biti potpuni kreten. Generalizacija je preskučen pojam za to kaj ta glupača radi. I to nema veze sa "različitostima". Da me smeta različitost, smetali bi mi svi živi organizmi na ovoj kugli zemaljskoj, ljudski pa pogotovo, čak i oni u mojoj obitelji - jer svi smo mi različiti. No tu, kako rekoh, nema ni natruha različitosti. Ali ima uvredljivog napadanja bez podloge, argumenata i granica. I u duhu "različitosti", kojeg ti tako voliš braniti kada se radi o tebi ideološki sličnim bićima, jebem i ja njoj mater. To je moj izraz "različitosti". I ne sumnjam da mi to odobravaš, kao i da to shvaćaš...

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #529 : Prosinac 03, 2011, 05:26:08 poslijepodne »
Lijepo molim, kaj da još napravim??

Manje misli. Ako sam smatrao da je bitno da je cijeli taj pasus boldan, onda ne trebaš još i ti o tome misliti.

Oprosti kaj sam se usudio misliti !

Vidim da ti misliš za cijeli bogovjetni svijet, a kamoli nebi mslio za ovako mali forum.

Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #530 : Prosinac 03, 2011, 05:38:17 poslijepodne »
Ne, ja mislim samo za sebe i svoje postove. Ostalo je dano forumskom rukovostvu, bože pomozi, ali kaj je tu je...

Bilaj

• Gost
« Odgovori #531 : Prosinac 05, 2011, 12:26:51 prijepodne »
HSLS je baš doživio debak. Pravi debak.

Jurčić nije imal šanse.
Laburisti su dobili više od očekivanja.
Mene je ladonja iznenadila.
A ostali su više manje tu negdje.

Glasovi su tu negdje ali HDZ je osvojio 3 +1 jedinice a planiralo se da možda neće više od dvije.

I kak bi rekli: Kralj je mrtav, živio kralj.

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #532 : Prosinac 05, 2011, 03:17:57 prijepodne »
Citat: Bilaj link=topic=2141.msg39881#msg39881 date=132304121
[b
HSLS je baš doživio debak. Pravi debak[/b].

daleko vise je izgubila Hrvatska... stranka sa def. najboljim izbornim programom , najboljim ljudima, dozivi ovakav poraz je samo odraz nezrelosti  hrvatskog drustva..

pokazalo se ne po prvi puta, da hrvati nisu nikad birali za vec  protiv..

uvjeren sam  da zoki&drugovi   sami su iznenadjeni izbornom pobjedom, a sad dolazi vrijeme kada bi trebali nesto i raditi a tome nisu bas vicni..

apropo , koaliciju praviti prije izbora je cini mi se hrvatski izum, mozda ima jos slicnog  u bivsem varsavskom paktu, stetno je i nedemokratski..uvjeren  sam da je to zabranjeno, da izborni prag buduca ministrica vanjskih poslova nebi prosla a bogme i onaj mladi penzionisani strucnjak..

bilo je odurno gledati razne udbaske  kasapine,  lakrdijasa,  koji su u svojoj karijeri prosli  sve moguce partije i stranke koji su u redu dosli cestitati svojim buducim zastitnicima.

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #533 : Prosinac 05, 2011, 04:21:45 prijepodne »
daleko vise je izgubila Hrvatska... stranka sa def. najboljim izbornim programom , najboljim ljudima, dozivi ovakav poraz je samo odraz nezrelosti  hrvatskog drustva..
pokazalo se ne po prvi puta, da hrvati nisu nikad birali za vec  protiv..

Kaj misliš o programu Saveza za promene;realni tečaj kune+ukidanje valutne klauzule+devalvacija?
wwwg tablice

Bilaj

• Gost
« Odgovori #534 : Prosinac 05, 2011, 10:39:27 prijepodne »
katastrofa za Ladonju  :o
http://www.vecernji.hr/izbori/ladonji-izmaknuo-saborski-mandat-190-glasova-clanak-352744

Osvojili 5,14% glasova ali izgubili izbore i nisu ušli u sabor.  >:(

Jaguar

• Gost
« Odgovori #535 : Prosinac 05, 2011, 02:14:11 poslijepodne »
katastrofa za Ladonju  :o
http://www.vecernji.hr/izbori/ladonji-izmaknuo-saborski-mandat-190-glasova-clanak-352744

Osvojili 5,14% glasova ali izgubili izbore i nisu ušli u sabor.  >:(

E baš mi je žao Ladonje, on bi svakako bio moralna vertikala u hrvtaskom Saboru. ;D
Iznenađuje me loš rezultat HSLS-a, iako sam očekivao da će osvojiti neki mandat.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #536 : Prosinac 05, 2011, 06:00:31 poslijepodne »
KUKURIKU koalicija zajedno s predstavnicima lijeve opcije od 39 najvećih gradova Hrvatske,  pobijedili su u njih 35. Izuzetak čine Solin, Sinj, Knin i Metković u kojima je pobijedio HDZ.

Zagreb, Rijeka i Split su crveni gradovi

U Gradu Zagrebu Kukuriku koalicija imala je 107.380 glasova ili 45,65 postotnu podršku birača. HDZ doživio je težak poraz s obzirom da su imali tek 43.265 glasova ili 18,39 posto postotnu podršku. Inače, u gradu Zagrebu vidljiva je apsolutna dominacija tzv. "lijevih" stranaka jer su iznad 10 tisuća glasova još jedino imali Laburisti (18.059) te HSLS s 10.457 glasova.

U gradu Rijeci također apsolutna dominacija Kukuriku koalicije s obzirom da su imali 36.764 glasa ili 52,2 posto ukupnog broja birača koji su izašli na izbore. HDZ je imao 10.520 glasova ili 14,96 posto glasova. U Splitu također apsolutna dominacija lijevih stranaka s obzirom da je Kukuriku koalicija imala čak 36.151 glasova ili 36,55 posto listića sa zaokruženim njihovim brojem. HDZ je imao 23.446 glasova ili 23,71 glasa.

U Osijeku je HDZ minorna stranka a i Zadar se crveni

Osijek, iako utvrda Glavaševog HDSSB-a, također se "zacrvenio" s obzirom da je Kukuriku koalicija imala 35,36 posto glasova ili 21.005 listića. Desni HDSSB imao je 22 posto ili 13.080 glasova, a HDZ 10.084 glasa ili 16,98 posto.

Grad Zadar, dojučerašnja čvrsta utvrda HDZ-a, zatresao se pred Kukuriku koalicijom. Naime, Kukuriku je osvojio 40,35 posto ili 15.679 glasova. HDZ je dobio 10.558 glasova ili 27,17 posto. U Slavonskom Brodu, koji je šesti po veličini grad u Hrvatskoj također je "zacrvenio" s obzirom da je Kukuriku koalicija imala 11.650 glasova ili 36,59 posto nasuprot HDZ-a koji je imao 7.721 glas ili 24,25 posto.

Gdje je sve HDZ zbrisan

U Puli je HDZ izbrisan. Naime, Kukuriku je imao 19.420 glasova ili 62,04 posto dok je HDZ tek treća stranka s samo 8 postotnom podrškom birača odnosno sa 2.756 glasova. U Karlovcu za Kukuriku je glasalo 14.138 birača što je 43,03 posto ukupnih glasova na izborima. HDZ je imao 8936 glasa ili 27,20 posto birača.

U Varaždinu apsolutna dominacija Kukuriku koalicije. Imali su 17.002 glasova ili 60,51 posto, dok je HDZ imao tek 3.020 glasova ili 10,75 posto podrške. Malo iza njih su laburisti s 2.648 glasa ili 9,42 posto podrške. Šibenik je također crven s 9.031 glasova za Kukuriku ili s 34,66 posto dok je HDZ imao 7.906 glasova ili 30,34 posto podrške birača.

I nekadašnje ratne zone ispale iz ruku HDZ-a

U Velikoj Gorici također dominacija Kukuriku koalicije s obzirom da su imali 42,75 postotnu dominaciju odnosno 15.259 glasova. HDZ je upola manje ili 7.553 glasa ili 21,11 posto. Sisak je s 10,967 glasova utvrda Kukuriku koalicije s obzirom da su imali 41-postotnu podršku, dok je HDZ imao upola manje glasača odnosno 5.361 birača ili 20,24 posto glasova. U Vinkovcima isto tako  dominacija Kukuriku koalicije koja ja imala 6,696 glasa ili 35,77 posto, dok je HDZ imao 6,156 glasova ili 32,89 posto.

U Vukovaru Kukuriku također dobiva s 5,174 glasa ili 42,17 posto dok je HDZ imao 4,510 glasa ili 36,76 posto. U Bjelovaru apsolutna dominacija Kukuriku koalicije koja je imala 46,45 posto ili 10.093 glasa dok je HDZ imao 19,77 posto ili 4,295 glasova.

HDZ nestao u gradovima

Na krajnjem jugu u Dubrovniku Kukuriku je imao 8.316 glasova ili 39,59 glasova, dok je HDZ imao 5.517 glasova ili 26,27 posto. U Koprivnici Kukuriku ima 11.212 glasova ili 61,18 posto dok je HDZ imao samo 2.378 glasa ili 12,98 posto. U Đakovu također tijesna pobjeda Kukuriku koalicije s obzirom da su imali 4,337 glasača ili 29,65 posto nasuprot HDSSB-ovih 4.086 glasača s 27,94 posto te HDZ-a s 3.483 glasača ili 23,81 posto. U Požegi pobjeda Kukuriku koalicije s 6.274 glasača ili 41,30 posto nasuprot HDZ-u i 27,65 posto odnosno 4.201 glasača. Zaprešić je također "crven" s 6,264 glasača ili 44,03 posto nasuprot HDZ-ovih 2.548 ili 17.91 posto.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dvadeset-najvecih-hrvatskih-gradova-za-kukuriku-koaliciju-a-hdzu-ostala-sela-i-selendre/586767.aspx
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline @Franjo@

• Iskusni član
« Odgovori #537 : Prosinac 05, 2011, 07:13:19 poslijepodne »
mislim da sam negdje povise naveo da su ovi izbori samo gubljenje vremena i novaca , zelim se malcice demantirati..ipak, ako nista vise , doduse deklarativno, nesto i korisnog od izbora.
naime,  sin pokojnog Racana koji je bio isto poznat kao veliki radnik, stvaratelj, vizionar, konacno se prvi puta u zivotu prihvaca posla...bit ce nestoo

http://www.vecernji.hr/izbori/racan-nije-to-nagrada-posao-je-tek-pred-nama-clanak-352922

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #538 : Prosinac 05, 2011, 08:26:36 poslijepodne »
... Imam pitanje, možda netko zna odgovor ... Zašto je npr. u Bosni dozvoljeno da se glasa 2 dana ? Kaj su oni u nekoj drugoj vremenskoj zoni ? Ionako od njih nikakve koristi, samo izvlačenje novca iz proračuna na sve moguće i nemoguće načine.
Na kraju žaljenje ...  zbilja mi je žao .........   to kaj je ona iz D. trgovačkog centra ušla u sabor .........................

Offline kuntakinte

• Jezerača
  • ...besposleni internetski masturbator...
« Odgovori #539 : Prosinac 05, 2011, 09:29:53 poslijepodne »
Na izbore je izašlo 63,99 posto Velikogoričana s pravom glasa odnosno 36 344 osoba. Nevažećih je bilo 600 listića.

Sve liste s osvojenim postotkom glasova u VI. izbornoj jedinici:
http://www.vgdanas.hr/Politika/Clanak/3637/kukuriku-9-hdz-4-laburisti-1-mandat.aspx

Od te 63.99% glasačev ispod praga od 5% je ostalo 30.52% glasov!?
U ništa!
+600 nerentabilne.

Da su se pravaši skoncentrerali imali bi po ovem zmed 7 i 8%.

Kako će izgledati nova Vlada?
http://odluka2011.dnevnik.hr/clanak/vijesti/kako-ce-izgledati-nova-vlada.html

Idemo pustiti rezultate... A da se bu počelo delati? Jel bu kaj prije Vuzma? (Mikula-Božič-Novo leto-Tri krali-fašnik-...)
wwwg tablice