Autor Tema: Izborni plani i programi  (Posjeta: 336722 )

0 Članova i 19 Gostiju pregledava ovu temu.

Bilaj

• Gost
Odg: Izborni plani i programi
« Odgovori #165 : Listopad 11, 2011, 08:47:28 prijepodne »

Zar je tebi ok da se krade sve dok je to hrvatska tvrtka.
Ne nije ok, naravno ali ako je krao neka se to, dokaže i osudi ga se.

Daj se spusti na zemlju. Već je ispisano 40 stranica o aferama.
Tko je tu osuđen. Nitko.
(osim Polančec za 4 reflektora. Neš ti osude)

A kad pitaš zašto cijene poskupljuju.
Evo nedavno je na radiju bila emisija kada su izravno Čačića prozvali.
Jel se netko sječa trajekta koji se zabio u obalu. 
Tamo se zabio jer nije izgrađena do kraja luka.

A u stvari luci fali 200 metara pristupne ceste, a vlasnik tog zemljišta među inim je i Čačić odnosno njegova firma. On je kao ministar imao uvid i određivao što će se gdje graditi. Kupio zemlju na tim pravcima taman gdje treba doći otkup zemlje. I tako zaradio miliune.

I na taj način i HDZovci zarađuju miliune. Zato je i svaki kilometar autoceste sve skuplji i skuplji i skuplji.
Sjetimo se poznatih vočnjaka.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #166 : Listopad 11, 2011, 09:00:17 prijepodne »

Već je ispisano 40 stranica o aferama.
Tko je tu osuđen. Nitko.
(osim Polančec za 4 reflektora. Neš ti osude)

Potpuno se slažem Bilaj, uz svu tobožnju borbu protiv korupcije nemamo nijednu kvalitetnu presudu.
Remetinec se puni a nitko još nije ostao u njemu, svi su izašli nakon mjesec dva.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #167 : Listopad 11, 2011, 09:43:45 poslijepodne »
Apropo Coninga, ako je ta tvrtka i odrađivala neke poslove, tebi velikom domoljubu i nacionalno osviješćenoj personi bi valjda bilo primjerenije da je te poslove odrađivala neka strana tvrtka a ne domaća hrvatska, jer Coning je koliko je meni poznato hrvatska tvrtka, kaj ne?

Da, naravno - zato zapošljava strance na crno, iako ima dosta naših građevinara na burzi...  ::) ::) ::)

Kakva crna Hrvatska?? Pa nije tom lopovu Hrvatska važna nimalo! Njega interesira samo gdje oplindrati, prevariti i gaziti preko leševa da bi natrpao svoj pohlepni ego...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #168 : Listopad 11, 2011, 09:48:22 poslijepodne »
A u stvari luci fali 200 metara pristupne ceste, a vlasnik tog zemljišta među inim je i Čačić odnosno njegova firma. On je kao ministar imao uvid i određivao što će se gdje graditi. Kupio zemlju na tim pravcima taman gdje treba doći otkup zemlje. I tako zaradio miliune.

ma nebi on to - pa on je pošten da pošteniji nemrepš ni biti!! Taj ljudina velikog hrvatskog srca čak i izlazi ljudima u susret da se ta cesta dovrši - time što ne želi prodati zemlju po ikojoj normalnoj cijeni... jer on je, sasvim "sdlučajno", kupio tu parcelu, znaš - on je inače od dole rodom, pa mu je taj komad zemlje prirastao srcu, to mu je djedovina...

Dokle ćemo slušati to ropsko, poltronsko, isprazno, ljigavo uvlačenje svojem stranačkom šefiću od strane Jaguara i sličnih ljiga, koji bi na zapovijed Čačića i bijeli zid proglasili valjda plavim, samo zato jer je tako rekao veliki vođa... jebeš istinu, jebeš činjenice, jebeš moral, jebeš karaktere - ma jebeš sve, ništa ne smije stati na put toj kriminalčini i ubojici!! NIŠTA!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #169 : Listopad 11, 2011, 09:52:20 poslijepodne »
Dajte barem nekakav link na kojem piše da je Čačić, odnosno njegova firma vlasnik te parcele, da barem djelujete ozbiljno, a do onda ... lajete kak cucki za karavanama ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #170 : Listopad 11, 2011, 10:41:46 poslijepodne »
Dajte barem nekakav link na kojem piše da je Čačić, odnosno njegova firma vlasnik te parcele, da barem djelujete ozbiljno, a do onda ... lajete kak cucki za karavanama ...

Ne da piše nego on to sam govori da je vlasnik parcele Coning.
Poslušaj ga kada je to izgovorio u živo na http://rnz.hrt.hr  emisija poligraf.

Hočeš li onda i dalje izjavljivati: "... lajete kak cucki za karavanama ..." ili se ispričati.
« Zadnja izmjena: Listopad 11, 2011, 10:47:15 poslijepodne Bilaj »

Jaguar

• Gost
« Odgovori #171 : Listopad 11, 2011, 11:30:09 poslijepodne »

Dokle ćemo slušati to ropsko, poltronsko, isprazno, ljigavo uvlačenje svojem stranačkom šefiću od strane Jaguara i sličnih ljiga, koji bi na zapovijed Čačića i bijeli zid proglasili valjda plavim, samo zato jer je tako rekao veliki vođa... jebeš istinu, jebeš činjenice, jebeš moral, jebeš karaktere - ma jebeš sve, ništa ne smije stati na put toj kriminalčini i ubojici!! NIŠTA!

Jedino što znaš je pokušati vrijeđati i lupetati, ali nemaš sreće, ne palim se na takve.
Kam ćeš me svrstati, toliko mi je važno u životu, nisi toga ni svjestan koliko. ;D
Jedino što sam konačno siguran, tebi treba pisati na engleskom, razumjet ćeš kao i Jadranka Kosor.
A što se tiče činjenica, da kak ne samo su tvoje ispravne i istinite a ukoliko se bilo čije ne slažu stvojim onda slijedi vrijeđanje po tvom, već dobro poznatom obrascu, očito liječeći osobne frustracije, tko zna iz kojeg razloga, nažalost nisam psiholog pa ti nemogu ni pomoći, ima sigurno netko tko može.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #172 : Listopad 12, 2011, 08:50:28 prijepodne »
Vidiš, sad ću se ja ispričati ... poslušao sam cijeli prilog od 49 minuta i saznao da je jedan od vlasnika parcela na tom potezu od dvjestotinjak metara i tvrtka Coning. Isto tako objasnio je zašto još cesta nije dovršena - greškom lučke uprave.
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #173 : Listopad 12, 2011, 08:57:07 prijepodne »
Eto jel sada jasno zašto cijene svih komunalnih radova skaču u nebo.
Ovo je očigledni primjer kako se krade na javnim radovima.

Kupi se zemlja taman prije nego što se odluči da se ta zemlja treba otkupiti.

I jel to onda sukob interesa- je. Jel koji od tih političara kažnjen. Nije. I još se govori da je Čačić sposoban.

A sada mlao lobotomije.
Najavljuje se da će sljedeće godine krenuti izgradnja kanala dunav sava. Zasigurno će opet svi političari kupiti zemljišta taman gdje treba ili kanal.

A i to nije sve. Dugo mi je trebalo da odgonetnem zašto treba kanal- kad li čujem danas- planiraju izgraditi 27 mostova. Eto razloga zašto treba kanal. Treba naći novih mjesta za izgradnju mostova.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #174 : Listopad 12, 2011, 09:51:52 prijepodne »

Kaj si prirodno glup il negdje vježbaš?? Ima li granica u tvojem "pravim se grbav" ponašanju?

Pa nakon sto reportaža na TV i petsto članaka po kojekakvim medijima tijekom cijelog ljeta, ti sad glumiš gljivu tipa da je ta priča maltene izmišljena...? Da nebi možda HNS tužil svakoga tko se usudio zucnuti protiv "velikog vođe" i ugroze njegovih, pardon - nacionalnih interesa?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #175 : Listopad 12, 2011, 09:56:57 prijepodne »
Jedino što sam konačno siguran, tebi treba pisati na engleskom, razumjet ćeš kao i Jadranka Kosor.

Želiš li možda natjecanje protiv mene tko govori i zna više stranih jezika?  :o :o :o  Samo reci - spreman sam uvijek!

Očito si zaboravio da postajanjem stranačkog vice-šefića nisi postao ništa pametniji i nisi automatski popio pamet cijelog svijeta, a kako te stalno poltroni uvjeravaju.
Za konkretno znanje treba i konkretan trud i učenje, tu ti stranačka knjižica ne pomaže. Tako da shvatiš da izvan tvog malog svijeta postoji jedan veliki svijet, u kojem vrijede realna pravila, u kojemu se ništa ne dobiva na poklon, i gdje nitko nije impresioniran tvojim članskim brojem.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #176 : Listopad 12, 2011, 10:09:02 prijepodne »

Kaj si prirodno glup il negdje vježbaš?? Ima li granica u tvojem "pravim se grbav" ponašanju?

Pa nakon sto reportaža na TV i petsto članaka po kojekakvim medijima tijekom cijelog ljeta, ti sad glumiš gljivu tipa da je ta priča maltene izmišljena...? Da nebi možda HNS tužil svakoga tko se usudio zucnuti protiv "velikog vođe" i ugroze njegovih, pardon - nacionalnih interesa?

Kad netko ne navede izvor informacija ... prvi skačeš i urlaš ... zato pssssssssssst.

a u svezi drugog dijela nisu svi ko ti ... stigneš u isto vrijeme biti na tri posla i usput putovati svjetlosnim brzinama motorom, autom (samo čekamo da si poletio i raketom) učiti 5 stranih jezika istovremeno, proučavati sve moguće i nemoguće propise u svezi pristupanja EU, izvore energije, prvi, drugi svjetski rat, domovinski rat, što je pravo a što krivo ... Ti možeš pratiti 4 programa na TV paralelno, a usput i slušati još 5-6 radijskih postaja  ... Sledgehammer ... tvoja laprdanja ni pas s maslom ne bi pojeo ... jednom rečenicom ... da te nema trebalo bi te izmisliti. (Da ti ponavljam ono kak to da te rusi nisu već oteli ... to znaš ...)

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #177 : Listopad 12, 2011, 02:46:45 poslijepodne »
Kad netko ne navede izvor informacija ... prvi skačeš i urlaš ... zato pssssssssssst.

a u svezi drugog dijela nisu svi ko ti ... stigneš u isto vrijeme biti na tri posla i usput putovati svjetlosnim brzinama motorom, autom (samo čekamo da si poletio i raketom) učiti 5 stranih jezika istovremeno, proučavati sve moguće i nemoguće propise u svezi pristupanja EU, izvore energije, prvi, drugi svjetski rat, domovinski rat, što je pravo a što krivo ... Ti možeš pratiti 4 programa na TV paralelno, a usput i slušati još 5-6 radijskih postaja  ... Sledgehammer ... tvoja laprdanja ni pas s maslom ne bi pojeo ... jednom rečenicom ... da te nema trebalo bi te izmisliti. (Da ti ponavljam ono kak to da te rusi nisu već oteli ... to znaš ...)

Pa, za razliku od tebe, ja sam uvijek puno ulagao u svoje znanje. I to ti mogu uvijek i dokazati. Dok ti čitaš stranačke materijale za lakše prodavanje laži i farbanje budala, ja učim malo konkretnije i pametnije stvari. I tu tvoje kompleksaške spike frustriranog jadnika neće ništa promijneniti. Čim se nekaj spomene, odmah pesek na zadnje noge i pljuvačnica - pa nije ti ovo, tupane, stranački sastanak!

Ako misliš da si bolji, izađi na megdan, pokaži i dokaži da si bolji, da znaš više i da možeš bolje, a ne stalno srati skriven i podmetati svoje komplekse...

DA, blento - JA JESAM PAMETNIJI I SPOSOBNIJI OD TEBE, i kada odrasteš, kada budeš muško, kada sazriješ kao osoba i izliječiš se od kompleksa, kada budeš imao novca da staviš na sebe (to ti ne zamjeram ako ne vjeruješ samome sebi, ili sumnjaš u samoga sebe - i nama je svima jasno da si šaka jada!), kada budeš spreman javno stati pred ljude i pokazati da si ti bolji, pametniji, jači, brži itd itd od mene - onda ćeš imati pravo kurčiti se. Do tada - k nozi! Neću čuti ni pssssss!

Ja opet nudim da ti sve to JAVNO i pred drugim ljudima pokažem i dokažem - dođi sa svojim pulenom Jaguarom, pa ćemo - vas dvojica zajedno protiv mene samoga - malo udariti po kvizu, testu inteligencije, općeg znanja, malo ćemo pričati na stranim jezicima, malo ćemo sjesti u auto ili na motor pa pokazati tko što može ili ne može, tko stoji iza svojih riječi - a tko prdi u prašinu... skupite lovu pa idemo u okršaj, da svi znaju ubuduće tko tu sere i laže i maže, a tko je čovjek koji može uzdignute glave stati pred sve. Jer ovako ne znam što vam je manje - muda ili mozak.

Ili je oboje zajedno i od obojice zajedno - veličine lješnjaka?? Ima li toga uopće?? Mislim da čovjek koji stoji iza svojih riječi i svjestan je svojim sposobnosti ne bi trebao imati nekih skrupula...  >:D >:D >:D

Samo sada opet nemoj početi srati i izvlačiti se - mislim da tu nema ničega nerazumljivog. Svakome je jasno o čemu se radi - pa onda, ako ste takve velike face i karakteri - gdje je problem?? Očekujem prijavak - to bi bilo u Srednjem vijeku kao da te izazovem tako da te šlopim jebenom rukavicom po gupcu - jasno je što tada slijedi... ja čekam. Do tada nisi više od običnog lajavog glupana, pesa iza plota koji laje radi sebe, ne radi sela... u tom smislu su ti i komentari, generalizirajući i prepuni izmišljenih usporedbi (kao u ovom ciutatu), jer pametnije nemaš ni znanja ni muda kaj reći. Ti si jedan običan JADNIK na treću potenciju. Kmet, dapače. Izađi iz jazbine, iz škulje, i budi čovjek. Barem jednom u životu.
« Zadnja izmjena: Listopad 12, 2011, 02:49:12 poslijepodne Sledgehammer »

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #178 : Listopad 12, 2011, 03:35:39 poslijepodne »
Sledgehammer , otvaram novu temu u Birtiji ... tamo odgovori ... opet si pobrkal lončiće ...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #179 : Listopad 12, 2011, 04:22:10 poslijepodne »
Evo opet spominju Čačića ...  Nek si pročitaju članak ...  znaju oni tko ...

Više od četiri četverogodišnja mandata HDZ drži i policiju i tužiteljstvo i suce i da je imala ijednu zbilja dobru priliku da Čačića stavi u rešt, ona bi je zacijelo iskoristila.

Ajmo za početak malo računati. Od 1990. je prošla dvadeset jedna godina, a više od četiri petine od toga je HDZ na vlasti. Sedamnaest dugih godina oni imaju državu u rukama, izglasavaju zakone, biraju suce i ministre, postavljaju i smjenjuju šefove policije. I sasvim nevjerojatno, sve vrijeme, od devedeset i koje do dana današnjeg, odlučno prijete da će staviti u zatvor Radimira Čačića.

To je refren valjda svake predizborne kampanje Hrvatske demokratske zajednice. Kad god im mandat dođe kraju, oni se obavezno sjete da moraju uhapsiti Čačića i, evo, samo što nisu to napravili. Istina, nisu oni ispunili mnoga obećanja koja su neoprezno dali glasačima, ali ovo s Čačićem već nalikuje opsesiji, bjesomučnoj i smiješnoj u isti mah.

Hadezeovsko hvatanje varaždinskog građevinskog poduzetnika čini se kao crtani film Looney Tunesa, u kojemu gladni i frustrirani kojot nikako ne uspijeva ščepati nasmijanu pticu trkačicu. Koliko god su puta hadezeovci otvarali istrage i isljeđivali ga zbog ovoga ili onoga, gađali ga raketama, klavirima ili utezima od tisuću kila, Čačić im je svaki put veselo doviknuo “Beep, beep!” i šmugnuo.

Situaciju bismo mogli usporediti i s onom već klasičnom scenom iz filma “Štefica Cvek u raljama života”. “Karaću te, izistinski i bez foliranja”, grozi se HDZ Radimiru Čačiću, baš kao Bata Živojinović plahoj šnajderici Štefici. “Karaću te dva sata u cugu. Ma, kakvi! Karaću te celu noć, dok ti ne dođe tetka iz Bosanske Krupe”, nastavlja HDZ samodopadno. “Ovako ću da te karam prvi put. A ovako ću da te rastačem deseti put...”, dodaju oni hvalisavo.

Ali, kao što znaju svi koji su gledali Grlićev film, od karanja naposljetku ne bude ništa, upravo kao ni od HDZ-ova progona Čačića. No, predstava se i dalje daje. Prošli je tjedan u Saboru ustao tako ministar unutrašnjih poslova Tomislav Karamarko, nazovite ga za ovu priliku kako vam drago, Đuro S. Zlikovski ili Bata Životinja, i još jednom ponovio staro obećanje o hapšenju narodnjačkog lidera, a mi smo pred malim ekranima još jednom kazali: “Aha, kako da ne. Stavite mu soli na rep.”

Zaista, šaljivo je to više slušati. Više od četiri četverogodišnja mandata ta stranka drži i policiju i tužiteljstvo i suce i kroji zakone kako joj odgovara i da je imala ijednu zbilja dobru priliku da neugodnog političkog neprijatelja stavi u rešt, ona bi je zacijelo iskoristila. Ako sedamnaest godina to nisu znali učiniti, sad bi nekako stvarno bilo vrijeme da prestanu pričati budalaštine mašući praznim pištoljima.

No, ima ovdje jedna stvar koja nimalo nije šaljiva, koja uopće nije vic, a to je lakoumnost s kojom Tomislav Karamarko građanima otvoreno prijeti istragom i hapšenjem. Policija će inače ukoriti novinare ako objave identitet osumnjičenog, u biltenima koje nam svakodnevno dijele čak je i najvećim bijednicima i gadovima što tuku žene dostojanstvo zaštićeno inicijalima, a ovamo sam ministar unutrašnjih poslova, u parlamentu, pred televizijskim kamerama, najavljuje lisičine na Čačićevim rukama.

Zabrinjavajuće je, pa i nešto jezivo, kada takvo nešto čujete, kada shvatite kako je Karamarko blaženo neodgovoran s golemom moći koja mu je povjerena, kako on nonšalantno vitla svojom policijskom toljagom, a sve samo zbog jednoga. Zato što se primiču izbori i valja nekako zaustaviti predsjednika Hrvatske narodne stranke.

Sva naša tobožnja dostignuća u poštovanju ljudskih prava, nadzoru represivnog aparata i sličnim tricama građanskih aktivista su drek na šibici u trenutku kada Tomislav Karamarko svojim stranačkim kolegama u Saboru obeća istragu nad Radimirom Čačićem.

Teško bismo našli jasnijeg, nesumnjivijeg primjera zloupotrebe položaja od ovoga slučaja. Ministar unutrašnjih poslova, valjda da bi dokazao svoju lojalnost, otvoreno je pokazao kako je spreman potrošiti državne resurse za sebičnu korist stranke kojoj je nedavno pristupio. Policija, kako se čini, više ne postoji da bi služila i zaštitila, serve and protect.

Službenici u modrim uniformama trčat će na mjesta zločina, sirene će zavijati, a njemački ovčari lajati samo da bi Karamarkovi osvojili vlast. Ne znam otkud ministru unutrašnjih poslova ugled iskusnog policijskog profesionalca, ali jedno vrijeme zaista ga je pratio takav glas. Međutim, njegov neslavni istup posljednji tjedan u Saboru pokazao je da on ne zna glavni cilj policijskog djelovanja. Gospodine Karamarko, glavni cilj policijskog djelovanja nije da HDZ pobijedi na izborima, piše Ante Tomić za Slobodnu Dalmaciju.

http://www.jutarnji.hr/ante-tomic--gospodine-karamarko--glavni-cilj-policijskog-djelovanja-nije-da-hdz-pobijedi-na-izborima/978651/