Mozda, kad covjek sve skupa stavi na vagu, promisli o svemu, najbolje bi bilo da se ne opterecujemo koga ljudi slusaju, svakome dati pravo na izbor sto zeli slusati. Zelis Cecu slusaj i gledaj, oces Thompsona, evo ti ga... Jedino sto mi koji smo i sudionici naseg domovinskog rata nemozemo ipak cecu progutati, a vjerujem ni ostalu ekipu sa istoka koja je u odredjeno vrijeme pjevala pjesme podrske svojim "vojnicima". Dali oni koji dolaze poslje nas, nasa djeca, isto tako trebaju se baviti mrznjom prema takvima, tu me pitanje muci... Dali ih opterecivati i stalno im filati mozak o srbima kao nepozeljnim ljudima u nasim krajevima? Nemogu reci da sam ja ikada prije, prije rata bio opterecen sa time ko je odakle i sto je, dok nije dosao taj rat, i onda sam na svoje oci vidio i shvatio sto su oni i kakvi su. Sada znaci, djecu drzati na opretu, ne dopustiti im da zaborave sa kime imaju posla ili im ne pricati nista, ostaviti da sve padne u zaborav. Dakle, pusiti ih da se ne opterecuju pa da cine greske u stilu bratstva i jedinstva koje smo mi cinili ili ih ipak opominjati i usaditi im ideju nikad vise sa njima!