Autor Tema: Thompson i politika  (Posjeta: 101256 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Thompson i politika
« Odgovori #75 : Siječanj 27, 2011, 10:39:27 prijepodne »
Za našeg Milojicu - uskoro mu stiže ljubljena četnikuša, za sve atesističke jugonostalgičare - the one and only - Ceca... Milojica, priznaj da već imaš kartu za VIP ložu, ti i redakcija Indexa rame uz rame... imaš za Cecu i posebnu temu, tamo možeš ispovijediti svoje tihe strasti...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #76 : Siječanj 27, 2011, 01:11:32 poslijepodne »
Ti & tvoj kompa Bobi bi mogli konačno i priznati da vam ova tema baš i nije išla u prilog, točnije da je došlo do onog najlošijeg ishoda - ja sam u pravu, vi niste... ne trebate se ispričavati, samo konstatiram.  >:D >:D >:D

Puno ti gluposti konstatiraš, tak da moreš i ovu tvoju novu bedastoću, samo daj. A bio si tako blizu istini... Očito te sputava vlastiti ego da shvatiš ono bitno. Tebi je očito najvažnije da ti u diskusiji ispadneš u pravu, neovisno o tome kaj argumenti vele.

No dobro, živi i danje u uvjerenju da si u pravu. Ne želim ti kvariti osjećaje sreće. Enjoy!   :)

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #77 : Siječanj 27, 2011, 01:44:34 poslijepodne »
kako netko može počiniti kazneno djelo mita nečinjenjem nečeg što nije ni bio dužan učiniti?

To me podsjeća na vic kad Mujo kaže Fati: „Fato ajd' mi donesi čaj bez limuna!“ Nakon par minuta Fata se vrati i kaže Muji: „Mujo, nema limuna, jel' može bez nečeg drugog?“

Jaguar

• Gost
« Odgovori #78 : Siječanj 27, 2011, 02:46:23 poslijepodne »
Za našeg Milojicu - uskoro mu stiže ljubljena Ceca...

poštovani,

s jedne strane se zabranjuju Thompsonovi koncerti a sdruge strane Ceca može raditi koncerte, to samo pokazuje da je nešto trulo u zemlji Hrvatskoj.
Nisam za zabranu bilo čega, neka svatko bira sebi po svojoj volji, ukusu i osjećaju što voli i koji sadržaj mu je prihvatljiv.
Mišljenja sam da je i za situaciju oko Thompsona kriva politika kao što je uglavnom i za sve kriva u ovoj našoj zemlji, dokaz samo da se politika miješa svugdje gdje joj i je i nije mjesto.
Zato sam uvjeren da je i Thompson u pravilu ispolitizirana priča, prema dnevnopolitičkoj potrebi, kao što se i pokazuje, kada se ta tema otvara i kada je ona aktualna.

Što se tiče ikonografije, mi imamo uređene zakone po tom pitanju i pitanje je samo zašto institucije ne rade svoj posao, ali zaboga nerade ga ni tamo gdje je važnije a kamoli na Thompsonovim koncertima, postoji osiguranje, što privatno, što od zaštitara, što policija, imamo zakon o ponašanju maloljetnika, kad na Thompsonovim koncertima vidimo djecu u ustaškim uniformama, ma dajte.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #79 : Siječanj 27, 2011, 05:16:54 poslijepodne »
Mozda, kad covjek sve skupa stavi na vagu, promisli o svemu, najbolje bi bilo da se ne opterecujemo koga ljudi slusaju, svakome dati pravo na izbor sto zeli slusati. Zelis Cecu slusaj i gledaj, oces Thompsona, evo ti ga... Jedino sto mi koji smo i sudionici naseg domovinskog rata nemozemo ipak cecu progutati, a vjerujem ni ostalu ekipu sa istoka koja je u odredjeno vrijeme pjevala pjesme podrske svojim "vojnicima". Dali oni koji dolaze poslje nas, nasa djeca, isto tako trebaju se baviti mrznjom prema takvima, tu me pitanje muci... Dali ih opterecivati i stalno im filati mozak o srbima kao nepozeljnim ljudima u nasim krajevima? Nemogu reci da sam ja ikada prije, prije rata bio opterecen sa time ko je odakle i sto je, dok nije dosao taj rat, i onda sam na svoje oci vidio i shvatio sto su oni i kakvi su. Sada znaci, djecu drzati na opretu, ne dopustiti im da zaborave sa kime imaju posla ili im ne pricati nista, ostaviti da sve padne u zaborav. Dakle, pusiti ih da se ne opterecuju pa da cine greske u stilu bratstva i jedinstva koje smo mi cinili ili ih ipak opominjati i usaditi im ideju nikad vise sa njima!

Jaguar

• Gost
« Odgovori #80 : Siječanj 27, 2011, 05:28:59 poslijepodne »
Mozda, kad covjek sve skupa stavi na vagu, promisli o svemu, najbolje bi bilo da se ne opterecujemo koga ljudi slusaju, svakome dati pravo na izbor sto zeli slusati. Zelis Cecu slusaj i gledaj, oces Thompsona, evo ti ga... Jedino sto mi koji smo i sudionici naseg domovinskog rata nemozemo ipak cecu progutati, a vjerujem ni ostalu ekipu sa istoka koja je u odredjeno vrijeme pjevala pjesme podrske svojim "vojnicima". Dali oni koji dolaze poslje nas, nasa djeca, isto tako trebaju se baviti mrznjom prema takvima, tu me pitanje muci... Dali ih opterecivati i stalno im filati mozak o srbima kao nepozeljnim ljudima u nasim krajevima? Nemogu reci da sam ja ikada prije, prije rata bio opterecen sa time ko je odakle i sto je, dok nije dosao taj rat, i onda sam na svoje oci vidio i shvatio sto su oni i kakvi su. Sada znaci, djecu drzati na opretu, ne dopustiti im da zaborave sa kime imaju posla ili im ne pricati nista, ostaviti da sve padne u zaborav. Dakle, pusiti ih da se ne opterecuju pa da cine greske u stilu bratstva i jedinstva koje smo mi cinili ili ih ipak opominjati i usaditi im ideju nikad vise sa njima!

Cijenjeni Newbie, dotakli ste upravo prava pitanja, slušati ili ne, djeca, budućnost, opraštati ili ne, puno je pitanja i tema je kompleksna, naravno da je ponekad teško pobijediti samog sebe, zapravo i najteže, međutim ako mene pitate ne treba zaboraviti ali ne treba niti djecu opterećivati, upoznati ih svakako ali ne i svakodnevno usađivati mržnju, tako da ona, ta djeca imaju mogućnost formirati sopstveno mišljenje i stav o svemu pa i o tome.
S druge strane ako smo iskreni katolici, na što se stalno pozivamo i zaklinjemo, pravi i iskreni katolici i opraštaju, oprost je isto tako proces koji traje ali u dubini sebe ipak trebamo pronaći snage i nadići same sebe, ako to uspijemo onda smo pobjednici a naša djeca će imati sretnu i zadovoljnu budućnost.

Offline Mile car

• Veteran
  • NEBITAN SI
« Odgovori #81 : Siječanj 27, 2011, 09:43:41 poslijepodne »
Za našeg Milojicu - uskoro mu stiže ljubljena četnikuša, za sve atesističke jugonostalgičare - the one and only - Ceca... Milojica, priznaj da već imaš kartu za VIP ložu, ti i redakcija Indexa rame uz rame... imaš za Cecu i posebnu temu, tamo možeš ispovijediti svoje tihe strasti...

Ti su ju slušao u pauzama službe, a ne ja.

Nema ljutnje Sladge , znaš kako kaže:

Tko se ljuti, uvalim mu ****** (dalje znaš sladge)
« Zadnja izmjena: Siječanj 27, 2011, 09:47:29 poslijepodne Mile car »
NEBITAN SI, FEJK I SMARAŠ...

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #82 : Siječanj 27, 2011, 10:45:24 poslijepodne »

S druge strane ako smo iskreni katolici, na što se stalno pozivamo i zaklinjemo, pravi i iskreni katolici i opraštaju, oprost je isto tako proces koji traje ali u dubini sebe ipak trebamo pronaći snage i nadići same sebe, ako to uspijemo onda smo pobjednici a naša djeca će imati sretnu i zadovoljnu budućnost.

Ljudi bi trebali odgovarati za svoja (ne)djela, a na Bogu je da prašta.

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #83 : Siječanj 28, 2011, 12:08:18 prijepodne »
Ljudi bi trebali odgovarati za svoja (ne)djela, a na Bogu je da prašta.
Zar samo Bog? Zar mi ne bi smjeli praštati? Dapače, zar ne bi trebali praštati?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #84 : Siječanj 28, 2011, 08:42:39 prijepodne »
Citat:
ta djeca imaju mogućnost formirati sopstveno svoje mišljenje i stav o svemu pa

Nije li ovo Srbizam?...mi se čudimo kaj nam se događa Purda...hebate nakon 21 godinu frik zaboravi i upotrijebi riječ koja se u hrvatskom pravopisu ne koristi...Bolje je čak i glumiti naivu pred drugima jer je teško i nepodnošljivo sramiti se sebe. Tada treba svima stručna pomoć:)))))A infiltrirani stručnjaci popud ovog su prvi kojima treba stručna pomoć jer su sami sebe izhipnotizirali...K vragu!!!

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #85 : Siječanj 28, 2011, 08:49:17 prijepodne »
Citat:

Nije li ovo Srbizam?...mi se čudimo kaj nam se događa Purda...hebate nakon 21 godinu frik zaboravi i upotrijebi riječ koja se u hrvatskom pravopisu ne koristi...Bolje je čak i glumiti naivu pred drugima jer je teško i nepodnošljivo sramiti se sebe. Tada treba svima stručna pomoć:)))))A infiltrirani stručnjaci popud ovog su prvi kojima treba stručna pomoć jer su sami sebe izhipnotizirali...K vragu!!!

Dobro si to primjetio muha, imas za to jedan I like! hahahh

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #86 : Siječanj 28, 2011, 09:11:12 prijepodne »
Poanta je u svima nama ponaosob, našoj (samo)svijesti o preživjavanju, a ne isključivom klanju stada... Ako već jesmo ili moramo biti ovce onda neka nas vode čobani koji nas neće prodati na prvom zavoju kako bi u selskoj birtiji popili hladno pivo ili dva...
Uvjeren sam da bi se karl marxs i isus krist izuzetno dobro slagali da su kojim slucajem zivjeli u isto vrijeme, jer su marksova filozofija i krscanstvo vrlo srodne humanisticke ideologije.
problem je u tome sto su komunisti krivo protumacili marksa i u praksi njegovu ideologiju iskarikirali, kao sto i crkva u svojoj praksi cesto karikira kristov nauk.

amarkulin

• Gost
« Odgovori #87 : Siječanj 28, 2011, 11:44:17 prijepodne »
Citat:

Kak da ja sad znam koga si citiral? Zakaj ljudi brišu imena kod tog QUOTE?

Offline BobRock

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #88 : Siječanj 28, 2011, 12:47:18 poslijepodne »
Čista namjera da nam otežaju praćenje diskusije.  :)

Evo ti i citat sa pravim linkom:
...ta djeca imaju mogućnost formirati sopstveno mišljenje i stav o svemu pa i o tome. ...

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #89 : Siječanj 28, 2011, 01:18:43 poslijepodne »
Nevjerovatno, he..ajmo ubiti onoga tko je okrio uljeza...