.......A ti kekec, ak si tak informiran kak bi covjek zakljucio, pojasni mi malo ... da ne budem glup ...
Pitam te, a onda ti mene pitaš: 
....... Po tebi, izgleda da ni ja ni nitko ovdje na forumu nismo informirani ... ....... ali bih volio da ti nama objasniš kakvo stvarno stanje u medijima na našem prostoru ... ?
Vidim da je istražitelj svašta istražio, ali nekak mi nije suvislo prenešeno, pa ništa ne razumijem, a kekec po običaju, ne zna, pravi se da zna, ali za isto vrijeme optužuje one koji znaju da ne znaju, pa im odgovara pitanjem da mu objasne, jer on ipak u konačnici ne zna, ali niti sam sebi ne vjeruje da ne zna.
Stara škola po kekec pravilima.
Istražitelj, prosim, nemojte se prepucavati s kekecom, nego ako nekaj znadete, dajte nam to i napišite. 
... zato mene plemenitašica podsjeća na Alku V. Ona se razme u sve ko i Marica u krivu mrkvu ... da je čitala moj predzadnji post možda bi joj štošta bilo jasnije ... ("... kak bi oni, to po tebi osvajali TVG ? Jurišanjem, konjica i pješadija ili kombinirano ? Kakve bi koristi Jura imao od toga ? Ima bolju opremu, da velim kompletnu logistiku, ima veću glazbenu arhivu i razrađeni sistem propagandnog programa te Media servis za vijesti. Kalkulacija za osvajanje TVG-a je ravna nuli isto kao i obrnuto. Sve se nešto pretače iz ruku jednog prema drugom, samo da bi se zamaskirali tragovi ... Z1 je ponovo Jurin, a bil je i Bandićev, Radio više nije Obiteljski nego Antena, Jura više nije šef nego samo savjetnik, a Jurica je taj koji potpisuje papire, a Franju Gregurica, Svena Prosinečkog, Bracu Vukovića, fikuse da i ne spominjem ...")
a sad ću citirati istražitelja:
1. Jura ce uci u TVG - vjerovao ti ili ne ... prica se na malo ozbiljnijim mjestima ...
2. To mozda nije Jurina osobna zelja, ... ZNA SE cija je ...
3. Z1 ce jos kratko biti "Jurin" ... pa to znaju i pticice na grani ...
A ti kekec, ak si tak informiran kak bi covjek zakljucio, pojasni mi malo ... da ne budem glup ...
što bih ti ja na ovo pisanje trebao objasniti ? Objašnjavajte međusobno ti i plemenita jedno drugom, vi se kužite .... da ne budeš glup ... kao što kažeš ...