Autor Tema: TELEVIZIJA VELIKA GORICA  (Posjeta: 65800 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
Odg: TELEVIZIJA VELIKA GORICA
« Odgovori #60 : Rujan 21, 2009, 09:05:41 poslijepodne »
Al prvo mora izvadit Saleta iz Šukijevog dupeta!
riječi su isto kao i gomila ljudi, nije nužno znati za sve, izaberi za sebe samo one prave.. j,b.štulić

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #61 : Rujan 21, 2009, 09:10:58 poslijepodne »
Jel znaš kaj su Babuške?
MiG1; Nisu ribe.
 ;)

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #62 : Rujan 21, 2009, 09:33:54 poslijepodne »
Znam, znam, to su one ruske lutke kaj se jedna u drugu uvlačiju, po tom principu šljaka gorički ZNA SE!
riječi su isto kao i gomila ljudi, nije nužno znati za sve, izaberi za sebe samo one prave.. j,b.štulić

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #63 : Rujan 21, 2009, 09:38:44 poslijepodne »
Znam, znam, to su one ruske lutke kaj se jedna u drugu uvlačiju, po tom principu šljaka gorički ZNA SE!

Nino  --  ogroman plus. Svaka čast.  :D

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #64 : Rujan 21, 2009, 09:45:42 poslijepodne »
Mislim...Kak si jednostalno do plusa došel a ja sem ti cenku podigral... ;)

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #65 : Rujan 21, 2009, 09:51:22 poslijepodne »
A jbg imal sam Asa i to je to!

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #66 : Rujan 21, 2009, 09:56:34 poslijepodne »
Normalno da si ga imal da sem ti ga ja namešal i još me spod stola trčeš znogum.  ;D

Vglavnem, http://www.tvg.hr/index.php je potonul prije Repke protiv Engleske...

kekec

• Gost
« Odgovori #67 : Rujan 21, 2009, 10:10:52 poslijepodne »
.......A ti kekec, ak si tak informiran kak bi covjek zakljucio, pojasni mi malo ... da ne budem glup ...

Pitam te, a onda ti mene pitaš:    ???

.......  Po tebi, izgleda da ni ja ni nitko ovdje na forumu nismo informirani ... ....... ali bih volio da ti nama objasniš kakvo stvarno stanje u medijima na našem prostoru ... ?

Vidim da je istražitelj svašta istražio, ali nekak mi nije suvislo prenešeno, pa ništa ne razumijem, a kekec po običaju, ne zna, pravi se da zna, ali za isto vrijeme optužuje one koji znaju da ne znaju, pa im odgovara pitanjem da mu objasne, jer on ipak u konačnici ne zna, ali niti sam sebi ne vjeruje da ne zna.
Stara škola po kekec pravilima.

Istražitelj, prosim, nemojte se prepucavati s kekecom, nego ako nekaj znadete, dajte nam to i napišite. :)

... zato mene plemenitašica podsjeća na Alku V.  Ona se razme u sve ko i Marica u krivu mrkvu ...  da je čitala moj predzadnji post možda bi joj štošta bilo jasnije ... ("... kak bi oni, to po tebi osvajali TVG ? Jurišanjem, konjica i pješadija ili kombinirano ?  Kakve bi koristi Jura imao od toga ? Ima bolju opremu, da velim kompletnu logistiku, ima veću glazbenu arhivu i razrađeni sistem propagandnog programa te Media servis za vijesti. Kalkulacija za osvajanje TVG-a je ravna nuli isto kao i obrnuto.  Sve se nešto pretače iz ruku jednog prema drugom, samo da bi se zamaskirali tragovi ... Z1 je ponovo Jurin, a bil je i Bandićev, Radio više nije Obiteljski nego Antena, Jura više nije šef nego samo savjetnik, a Jurica je taj koji potpisuje papire, a Franju Gregurica, Svena Prosinečkog, Bracu Vukovića, fikuse da i ne spominjem ...")

a sad ću citirati istražitelja:

1. Jura ce uci u TVG - vjerovao ti ili ne ... prica se na malo ozbiljnijim mjestima ...
2. To mozda nije Jurina osobna zelja, ... ZNA SE cija je ...
3. Z1 ce jos kratko biti "Jurin" ... pa to znaju i pticice na grani ...

A ti kekec, ak si tak informiran kak bi covjek zakljucio, pojasni mi malo ... da ne budem glup ...  

što bih ti ja na ovo pisanje trebao objasniti ?  Objašnjavajte međusobno ti i plemenita jedno drugom, vi se kužite .... da ne budeš glup ... kao što kažeš ...
« Zadnja izmjena: Rujan 22, 2009, 07:42:46 prijepodne kekec »

Offline repo

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #68 : Rujan 24, 2009, 01:29:04 poslijepodne »

babuske... ahaha... mislim da nisu sve hadezejke.. mislim, po zdravoj logici bi trebalo biti tako...
a cini se, ima babuski i tu na forumu.. ahahah....

Offline Istrazitelj

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #69 : Rujan 24, 2009, 09:00:45 poslijepodne »
... informacije o trenutnoj situaciji ... u utorak ... iza 22:00 ...

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #70 : Rujan 24, 2009, 10:22:35 poslijepodne »
De?
Na TVG il forumu?

kekec

• Gost
« Odgovori #71 : Rujan 25, 2009, 08:56:59 prijepodne »
..
kunta, kak ne kužiš, još nije istražil do kraja, ali zna da će odgovore imati u utorak,  

o trenutnoj situaciji ? koga će u utorak još zanimati kaj se događalo proteklog četvrtka ?

« Zadnja izmjena: Rujan 25, 2009, 08:59:06 prijepodne kekec »

Offline Istrazitelj

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #72 : Rujan 26, 2009, 05:19:25 poslijepodne »
..
kunta, kak ne kužiš, još nije istražil do kraja, ali zna da će odgovore imati u utorak,  

o trenutnoj situaciji ? koga će u utorak još zanimati kaj se događalo proteklog četvrtka ?

kekec ... vidim ja za koga ti igras ... ili za koga navijas ... samo daj ...
a za sve ostale ... koje zanima situacija sa TVG-om ... informacije slijede ... iz prve ruke ...

kekec

• Gost
« Odgovori #73 : Rujan 26, 2009, 10:11:20 poslijepodne »
... sinek ... reci mi onda kaj buju prvo isključili struju, telefon ili vodu ... ako si, kak veliš, na uzvoru informacija .... I kaj će onda biti ? srce će ti jače zaigrati ?
« Zadnja izmjena: Rujan 27, 2009, 09:33:49 prijepodne kekec »

kekec

• Gost
« Odgovori #74 : Rujan 28, 2009, 08:37:43 poslijepodne »
... još samo nešto više od 24 sata i onda će nam Istražitelj saopčiti friške vijesti kaj se dotikavle TVG-a ... svi već drščemo, strepimo nad sudbinom djelatnika, molimo se ... i čekamo ukazanje ... njuškala ... pardon, istražitelja ... šnjof šnjof .....