I ne samo raditi protiv SDP, nego sada prelaziti u DC, politički mudra odluka nema što, vjerodostojna do boli, birači inače vole politčare, posebno one koji mijenjaju dres svako malo, po potrebi i osobnom interesu.
Ali u konačnici nije to moj problem nego samo moje razmišljanje. 
daj mi molim te objasni onda ovaj citat sa stranice HNS-a Velike Gorice:
"Dobro bi bilo da se dio krajnjih nezadovoljnika iz DC-a, kao što je to ranije bio slučaj i sa TDS-om, sada ne pasivizira i razočara nego da nastavi svoj politički angažman u najbližim stranačkim opcijama. "
Bilo bi normalno dakle da DC-ovci odu u srodne političke stranke (čitaj HNS), a kad nezadovoljni SDP-ovci žele otići i nastaviti se paviti politikom onda to ljudi ne vole!
nemrem vjerovati tvojim postovima. sve gluplje od glupljeg.
Jelte? Tvoji su pametni, da pametniji nemogu biti, kakve veze ima moje mišljenje sa citatom koji si naveo?
Kao drugo ti čitaš očito kako tebi paše, kako ti vidiš, kolko vidim gore u citatu to nigdje izrijekom ne piše kao što si ti umišljaš.
Ne odobravam i podržavam to i točka, što se mene tiče. Posebno ne na ovakav način kako to radi, ova grupa SDP-ovaca.

Dadi, sused, muha, nekoliko dodatnih informacija za Vas što se tiče repetitora u Vukovini.
Županija zagrebačka ima novi pravilnik, po kojem svi repetitori moraju imati ishodovanu građevinsku dozvolu, novi koji se postavljaju, za sve stare od prije postavljene po tom pravilniku vrijedi to da moraju ishodovati građevinsku dozvolu a ukoliko ju ne dobiju ili nisu dobili repetitor mora biti uklonjen ili ako dobije dozvolu na drugoj lokaciji mora biti izmješten, jednako tako po tom pravilniku repetitori se nemogu postavljati blizu javnih ustanova, poput vrtića, škola, domova zdravlja itd.
Dakle pravilnik jasno definira sve, lokalna samouprava i njeni uredi trebaju odraditi svoj dio posla, kao i Mjesni odbori kod kojih su repetitori postavljeni.
Što želite reći da GBR treba ići i micati repetitore?, pa pbogu postoji čitav niz službi koji trebaju raditi svoj posao a ne rade ga kao i indiferentnost Mjesnih odbora po tom pitanju, drugo je pitanje koliko su Mjesni odbori upznati stim, koliko gradska uprava surađuje sa Mjesnim odborima, da li takvih informacija imamo na gradskom portalu, nemamo, nema prostora od ideš Betike i hvalospjeva gradonačelnika.
I kad me već potežete za jezik, pouzdano znam da je GBR s HNS -om upravo upozoravao stalno da treba jačati suradnju gradske uprave sa Mjesnim odborima, pa u tom smislu i brže i efikasnije rješavanje svih problema, između ostalog i problema repetitora ne samo u Vukovini, nego i u Buševcu, v Bune itd.
Kolko vidim Vama je važno samo udariti po GBR i HNS-u, kao i po SDP-u, ciljano i smisleno, kao i obično bez argumenata u sveopćoj hajki na SDP i HNS, lagano dolazim u napast da počnem razmišljati da Vas je počela hvatati panika, panika, ....od čega li to,? Sada kada je VŠO kupljena/prodana, povijest u Velikoj Gorici se ponavlja.
Al fascinira me taj novinar od onog novinskog smeća GT koji kak ti je na radnom zadatku, da poslika i „objektivo“ informira građane. Glasnik Turopolja, lijep naziv, šteta.