Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219022 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

JosipJoža

• Gost
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #150 : Svibanj 22, 2010, 11:28:06 poslijepodne »
Ključna rečenica. Iako nije u svim slučajevima tako, ali ZNA SE kod koga je uvijek;))  i isključivo.

Da.

Kod SVIH!

Ne postoje takve stranke u Hrvatskoj koje bi odudarale od takvog načina rada i od takvog mentaliteta. Objašnjenje je vrlo jednostavno i logično.

Nitko nije savršen i idealan pa tako ni stranke, međutim stvaljati sve u isti koš i da su svi jednaki je notorno, kad nisu, kao što to HDZ vrlo često se trudi da se takav dojam ostavi i u tome uspijeva vrlo dobro kod jednog određenog broja građana.

Ne, nisu svi isti i s tim se ne slažem nikako.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #151 : Svibanj 22, 2010, 11:44:22 poslijepodne »
Ako je sudit prema zakonu o lokalnoj samoupravi, mislim da to nije upitno jer gradnoačelnik može sazvati sjednicu GV ako ju ne sazove predsjednik vijeća.

Budite bez brige neće sigurno biti potrebe da je saziva gradonačelnik, GBR mi se čini vrlo odgovoran, samo morate čini mi se isto biti malo i strpljivi, primila Vas je euforija, procedura ja vrlo jasna, definirana i zakonom, pa prema tome lijeva kolacijia je odgovorna i legalist, ne kao mantra "sve po zakonu" a prekrši se i uzrpira nekoliko zakona, što bi trebalo biti i kazneno djelo, kako bi se neki sumnjivi političari u budućnosti naučili pameti i nikada ne pomislili više da uzurpiraju i siluju zakon, edukativno bi to bilo nužno po meni, inače sutra si ponovo netko može uzeti za pravo da ne poštuje, siluje i uzurpira  zakon, kao uostalom i ovaj put gradonačelnik, da li je to Vama nekima jasno ili ne? Il da zovemo Nic titanika u pomoć?
 Lele, Antiša si je pripremio i novi gel za kosu za iduću sednicu GV, zove se Ožboltin, more kada ga bude lepio po sebi u neograničenim količinama. Lele.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #152 : Svibanj 22, 2010, 11:53:59 poslijepodne »
Jel mu ga to dodže ko briljantin samo bolje fercera^-^

acer1

• Gost
« Odgovori #153 : Svibanj 23, 2010, 05:58:49 poslijepodne »
Čovjek je pitao dali će biti sjednice ili neće ja sam mu odgovorio da će je biti u u kojoj bi opciji moglo se to odigrati. A sad ali mi je drago ili nije to je drugi par cipela.
Naravno da je kohabitacija u VG bila dobra, jer je uvijek morao biti određeni korektiv vlasti.
Ovo sad što se događa mislim da nije nikome u interesu osim likovima iz DC-a.
Ako objektivnije opogledamo ovakav scenario ne odgovara dugoročno ni HDZ-u

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #154 : Svibanj 23, 2010, 06:10:22 poslijepodne »
Ako objektivnije opogledamo ovakav scenario ne odgovara dugoročno ni HDZ-u

Je,i zato su napeli i zapeli da decu vrneju na pravi put...  ;D  :-\

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #155 : Svibanj 24, 2010, 11:50:01 prijepodne »
........Dajte mi molim vas vi pristaše hns-a rečite kak je to volja naroda bila da gbr bude predsednik vijeća? kaj su mu zato birači dali tri mandata, a hdz-u 9 ili sdp-u 6? kaj nije to bila trgovina gbr i picule, gdje je gbr ucjenil piculu da ak bu prdesednik gradskog vijeća, tad bu ga podržal u 2. krugu, a do tad je po njemu i njegovoj listi hračkal!

HNS su birači zaista 2dali2 3 mandata dok svi drugi uopće ne znaju koliko su mandata "dobili" jer su svoje mandate poklonili koalicijskim partnerima.

Što se vašeg pitanja tiče – glasačima HNS je zasigurno bilo drago što je GBR imenovan predsjednikom GV, ali njegov izbor za predsjenika vijeća i bijeg tj nepoštivanje vlastitog potpisa kako njen tako i  još dvoje vijećnika je neusporedivo i uopće ne zahtjeva odgovor, i ne vidim čemu ste se tim pitanjem oglasili u onoj temi, kad smo to pitanje već dotaknuli.

"GBR je ucijenio Piculu pa da ga bude podržal" – ma dajte najte biti smiješni. Niste valjda htjeli reći da je GBR ili birači HNS imali mrvicu namjere podržati kandidata HDZ. Moja baka bi rekla – pa nisam se tinte napila.

I smatram da niti GBR niti Picula imaju ikakve „zasluge“ za prebjeg troje vijećnika, kao niti za životni put Vesne ŠO i njene stranke.

Ja sam pak znatiželjna kak se budu  slagali Zelenika i Šimunović?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #156 : Svibanj 25, 2010, 01:23:36 prijepodne »
Biti će tu Plemenita puno zanimljivih slaganja, tko će koga da složi. ;)

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #157 : Svibanj 26, 2010, 12:32:16 prijepodne »
ŠIRENJE SKUPŠTINE
V. Gorica: Bitka za trgovačka društva tek počinje
Vesna Fabijančić-Križanić pozvala je pozivnice za sjednicu proširene skupštine trgovačkih društava za utorak 1. lipnja
http://www.zagrebancija.com/hr-zupanija/v-gorica--bitka-za-trgovacka-drustva-tek-pocinje_304110

Offline domovinesin

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
    • hsp velika gorica
« Odgovori #158 : Svibanj 26, 2010, 10:03:20 prijepodne »
ne bori se vfk za dobro trgovačkih društava u vlasništvu grada već za svoj položaj i peneze koji uz to idu. kad bi ona to radila volonterski i bez naknade, bilo bi to ok. ovako, mislim da bi bilo bolje da odlučuje gradonačelnik jer čak i da dobije naknadu, on je jedan, a ovih koji su već zauzeli pozicije na grbi naroda je šest (tri sdp, jedan hsls, jedan hns i jedna dc).
Tu ne cede malis sed contra audentior ito

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #159 : Svibanj 26, 2010, 11:12:18 prijepodne »
Citat:
ne bori se vfk za dobro trgovačkih društava u vlasništvu grada već za svoj položaj i peneze koji uz to idu

Upravo tako, slično kao i u Zagrebu, zato je i jesu VFK uposlili u skupštini Grada Zagreba, no čujem da se Banderas odlučio da iskoristi svoje pravo  i raspusti skupštinare...neka narod odluči tko će sjediti opet u skupštini...he..he..biti će zgodno promatrati nova preslagivanja, tj. na pomolu je nova diferencijacija u Zagrebu pogotovo ukoliko Bernardić pobijedi Jelušića....usput u Večernjem na 17 stranici je objavljeno da 36 SDP-ovaca zajedno istupaju iz Goričkog SDP-a....istupanje će biti i medijski popraćeno, četvrtak ispred prostorija SDP-a u 19:00 sati....  

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #160 : Svibanj 26, 2010, 12:17:44 poslijepodne »
36 SDP-ovaca zajedno istupaju iz Goričkog SDP-a...

Kaj, Muha, budu se držali za ruke ili kak to zajedno u isti tren??? :D :D

istupanje će biti i medijski popraćeno, četvrtak ispred prostorija SDP-a u 19:00 sati.... 

kak se neko brine za sdp u gorici!!! dok imamo takvih ljudi sigurno nećemo propasti!!

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #161 : Svibanj 26, 2010, 12:38:37 poslijepodne »
Citat:
Kaj, Muha, budu se držali za ruke ili kak to zajedno u isti tren???

Samo se ti sprdaj...bilo bi ti pametnije sagledati situaciju realno i poduzeti nešto...

Citat:
kak se neko brine za sdp u gorici!!! dok imamo takvih ljudi sigurno nećemo propasti!!

Krivo, ovo je dobronamjerna briga, no i ja se čudim, vi ionako imate svoju istinu koju vam je nametnula VFK...

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #162 : Svibanj 26, 2010, 01:42:58 poslijepodne »
Ma da, njih 36 istupa? Pa ok, nije se to za zabrinuti, kaj je to 36 komada drvi....

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #163 : Svibanj 26, 2010, 03:18:21 poslijepodne »
Muha, ak ti misliš da bi ja trebal vući ljude za rukav i nagovarati ih da ostanu, onda se grdo varaš. Svaki čovjek je kovač svoje sudbine i sreće. Ako se ti sdp-ovci osjećaju "ugroženo" ili loše u stranci, hvala bogu, niko ih ne drži, nisu mala djeca, široko im polje....
A za VFK stvarno ne razumijem, znaš razlika je dobiti informaciju iz prve ruke a ne ko ti iz druge ili treće, jer često zna doći do pokvarenog telefona. A tu onda dolazi do izražaja ono tvoje: priča se po gradu, ili kako doznajemo iz izvora bliskih tom i tom...
Moj savjet ti je: sve relevantne  informacije možeš dobiti u Tajništvu SDP-a VG.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #164 : Svibanj 26, 2010, 04:58:14 poslijepodne »
Citat:
Muha, ak ti misliš da bi ja trebal vući ljude za rukav i nagovarati ih da ostanu

Nisam uopće to govorio niti mi pada na pamet, no ti kao aktivist SDP-a ukoliko ti je stalo do nekakvih vrednota koje promiče ta stranka trebao bi se zapitati je li sve to tak kak serviraju u tom tvom tajništvu...nisi razmišljao da možda oni obmanjuju i ne govore istinu?? ...malo mi je čudno, naime unatrag par mjeseci iz te stranke je otišlo ili se pasiviziralo podosta viđenijih SDP-ovaca koji su udarili temelj toj stranci...zašto????..slažem se da nikog ne treba pretjerano moliti niti vući za rukav da bude negdje gdje ne želi, no ipak s takvima treba porazgovarati i analizirati akumulirano nezadovoljstvo koje vjerujem nije došlo iz vedra neba....jesi se zapitao da li je u redu te ljude tako olako odbaciti a prethodno s njima ne obaviti razgovor????...prihvaćate kojekakvi interesni otpad iz drugih stranaka koji su si našli utočište kod vas kroz razno razne benefite, a istinske socijaldemokrate gušite i znemarujete..postavlja se pitanje za koga radite????.je li ispravan put kojim vas vodi VFK????..umjesto da se teži različitosti i zajedništvu vi odbacujete sve koji iskažu bilo kakvo drugačije mišljenje u smislu neslaganja s politikom koja se provodi...ne zapitate se je li to ispravno i kud vas je ta i takova politika dovela???...SDP-e nije iznjedrio Gradonačelnika, to ste kompenzirali vijećem no niti to nije dugo trajalo...prešli i podojili VAS HNS-ovci, točnije Gorički SDP-e je taoc politike koju provodi GBR i HNS..