Anketa

Hoće li nam u Turopolju sada biti lakše?

Da, naravno
5 (31.3%)
Ufff... još teže
7 (43.8%)
Mislim da ipak hoće, sad su se grupirali
3 (18.8%)
Ne znam
1 (6.3%)

Ukupno Glasova: 10

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2010, 10:19:26 poslijepodne

Autor Tema: Laku noć VG - 2. čin  (Posjeta: 219119 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
  • Spol: Muški
Odg: Laku noć VG - 2. čin
« Odgovori #180 : Svibanj 27, 2010, 08:40:38 poslijepodne »
Citat:
Ja bih prije rekao da je Muha realno opisao stanje 

Znači acer1, ti misliš da je vodstvo SDP-a naivno?? I vodiš se po realitetu Muhe? a kad je to muha bio realan?? može bit u nekom svom svijetu, u nekoj svojoj politici, u nekim svojim stavovima....
E i da ak mogu dobit odgovor(jer muha sve zna, pa će znat i to) kak je prešel skup ispred SDP-a?? jel to uručeno ili? valjda nije jer bi se muha pohvalil ovdi gore odma:) :) :)
Sad bu se DC pofriškal, sa Žicom budu cvjetasle ruže

acer1

• Gost
« Odgovori #181 : Svibanj 27, 2010, 09:00:24 poslijepodne »
Ne znam kako je prošlo druženje, ali što se tiče određenih viđenja stvari Muhe mislim da je totalno u pravu.
Pa zar nije Muha među prvima ukazivao na loše političke odluke lijeve koalicije koje bi se mogle srušit kao kula od karata.
Mojih nekoliko prošlih posotva je išlo u sličnom pravcu.
realno gleadjući znam da je DC još jednom u zadnjih 10 godina doveo HDZ na vlast u Velikoj Gorici (zadnji put u koaliciji s Karasom i Stepanićom).
Evo ne vidim sve što je Muha napisao o DC-u da je pogriješio.
Osobno mislim da je bio u pravu kad je prozivao Zeleniku, Kunića itd itd
Kad je pisao o njihovoj lošoj politici onda se na forumu pljuvalo po njemu a čovjek je samo nazvao stvari imenom koje se ovih dana obistinilo.
Evo mogu samo konstatirati da je nažalost bio u pravu kad je govorio o politici DC-a bio u pravu.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #182 : Svibanj 27, 2010, 09:48:56 poslijepodne »
Barišić: Fotelje važnije od zakona
...
Vijećnici SDP-a i HNS-a koji su na sjednici Gradskog vijeća donijeli ishitrenu i nepotpunu odluku o promjeni Skupština Trgovačkih društava, upozoreni su već tada da bi, sukladno napucima nadležnih institucija, prvo morali pristupiti izmjeni Statuta a tek potom promjeni Skupština. No, njima su očito važnije fotelje nego zakonska procedura. Istina je da je, u trenutku kad su donosili te odluke, na snazi još uvijek bila odluka Ureda Državne uprave Zagrebačke županije potpisana od strane predstojnice Katarine Belec, kojom je obustavljena od primjene odredba Statuta Grada Velike Gorice da Gradsko vijeće odlučuje o sastavu Skupština Trgovačkih društava. Vijećnici su se na ovo upozorenje oglušili a sada se pozivaju na zakonske odredbe koje su se u tom trenutku sami prekršili. Žalosno je da su vijećnicima SDP-a i HNS-a jedino bitne fotelje u koje bi htjeli neopravdano zasjesti, ne birajući pritom sredstva – zaključio je velikogorički gradonačelnik.
http://www.rvg.hr/index.php?id=3024

A DeCa i HSLS ništa?
Ak Ustav veli jeno a zakon drugo jel se primeniva Ustav il zakon?

Čitati zmed redov...
Kaj Drašek oče povedati..?

HNS demantirao: Nikome nismo nudili mjesto
27.05.2010. Aktualno 
-HNS Velike Gorice najodlučnije demantira da je i jednome sadašnjemu ili bivšem članu SDP-a iz skupine koja navodno kani prijeći u DC nuđena bilo kakva mogućnost prelaska u HNS-, stoji u priopćenju Gradske organizacije HNS-a. Narodnjaci su tako reagirali na tekst pod nazivom „SDP-ovci prelaze u DC“ u kojem, među ostalim, stoji kako je pojedinim, uskoro i bivšim članovima SDP-a, nuđeno mjesto u HNS-u.   
-Navedenu izjavu neimenovanoga izvora možemo shvatiti samo kao političku podvalu HNS-u i SDP-u ili očajnički pokušaj isključenih i suspendiranih članova SDP-a da ovakvim izmišljotinama daju privid većega značaja svome tragikomičnome političkom transferu od onoga kojega stvarno ima- kažu HNS-ovci.
http://www.rvg.hr/index.php?id=3012

CC i Alexis pak f iste postele,Amanda se fata z arapskem princom,Samantha ima novoga dečka a Stiven ni peder,četrti put...

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #183 : Svibanj 27, 2010, 10:04:23 poslijepodne »
 Akcija 2+1 Gratis, radi isteka roka, kvarljiva roba ^-^.....Navali Narode! ;D ;)
Pazite DC je v Trgovine, moš bude i prodano. :D

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #184 : Svibanj 27, 2010, 11:23:26 poslijepodne »
Esdepeovci ne žele biti članovi stranke i pregovaraju o prelasku
Pozdrav Vesni Fabijančić-Križanić pa ravno u – DC?!
...
– O tome da ne žele više biti članovi, obavijestit će neki esdepeovci iz Čiča, Bune, Jagodnog, Kosnice, Kobilića, Rakarja, Lukavca, Ribnice, Čičke Poljane, Donjeg Podotočja i Velike Gorice – poručio je Žic.
http://www.vecernji.hr/zagreb/pozdrav-vesni-fabijancic-krizanic-ravno-dc-clanak-146368

I..?
De je epilog ove štorije i "afere"?
De su imena?

Rokeri s Moravu - Dinastija

acer1

• Gost
« Odgovori #185 : Svibanj 27, 2010, 11:40:03 poslijepodne »

« Zadnja izmjena: Svibanj 27, 2010, 11:42:18 poslijepodne acer1 »

Offline Ocelot

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #186 : Svibanj 28, 2010, 12:52:58 prijepodne »
dobro a de je tih 30 i nekaj ljudi kaj istupa van?? bogme ni tu ni Zoran Žic došel neg kolko vidim mato perković...
 a i smjeh mi je kak acer slika ove koji su tam i slikaju drugog...  :) :) :)
bu se ponovil DC bogme jako s njima, samo tak deca kak veli kunta :)

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #187 : Svibanj 28, 2010, 02:10:35 prijepodne »
dobro a de je tih 30 i nekaj ljudi kaj istupa van?? bogme ni tu ni Zoran Žic došel neg kolko vidim mato perković...
 a i smjeh mi je kak acer slika ove koji su tam i slikaju drugog...  :) :) :)
bu se ponovil DC bogme jako s njima, samo tak deca kak veli kunta :)

Svaki vredi za trojicu. ^-^

acer1

• Gost
« Odgovori #188 : Svibanj 28, 2010, 06:38:29 prijepodne »
Gospodo dali  tako s podsmijehom i cinično komentirate vlastito članstvo?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #189 : Svibanj 28, 2010, 08:03:40 prijepodne »
Citat:
smjeh mi je kak acer slika ove koji su tam i slikaju drugog... 

Tebi je smiješno ..ljudi vam skupno bježe iz stranke a vi se smijete...sprdate se...dok su vam ti i takovi donosili glasove onda su bili dobri je li????...ne zapitate se da stvarno nekaj kod vas ne štima ..u današnje vrijeme kad su ljudi totalno demotivirani, kad nitko za niš nema interes pokrenuti i potaknuti tridesetak članova da dođe pred stranku nije za smijanje...očito je ovdje akumilirana ogromna količina nezadovoljstva, ogorčenja i nepravde jer kako drugačije protumačiti ovaj čin???...ono što je fakat smiješno je to da ih nitko tamo nije dočekao s obzirom da su nagovijestili svoj dolazak...prepali ste se, zaključali ste stranačku prostoriju i pobjegli, pri tom skinuli obavijest o uredovnom radnom vremenu (17:00-20:00 sati..)?...kako nazvati ljude koji se ne žele suočiti sa problemom i još pri tom bježe????...zašto niste omogućili i dopustili ljudima da slobodno izađu iz stranke??...što  dobivate time da na silu držite ljude u kazamatu SDP-a???...   

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #190 : Svibanj 28, 2010, 08:17:29 prijepodne »
Kaj su prostorije SDP-a bile zatvorene? Pa o tome se vec danima prica da ce ce se sakupiti i izaci iz stranke, a da ih nije niko docekao i pokusao sa njima porazgovarati o problemima? Kaj reci o takvoj stranci? I takvima dati da mi vode grad, hahahhah.... fala bogu da je DC napravil kak je napravil.. da se taj karcinom zvan SDP (VFK + TP + ostali) odstrani iz svih pora grada vise.
Svaka normalna stranka otvorila bi vrata i pozvala ljude unutra, zatvorila vrata i porazgovarala sa njima nasamo... mozemo li to rijesiti sto vas muci ili ne? Ako nemozemo, eto, ide rastanak pa svako na svoju stranu...

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #191 : Svibanj 28, 2010, 08:57:12 prijepodne »
Gospodo dali  tako s podsmijehom i cinično komentirate vlastito članstvo?

Ništa nije cinično, nego muhica i dalje piše o 30-tak članova da je bilo tamo, pazi čuda na slici ih je samo 10-ak najviše, pa onda osobno pomislih da svaki od njih vredi za trojicu.
Eto čudom nisu baš poslikali kad su bili svi tamo nego samo jedna omanja grupa, organizacijski propust. ^-^
To je uvijek tak kad je muhica organizator. :D Bandić, Žic, ovo okupljanje sada..... ^-^

Eto kako je HDZ-ova propagandna mašinerija brzo naučila prebjegle SDP-ovce manipulaciji i propagandi.
Ovo je dobar primjer kojim se pokušava sada opravdati postupak VŠO trgovine i prebjegom u desnu koaliciju, tobože kako u SDP-u niš ne valja i niš ne štima, a o HNS-u da i ne govorim, to je stari trn u oku.

Još jedan u nizu Kolapsa......u Velikoj Gorici i Turopolju. ;)

Eto skoro ste me ubjedili, da ću se rasplakati nad sudbinom VŠO, jadnice koja nije mogla izdržati takovu situaciju pa je iz nužde morala učiniti takav postupak. ;D

Dečki mislim da će te morati na popravni iz manipuliranja. ;)
« Zadnja izmjena: Svibanj 28, 2010, 09:05:20 prijepodne JosipJoža »

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #192 : Svibanj 28, 2010, 09:48:55 prijepodne »
Citat:
Ništa nije cinično, nego muhica i dalje piše o 30-tak članova

Ako itko ovdje manipulira onda ti to radiš iz sata u sat a dokaz je tvoj fokus na broj članova...kakve to veze ima??..nije li to manipulacija, pa da ih je došlo i dvoje ne bi li trebali reagirati i pristupiti problemu kranje ozbiljno kao da ih je došlo 100, pa nisu to KRUMPIRI, to su ljudi koji imaju svoju glavu i dušu, ovako olako se odricat onih koji su do jučer kao pčele radili za SDP-e mora se hebeno nekom obit o glavu...nema goreg nego kad od prijatelja napraviš ljutog neprijatelja, a to se u SDP-u na žalost prakticira...

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #193 : Svibanj 28, 2010, 10:06:27 prijepodne »
muhice, naravno da je svaki čovjek prije svega kao čovjek, član  vrijedan pažnje, vjerujem da su se javili VFK i željeli snjom "normalno" razgovarati da bi ih primila i razgovarala s njima u suprotno me nemožete uvjeriti.

Što zači "normalno"?
Ovo što se činilo i čini nije po meni "normalno", takav pristup, dizanja na potenciju, medija, javnosti, javni atak na bivšu stranku, nije li to muhice manipuliranje? Kao što i ovdje javno manipulirate oko SDP, umjesto da ste otišli u stranku i riješili to tamo "u četiri oka" i ne opterećivali sve nas ovdje sa Vašim problemima.

Nekome, Vama je jako stalo da manipulirate i da pokušate oslabiti SDP, po narudžbi, nalogu, želji, nije teško ni pogoditi koga, Vi najbolje znadete, to i pokazujete cijelo vrijeme i ovdje na forumu, kada Vas se pročita između redaka. ^-^

I što ste očekivali da će u takvoj situaciji koju stalno provocirate i potičete VFK i SDP primiti Vas, pa zašto bi Vas primila, jeste li to zaslužili svojim postupcima?

Kada je i Zoran Žic u pitanju, njegov izbor, nije prošao i to je normalno, njegovo vrijeme je tek moglo doći, političar mora biti i mudar i strpljiv i smiren, je li to mladi Žic? Očito nije, a pokazao je i pravi karakter, nije prošao i sada mogu raditi protiv SDP-a.

I ne samo raditi protiv SDP, nego sada prelaziti u DC, politički mudra odluka nema što, vjerodostojna do boli, birači inače vole politčare, posebno one koji mijenjaju dres svako malo, po potrebi i osobnom interesu.

Ali u konačnici nije to moj problem nego samo moje razmišljanje. ;)

Offline dadi

• Iskusni član
« Odgovori #194 : Svibanj 28, 2010, 12:59:31 poslijepodne »

I ne samo raditi protiv SDP, nego sada prelaziti u DC, politički mudra odluka nema što, vjerodostojna do boli, birači inače vole politčare, posebno one koji mijenjaju dres svako malo, po potrebi i osobnom interesu.

Ali u konačnici nije to moj problem nego samo moje razmišljanje. ;)

daj mi molim te objasni onda ovaj citat sa stranice HNS-a Velike Gorice:

"Dobro bi bilo da se dio krajnjih nezadovoljnika iz DC-a, kao što je to ranije bio slučaj i sa TDS-om, sada ne pasivizira i razočara nego da nastavi svoj politički angažman u najbližim stranačkim opcijama. "

Bilo bi normalno dakle da DC-ovci odu u srodne političke stranke (čitaj HNS), a kad nezadovoljni SDP-ovci žele otići i nastaviti se paviti politikom onda to ljudi ne vole!

nemrem vjerovati tvojim postovima. sve gluplje od glupljeg.