Samo lupetaš i lupetaš…
A to da li ja obmanjujem nekog ili ne prepusti drugim forumašima neka prosude, jer sam uvjeren da oni razmišljaju svojom glavom i ne izvršavaju partiske zadatke..
Iju...
Sused, ako ti je ovako lakše komunicirati sa mnom, samo ti daj...Liječi ti svoje frustracije na meni, možeš mi i poslat PP, ne moraju svi forumaši znati za tvoje probleme, reci kaj te muči i obećavam da će ostati među nama! Nema c/p, ostaje sve među nama!

Ček ček....mali od palube zar si ti toliko zelen da neznaš da stranačak lista može imati i nezavisnog kandidata??? isssssss
Na listi HSS-a je Zmajlović bio nezavisni kandidat, ali NA LISTI HSS-a!!!!
Nije bio na nezavisnoj listi. Kopčaš??
Ma znam ja da si ti zeleni mali od palube nema veze, dat ću si ja truda i pomoći ti da savladaš neke osnove, znam ja, vjerujem u tebe, bit će od tebe nešto.
Prvi zadatak ti je najteži, a to je da razmišljaš sa svojom glavom..... valjda češ moći jer je imaš kaj ne 
Ja možda jesam politički zelen, ali izgleda da si ti politički jesenji list, list u mjesecu studenom u našem velikogoričkom parku, kojem je ovaj Forum zadnji vjetar koji ga diže i baca uokolo po parku! O, tugo jesenja!
Mudri, o premudri donosioče svjetlosti, lučonošo naš! Pa kako si ti razmišljao svojom glavom te se pojavio ovdje na Forumu tek prije, recimo, 2-3 mjeseca, pa gdje si prije bio? Jesi li bio na starom Forumu, jesi li se pripremao za ovaj novi Forum, jesi li proučavao Statut ili si bio na nekoj self-help literaturi o tome kako izbjegavati istinu? Reci ti meni jel se vodiš onom Hebrangovom krilaticom:" Ja nikada ne lažem, samo ponekad ne govorim istinu!"?
Da, ja ću ti ponavljati to k`o papagaj, jer netko mora isparavljati ove tvoje neistine!
Kužiš?
A ovo sa glavom, da, imam ih dvije, jedna je za razmišljanje, a druga je za djelovanje...

Ova za razmišljanje radi samostalno, bez ičije pomoći, šta je tebi jako čudno, jer se ti ravnaš prema sebi i nije ti jasno, kako ja pišem samostalno, bez ičije pomoći, a ti svako malo moraš ili na telefon ili msn ili skype, i kužim da te to buni! Ja da pišem uz nečiju pomoć, ti bi se preselio na neki drugi forum i svako malo bi pratio šta ja ovdje pišem i mislio bi si:"Gle, imao je mali_od_palube pravo, ne znam šta je meni bilo u svibnju 2010 godine da sam tako pisao!"
A ova glava za djelovanje je sada na pola Viagre(kineske), pa malo pod*ebava!
Susede, kad te napusti ovaj stres i šok, onda ćemo moći razgovarati normalno, poslao bih ja tebi i PP da te malo oraspoložim, ipak si ti moj kolega i sused...
Ček`, ček` malo...heheh
Ma znam ja da si ti zeleni mali od palube nema veze, dat ću si ja truda i pomoći ti da savladaš neke osnove, znam ja, vjerujem u tebe, bit će od tebe nešto.
Hvala!
Unaprijed sam zahvalan na instrukcijama, te se bilježim sa štovanjem! I hvala na vjeri u mene!
"...i ruši se zeleni autobus tjeran jesenjim vjetrom
kao list niz jednu beogradsku padinu..."
A. Dedić