Nemojte petljat, stvarno počinjem sumnjat u vašu iskrenost. Gdje sam ja to napisao da je Zmajlović bio član HSS-a??
Pisao sam da je bio na listi HSS-a.
Počinjete pisat kao mali od palube, koji se očito izgubio pa je stranački drug preuzeo dužnost.... 
Vidiš sused, ipak ti ne govoriš istinu! Ipak je Zmajlović bio nezavisni!
Ah, da, i malo sam se izgubio, a ti ćeš svojim lažima i obmanjivanjem te prikrivanjem istine meni naći pravi put! Ah, kako tužno! Ti i muha ste svjetlost na kraju tunela! Svašta! Ali sused, ja te volim, volim! Zašto onda tako grube riječi?
I na kraju krajeva, opet si preskočio par članaka iz Statuta, i samim tim opet namjerno krivo izvjestio ljude, ovdje na Forumu! A s obzirom da ti poznaješ Statut jako dobro, znat ćeš o čemu pišem! A sad, trk po Statut i opet mi odgovori u svezi toga, recimo, sutra, za 24 sata, dok se izkonzultiraš sa svojim nalogodavcima, egom, svejedno...
Oh, diko naša, ponosu, donosiče svjetlosti među nas neuke! Ima nešto mistično u tvojim lažima!
Ili u prikrivanju istine! Ili u obmanjivanju!
I svaki put kad slažeš, ja ću ti ukazati na to, a ti možeš uzeti i Ustav, samo šta ćeš onda odgovore malo duže (s)lagat!