Ali vaši komentari su bi se reklo zajedljivi
Hm...a tvoji nisu, prvenstveno su svi do jednog previše pristrani i vuku ka HNS-u...ispada da je HNS oličenje pravde, čestitosti i poštenja..
Muhice, ja to tako vidim. Imam naočale pink boje.

.no nije tome tako, priupitajte svog bivšeg člana Šimca kako je prošao kad je otkazao stranačku poslušnost ..
Ne pada mi na pamet, a niti poznajem gospodina. Uostalom to je stvar stranke, a ne mene kao promatrača, kako se odnosi prema svojima.
........stali ste u obranu Robića...ok, to je lijepo i plemenito, no zašto niste stali u obranu Šimca kojeg su malte ne tada prikazivali kao obiteljskog nasilnika, alkoholičara, psihopatu itd. da ne nabrajam dalje....zašto niste tada stali na Šimčevu stranu nego ste još dapače poticali pljuvanje
??...iz svega ovdje narečenog evidentno je da imate dvojake kriterije....
Prvo – nikada i ni na koga nisam poticala pljuvanje, osim ako je taj netko isti pljuvač.
Pa tako niti onda u jeku preizborne kampanje, nisam nikoga ohrabrivala, niti poticala. To ste krivo zapamtili.
Drugo – nazavisni pobjednik iz Čića, kažete Šimac, kojeg ne poznajem, se tada izdvojio iz HNS i krenuo sam na listu. Što ja tu imam komenitrati, komenitrali su ljudi iz Čića koji ga poznaju, kao i njegovi bivši kolege. Ja kroz Čiće prođem kad idem u Lazine po cvijeće, ili kad idem na Posavinu na imanje. Osim toga, Muha,
ja branim koga želim, a ne koga trebam, nitko mi ne zadaje dnevni red.Svojevremeno sam baš protiv vas branila Amšel Zeleniku kad ste je napali kao majku (u kontekstu općeg napada na nju, pa i mojeg, čak s naglaskom na mojeg jer se napadalo zbog cenzure, ali je onda naknadno spomenuta majka).
Zbog komentara o blaženom stanju sam bila isključena sa foruma jer sam branila majku. I isključili su me SDp-ovci? Se sjećate.
Zakaj vi onda niste mene branili? Ha? Nego ste šutjeli?

Piculu je mnogo puta bio tema obrane, VFK isto tako, Beus skoro svaki dan.
A svima njima „obrana“ uopće nije potrebna. Se slažete? Sasvim se dobro nose sa svojim bremenom zvanom politika.
Sad sam stala u „obranu“ ideš Đurđe (opet kontra acera1) zamislite HDZ kadra, ali u stvari branim ljubav.
Ja ne branim Robića, ja kritiziram acera1. To je razlika.
S acerom1 razgovaram. Robića sam spominjala kad ste vi pisali ili tko već da je izabran na čudan način, i ne samo on nego i ostali. Ali za raliku od Robića, Cavrića itekako branim, pa poznajem čovjeka gotovo 20 godina.
Uostalom, ako mi prijatelj koji je u SDP kaže da je taj čovjek vrijedan pažnje, a vjerujem prijatelju, zašto to ne bih prihvatila da je tako. Lakše, nego kad netko, meni nepoznati, kaže da nije. Zar ne? Pa gdje bi svi mi došli kad bi sve poznavali? Zato postoje prijatelji od prijatelja ili poznanici istih pa se informacije hvataju na sve strane.
Još jednom i vrlo važno za mene:
branim koga želim, a ne koga trebam, nitko mi ne zadaje dnevni red. Sama procjenjujem, a to nisu različiti kriteriji, nego slobodan izbor.Mogu se oglušiti, mogu preskočiti, a mogu se i obazrijeti. A mogu kao i sada pisati kontra acera1

bez obzira tko u pozadini izvlači pozitivnu notu.
Čak sam sigurna da vi to razumijete jer pratite moje tekstove.

, kao i acer1.