........
Gospođo oprostite ali po vašim postovima se može zaključit da postavljate pitanja po zadataku. Možda se vara ali tak Vas precipiram.
A zadatak mi zadaje … tko? Dajte me podučite da upoznam samu sebe, očito ja živim u neznanju u simbiozi sama sa sobom.
Možda se i ja varam, ali sama sebe tak percipiram. Usput, najviše volim ljude koji o meni znaju više od mene same.
Da ste se imalo potrudili i prolistali podforume saznali bi bar naslove tema koje sam pootvarala na ovom forumu, zaključili bi da dodirujem sve. Neke više, neke manje, ali sve.
To što ne kritiziram HNS to je zato jer njima nemam kaj za oduzeti, eventualno dodati.
Istina, u prednosti su u odnosu na ostale, ali nikako nisu nedodirljivi, niti su bezgrješni. Čačić prvi.
Ali mene zanima lokalna politika i tu sam vrlo „glasna“. I to je jasno opet iz naslova tema koje otvaram i kasnije sudjelujem.
Što se događa unutar stranaka, pojma nemam, nisam dio niti jedne, i ne mali broj puta sam to napisala, čak već i vama. Ali vi ne želite pročitati, nego mi imputirate zadatak.
Acer1 vi ste osoba od zadatka, ja sam od svojeg razuma. Mene ne veže niti rod, niti kumstvo, niti članstvo, niti članarina, niti izgubljen novac ili vrijeme uz neke ljude koji su mi bili partneri u poslu ili stranci pa sam/su nakon toga promijenili mišljenje.
Držim vas za pismenog člana foruma, ali to ne znači da ste mi
dragi iako ste dio SDP kojeg ja štujem. Možda bi vas više cijenila (ako vam je to uopće bitno) da odgovorite na pitanje jer koje sam baš vama postavila.
A kad smo kod zadatka, sjetila sam se – imam zadatak, da se zabavljam i da razgovaram s ljudima na forumu. Čak i kad prodaju praznu slamu, nekad treba i to pročitati da bi mi još više naraslo samopouzdanje.

A čujte, čovjek nikad nije zadovoljan sa sobom, obično vjeruje da su mu dosezi daleko veći, zar ne?
No, budete li mi odgovorili koji su najsposobniji ljudi koji bi mogli voditi grad? Ili moram čekati slijedeće lokalne izbore, a to je još daleko (na žalost).