Što se pravimo englezi na hrvatskom govornom području?
Ja se ne pravim englez, ja sam Turopoljka plemenitog roda.
Kao nitko ne zna tko je plemenitašica i iz koje stranke dolazi.
O da, neki znaju tko je plemenitašica, ali svi ti znaju da nije član niti jedne stranke i nema namjeru postati. Ne čini li vam se da bih ja samo „smetala i izazivala neposluh“ svakoj stranci, zar vam ja djelujem kao poslušnik?
Eh, eh.. taj se još nije rodio.
Imate krive informacije, zavaravaju vas, promijenite izvor, možda nekaj i iščeprkate, ovako ste na krivom tragu i u krivom dvorištu.
Dajte molim Vas ili javno recite ili zašutite.
Zašutila ne budem, nisam Hubaku, i Šimunoviću, niti ideš Đurđi gdje bih vama.
Od kud vam pravo da se tak ponašate ovdje na forumu? Pa nismo na sjednici SDP. Niti sam ja neki novopridošli mladi član u vašoj stranci koji se boji čak i pogled podići prema vašoj veličini. Obuzdajte prste.

HNS Vam je nalogodavac, evo ja sam otvoreno rekao tko stoji iza Vas.
Hihihihihihihihihihihi (i tako u beskonačnost). Vi ste zaista u zabludi širokoj, visokoj i debeloj kao Velebit.
Zar vi mislite da bih se ja sramila reći koje sam stranke član?
Ma dajte, smiješni ste.

Nalogodavac mi NIJE NITKO, kaj vi ne znate čitati? Sve sam vam napisala, evo još jednom:
..........
Usput, najviše volim ljude koji o meni znaju više od mene same.
............
Acer1 vi ste osoba od zadatka, ja sam od svojeg razuma.
Mene ne veže niti rod, niti kumstvo, niti članstvo, niti članarina, niti izgubljen novac ili vrijeme uz neke ljude koji su mi bili partneri u poslu ili stranci pa sam/su nakon toga promijenili mišljenje.
Ali naravno, politikanski, odgovora na pitanje nema, ali je spreman izvrnuti činjenice koje mu jasno i decidirano pišu.
Ja sam javno rekla i ponovila,
sad bi vi trebali javno odgovoriti na pitanje, a ne se sa mnom baviti.
Pitanje, pitanje... čekam odgovor.
No, budete li mi odgovorili koji su najsposobniji ljudi koji bi mogli voditi grad? Ili moram čekati slijedeće lokalne izbore, a to je još daleko (na žalost).
Aha.. sad mi je palo na pamet - pa taj najsposobniji - to ste vi, samo ste toliko "skromni" da vam je glupo isticati svoju veličinu.

A drugi koji bi trebali je ne prepoznaju. Šteta po vas.