Za sve one koji se kak ti malo prave grbavi.
http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/03/20/0063006.htmlOčito da je MORH istjerao iz stana tada braću Drobac pod pritiskom i prijetnjama, ljudi pod strahom su napustili svoj stan.
Stan je preuzeo MORH kao i većinu stanova oficira bivše vojske koji su ili napustili ili su istjerani iz stanova u to vrijeme, pod prijetnjama.
Stan je MORH preuzeo na sebe i onda ga dodijelio Kosorici, po kojim to zaslugama?
Za svoje zasluge je ona dobivala i to dobru plaću.
Zašto nisu dodjelili Vama, meni, plemenitašici ili bilo kome iz ove zemlje, nego baš Kosorici.
Doduše meni ne bi ni trebali jer ja u takav stan ne bi ušao nikada u životu.Ali želim reći da dok svi mi smo crnčili i radili da bi sebi napravili krov nad glavom i smjestili svoju obitelj i djecu, netko je samo tako dobio stan od 90 m2 u vrijednosti današnjih 250000 eur. I to još takav stan na tuđim suzama.
I taj netko meni danas treba biti uzor, zato sam i rekao predhodno taj nam vodi državu, taj nam upropaštava sve u zemlji, taj nas zadužuje do besvijesti, taj nas krade, zbog takvoga nemamo posla, taj nas je doveo na prosjački štap.
I onda neki koji ovdje stalno jamraju o krizi i recesiji, koji su nezadovoljni svime što se događa u zemlji, postavljaju pitanje
morala i odgovornosti Jadranke Kosor u slučaju stana obitelji Drobac, koji je evidentno MORH oteo od obitelji Drobac a kasnije dodijelio, po kojim to kriterijima Jadranki Kosor,jadno da jadnije nemože biti.
Osim toga kada je preuzela mjesto premijerke i te kako je trebala znati da će biti pod lupom javnosti i da će to izaći na vidjelo, još uvijek je mogla i imala šansu vratiti stan i pomoći obitelji Drobac, međutim ne, ona ima moć i misli da je nedodirljiva i pazi čuda njoj je sada povrijeđena čast i dostojanstvo. Sram me je što imam takvu premijerku, u normalnim zemljama bi još isti dan dala ostavku na sve funkcije, a tada bih ja mogao biti siguran a i Vi da živimo u koliko toliko normalnoj državi i da sve ima smisla, ovako ne.
Još jedan dokaz koliko smo luda zemlja bez elementarnog morala i savjesti kao i odgovornosti.
I onda se razvija svijest kod građana kada može premijerka mogu i ja, a mi se čudom čudimo kako nam je sustav vrijednosti poremećen i komentirali smo to ovdje nebrojeno puta.
Dodatno poslušajte samo nezina objašnjenja u vezi stana, jad, bijeda i čemer, u želudcu imam grč dok ovo slušam.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video--kosor-kod-stankovica-prije-sest-godina-objasnjavala-aferu-stan-danas-tuzba-jucer-amnezija/482138.aspx