Kako mislite Srbija nema turizam?
Moj susjed redovito ide u sex turizam upravo u srbiju roba iznimne kvalitete a cijena prava sitnica
http://www.vecernji.hr/vijesti/srbija-pred-bankrotom-preko-noci-postali-bolesna-privreda-clanak-626853-
Zona Sumraka
Prosječni 40 i nešto godišnji građanin,otac i branitelj imena Ivan Horvat (a kako drugačije...) nije ni sanjao da će se jednog običnog jutra probuditi u posebnoj dimenziji zvuka, slike i znanosti...dimenziji poznatijoj kao Zona Sumraka....
I.H se probudio i po običaju dreknuo ženi da "skuva" kavu.Ova nervozno odgovori da kave nema i da ima malo čaja. I.H pošalje u krasni k...c i nju i čaj i potegne jednu ljutu.Rakija prepečenica sprži mu jednjak i on sebi u bradu opsuje od šoka-"uf bem joj majku četničku al je jaka" Žena ga u čudu pogleda i nastavi prati suđe od sinoć. Ipak rakija mu otvori apetit i on zatraži, s punim pravom ,ženu da mu servira doručak kako to i dolikuje jednoj poštenoj i radišnoj ženi na "ovim prostorima". Žena mu odgovori mičući nadlakticom pramen kose (koja nije vidjela frizera godinu dana) da nema ništa za doručak i da je zadnju malu paštetu namazala djeci za doručak.
"Prazan frižder???" drekne Ivan.H "pa jesmo se zato borili?!!majkumu*****

?
Žena ga opet u čudu pogleda i nastavi ribati lonac....
I.H upali tv da čuje vijesti i zaboravi glad.Na tv klasika- red Bliskog istoka,red Sirije,Ameri se prejebavaju u Kongresu,kod kuće naravno raste nezaposlenost,pada BDP,a gorivo postaje skuplje nego u svijetu Mad Max-a i kraj.I.H popizdi do kraja
"Pa što je ovo?? Ni riječi o braniteljima,o ćirilici i o tome što one srbende rade po Vukovaru!!!!"
Žena polako spusti lonac iz ruku i tiho uđe u sobu-"Jesi ti dobro?"
"Što?" zbunjeno će I.H...
"Pa čitavo jutro baljezgaš neke čudne riječi" oprezno će žene
"Kakve čudne riječi ?"
"Spominješ neku borbu,onda neke češnike...."
"ČETNIKE" ispravi je I.H
"Dobro- "ČETNIKE" i što su ti to "srbi"

"
"Pa dobro, sunce mu žarko ,jesi ti mene na ovo sve što se dešava našla mene praviti ludim,šta nisam poludio u ratu pa me ti sad trebaš napraviti ludim?!?!!!" skoči prijeteći I.H prema ženi.
Žena shvati da je vrag odnio šalu i ode u kuhinju potpuno zbunjena.
I.H skoči i upali comp -da pokaže ženi na internetu o kakvom on to ratu govori...
Zagoogla "domovinski rat"-otvore mu se Burski ratovi i WW2 ruski front...proba sa "91 Hrvatska" otvori mu se stranica koja sadrži podatke o rekordnoj zaposlenosti te godine i stranice koje poslije analiziraju gospodarski pad koji je uslijedio.
Ukuca,sad već u polu svjesnom stanju riječ "SRBI"
......not found results for "SRBI" ..........
I.H izleti van na ulicu i uhvati prvog prolaznika za ramena-"reci prijatelju ti znaš što je to rat i srbi i ćirilica.....reci,reci da znaš..."
Čovjek se otrgne i nastavi svojim putem-"još jedna jadna budala.....ova kriza i neimaština će nas uništiti..."
I.H padne na koljena i podigne ruke prema nebu
-SRRRBBBIIIII vratite te seeee nema pašteteeeeeee!http://www.sisak.info/forum/showthread.php?16414-Zona-Sumraka