Juraja – jeste li vi pročitali što je forumaš/gost mojim nazivom ideš Đurđa napisala u prvom, a tek u drugom postu?
Osoba koja se prijavila samo da opravda (apsolutno ničim izazvana) sebe ili svoju firmu ili svoju kolegicu (imam tri žene u glavi koje su to mogle učiniti) i da napiše tolike uvrede na račun forumaša je - za osudu, je - za odgovor takvom postu, je - za ništa nego gubi se ako misliš tak pisati nama koji sve to što je ona napisala nismo, nego je ona sama.
I kritizirati, pa i prijateljski, nas ovdje zato što je ona došla po zadatku i odmah otišla je zaista bespredmetno.
Kao što je netko od predhodnika već napisao,
nije bilo dvojbe da će taj forumaš nestati nakon što izlije žuč po nama „
besposličarima, štetočinama, maloumnicima, neobrazovanima“. To
naše saznanje odmah nakon njenog prvog posta nas je ponukalo na odgovore, ali
ne i na traženje bana.U protivnom bi ja prva tražila ban, a ne se igrala i izrugivala u svojem postu/odgovoru.
A forum je riječ, rečenica, odlomak. Prema tome ili se možeš ili se ne možeš s tim nositi.
Ako možeš, izvoli, ako ne možeš – čitaj, tu i tamo sudjeluj u onome u čemu nema zločestih komentara (slike, traciji, povijesti, poeziji, vicevima) ili nemoj niti to ako te iritira. Ovo sad ne pišem vama, nego onima koji jesu na forumu, a u načelu nisu.
Na forumu ne vidim nikakav
klan, ponajmanje istjerivanje članova ili potencijalnih članova. Ovdje se nemre reći: od tebe se ne može doći do riječi jer svatko može napisati što želi i kad želi nesmetan od ostalih koji okupiraju forum.
Mi na forumu imamo mnoga različita mišljenja u raznim temama pa se nismo niti izvrijeđali, niti obračunavali, a niti je bilo poziva u stilu: idemo se mi naći pa da se porazgovaramo kako na mnogim drugim forumima ima slučajeva, i još kaj kak je Muzh puno puta rekao, skoro pa se zna tko je tko na forumu ili bar kak do njega doći. Prema tom, o kakvom je „
strahu“ riječ?
Ako su slabići pa nisu u stanju izdržati „
napade“ kojih zaista nema ako se ne krene s uvredama, pa čak niti onda, jer čitajući famozna 2 posta od pobjeglice i ostale naše odgovore vidljivo je da smo izuzetno pristojni i strpljivi, i znamo odgovoriti na kulturan način.

To se odnosi na sve koji su replicirali na ta dva posta, a zasigurno smo svi bili izazvani i to bezobraznim i uvredljivim riječima.