Ja se uopće ne bojim za ovaj forum.
Ak je preživljavao raznorazne torture na gradskim stranicama, dok je bio sastavni dio iste, onda bu preživio i sve drugo.
Ne vidim da su ovdje trenutno nekome stvarno zakinuta forumaška prava, iako se dosta jamra na tu temu.
Budimo realni, prepucavanja je bilo i bit će, neovisno o tome tko je moderator.
Pa sukob mišljenja i je smisao forumašenja, kaj ne? Treba samo paziti da se u strastima ne pređu neke normalne granice, sve drugo je o.k.
I ne treba biti pretjerano osjetljiv. Koliko je zapravo važno u stvarnom životu sve ono što se tu iskomunicira?
Kaj se tiče statistike, ovo nije forum.hr pa da na njemu bude tisuće postova dnevno na petsto tema i ne treba to ni očekivati.
Ovo je lokalni forum s lokalnim temama.
Od kad mi se zgadila lokalna politika, malo toga me tu zanima pa ne sudjelujem više aktivno kao nekad, ali često svratim da vidim kaj ima novoga.
Posebno kad se u gradu nekaj događa kaj me zanima.
Možda se forum može dodatno oživjeti nekim općenitim neobaveznim temama, zabavom, kutkom za mlađariju i tinejđere, raspravama na temu kaj danas obući ili kako se slažu horoskopski znakovi, komentiranjem tv emisija, filmova i poznatih osoba.
Naravno, to ovisi i o tome koliko su forumaši zainteresirani za takve teme.
Ja osobno bih bila više zainteresirana za to nego za politiku, jer mi je crnjaka i nerviranja već preveć. Izgleda kao da smo se svi zaboravili zabavljati.
I na ovim stranicama Gorica mi izgleda kao neki preozbiljan dosadan grad sa namrgođenim stanovnicima

Palo mi je već na pamet otvoriti koju novu neobaveznu temu, ali odustanem, jer imam osjećaj da nebu prošlo niš kaj nije politika, a politika mi je dosadna

Možda se varam.
Kaj vi mislite o tome?