Uostalom, dok mi baljezgamo , Jaca već postrojava Bajića i Karamarka.
Postrojava, postrojava, ma pitam se ZAŠTO???
Možda ste veliki romantik, možda gajite neke nade, možda očekujete nešto iluzorno u pozitivnom smislu? Hm...
Podrška SDPa i Milanovića?.. ne nema je, umjesto otvorene i jasne podrške SDPa, s njihove strane dobiva samo kajle.
No podrška svih građana , koji imaju imalo pameti , jaka je, jer Jaca je zasad jedina HR političarka ,koja svojim nastojanjima ka suzbijanju državnog lopovluka i svojim usmjerenim stranačkim i konkretnim potezima ka tom smjeru , konačno ulijeva kakvu takvu nadu u bolje sutra svima nama. Malo oštriji nastupi i potezi po meni još bi više bili dobrodošli.
Zašto Vi očekujete da ju SDP i Milanović ili ini drugi iz oporbe podrže? Zar zato što je godinama učestvovala i bila vinovnik iste te "Vlaste" koja je pustila tu "hobotnicu" da premreži Hrvatsku lopovlukom, korupcijom, koja je nas građane dovela tu gdje jesmo i još je jedino ostalo da nam "isišu ovo malo krvi". Ne, vojniče, ona kao kuharica sveg tog Kradeze-ćušpajza, salate i inih prljavština neka izvoli sada počistiti bljuvotine, kad ih već godinama nije spriječavala, a mogla je i trebala.
I da, trebala bi nastaviti sječu ako ju je započela, inače bude sama posječena, ali bojim se samo da SVE NE ZAUSTAVI i da su Bajić i Karamarko upravo zato postrojeni. Pa njih bi prve trebala pobrisati. Ovoga prvog zato što je godinama plazio i ništa nije radio unatoč očiglednom kriminalu i korupciji, a ovoga drugog, hm, ipak ću napisati, zbog kruga kojem pripada.
I teško, vrlo teško da se Vaše ili moje ili bilo čije nade u bolje sutra ispune. Bože nam daj, maaaaaaa...
Šteta plemenita što te stranačka stega tolko pere, da možda nije tako, vjerojatno bismo sada bili na istoj strani. Kad vidim kak je tebi, ja se stvarno, u svojim promišljanjima, eto moram reć, kolko god , ta ista, po koji put bila izmanipulirana i nejasna zbog nepoznavanja i nebavljenja profesionalno ovim poslom, ipak, osjećam ko slobodna ptica.
Upravo zbog ovakovih , stranački vezanih dvoličnih razmišljanja i jest nam gore nego što bi nam trebalo biti.
Ahahahahaha, ahahahaha, koju ste glupost napisali (plemenita

i stranačka stega

) hihihihihihi, pa vi zaista ne vidite niti promišljate ni za dužinu vlastitog nosa

, hahahahahaha.
Pa ako se netko ovdje iskazao kao "stranački" vojnik

, pod stegom i ustrojstvom, ispranog mozga

i gledanja jednosmjerno, onda ste to u prvih troje VI

, hihihihihihihi, a "slobodna ptica" koja se nalukava susedu vu dvorišće

, hahahahaha, hihihihihi

I kad sve pročitam Vaše postove, vidim da baš je primjeren naslov
"Kuda idu divlje svinje"