Anketa

sanadera treba izbaciti iz HDZ i iz politike

da
1 (14.3%)
da pod svaku cjenu
6 (85.7%)
ne
0 (0%)

Ukupno Glasova: 7

Autor Tema: Kuda idu divlje svinje ?  (Posjeta: 31014 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

plemenitashica

• Gost
Odg: Kuda idu divlje svinje ?
« Odgovori #45 : Siječanj 04, 2010, 11:58:39 poslijepodne »

.........A ne, kunta, se valda nismo razmeli: nigdar, baš nigdar i na sveto nigdarjevo Suzi Pašteta Kosoruša nebu dobila mojega glosa kakti ni nejna družina 8),

Rožica-ljutibijes - b r a v o........ potpisujem.  :) :) :) ;)
Nikada, baš nikada...... niti da mi je rođena sestra, niti ona niti bilo tko od MI glista.

@ fala ;)

....................

No podrška svih građana , koji imaju imalo pameti , jaka je, jer Jaca je zasad jedina HR političarka ,koja svojim nastojanjima ka suzbijanju državnog lopovluka i svojim usmjerenim stranačkim i konkretnim potezima ka tom smjeru ..

Tak je jaka da su s transparentima podrške izletjeli van svojih toplih kuća mašući zastavama...... jer ona je spas, ona je žena koja zna i može, ona je jednostavno ZNA SE.
A do prije par mjeseci pa unatrag 5 godina ( i sve ono prije) je bila - gdje ono, a joj, kak sam zaboravila, bila je, bila, bila je na spustu ili veleslalomu, ili je bila rukometašica? Dajte me podsjetite?

.......konačno ulijeva kakvu takvu nadu u bolje sutra svima nama. ..

Vama vjerojatno, meni ne, ja ne osjećam baš nikakvu nadu.

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #46 : Siječanj 05, 2010, 12:12:52 prijepodne »
Šteta plemenita što te stranačka stega tolko pere, da možda nije tako, vjerojatno bismo sada bili na istoj strani. Kad vidim kak je tebi, ja se stvarno, u svojim promišljanjima, eto moram reć, kolko god , ta ista, po koji put bila izmanipulirana i nejasna zbog nepoznavanja i nebavljenja profesionalno ovim poslom, ipak, osjećam ko slobodna ptica.

Upravo zbog ovakovih , stranački vezanih dvoličnih razmišljanja i jest nam gore nego što bi nam trebalo biti.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #47 : Siječanj 05, 2010, 12:49:44 prijepodne »
Šteta plemenita što te stranačka stega tolko pere, da možda nije tako,

Ima nekaj kaj ja ne znam, a vi znadete? I to o meni?  :P
Koja to stranačka stega?
O da, da... ima jedna - zove se: JA SAM SAMO SVOJA I NIČIJA.
Ali vi niste mislili na tu stegu.

vjerojatno bismo sada bili na istoj strani.

Nikada pa niti tada. Nisam ulizica, ne dam se obrlatiti, ne ljubim skute nikome, ne poštujem MI gliste (niti jednog ili niti jednu), i ne vjerujem im niti kak se zovu. Nikad u ovih 20 godina, pa niti danas.
Kad sam ugledala onog malomlačkog mesara danas na TV odlučih da pri njemu više niti jedan komad mesa ne bum kupila. A i vidjeh Šoličku - ma krasotica od žene, izbija joj pamet na uši. Onog kapitalca koji nije stao u kadar, na njega neću niti trošiti riječi, taj je sve preživio, no sve ima kraj. Hihihihihihihihi - kulisa do kulise.

Kad vidim kak je tebi, ...

A kak je to meni? Opet nekaj znadete kaj ja ne znam. Imam ja takvog jednog u kvartu.
Samo nikak da se očituje, a sve čovjek zna, pogotovo kak je nama drugima.

............ja se stvarno, u svojim promišljanjima, eto moram reć, kolko god , ta ista, po koji put bila izmanipulirana i nejasna zbog nepoznavanja i nebavljenja profesionalno ovim poslom, ipak, osjećam ko slobodna ptica.

Upravo zbog ovakovih , stranački vezanih dvoličnih razmišljanja i jest nam gore nego što bi nam trebalo biti.

Ovaj dio ne razmem.

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #48 : Siječanj 05, 2010, 01:20:22 prijepodne »
Citat:
Uostalom, dok mi baljezgamo , Jaca već postrojava Bajića i Karamarka.

Postrojava, postrojava, ma pitam se ZAŠTO???

Možda ste veliki romantik, možda gajite neke nade, možda očekujete nešto iluzorno u pozitivnom smislu? Hm...

Podrška SDPa i Milanovića?.. ne nema je,  umjesto otvorene i jasne podrške SDPa, s njihove strane dobiva samo kajle.

No podrška svih građana , koji imaju imalo pameti , jaka je, jer Jaca je zasad jedina HR političarka ,koja svojim nastojanjima ka suzbijanju državnog lopovluka i svojim usmjerenim stranačkim i konkretnim potezima ka tom smjeru , konačno ulijeva kakvu takvu nadu u bolje sutra svima nama. Malo oštriji nastupi i potezi po meni još bi više bili dobrodošli.

Zašto Vi očekujete da ju SDP i Milanović ili ini drugi iz oporbe podrže? Zar zato što je godinama učestvovala i bila vinovnik iste te "Vlaste" koja je pustila tu "hobotnicu" da premreži Hrvatsku lopovlukom, korupcijom, koja je nas građane dovela tu gdje jesmo i još je jedino ostalo da nam "isišu ovo malo krvi". Ne, vojniče, ona kao kuharica sveg tog Kradeze-ćušpajza, salate i inih prljavština neka izvoli sada počistiti bljuvotine, kad ih već godinama nije spriječavala, a mogla je i trebala.

I da, trebala bi nastaviti sječu ako ju je započela, inače bude sama posječena, ali bojim se samo da SVE NE ZAUSTAVI i da su Bajić i Karamarko upravo zato postrojeni. Pa njih bi prve trebala pobrisati. Ovoga prvog zato što je godinama plazio i ništa nije radio unatoč očiglednom kriminalu i korupciji, a ovoga drugog, hm, ipak ću napisati, zbog kruga kojem pripada.

I teško, vrlo teško da se Vaše ili moje ili bilo čije nade u bolje sutra ispune. Bože nam daj, maaaaaaa...

Šteta plemenita što te stranačka stega tolko pere, da možda nije tako, vjerojatno bismo sada bili na istoj strani. Kad vidim kak je tebi, ja se stvarno, u svojim promišljanjima, eto moram reć, kolko god , ta ista, po koji put bila izmanipulirana i nejasna zbog nepoznavanja i nebavljenja profesionalno ovim poslom, ipak, osjećam ko slobodna ptica.

Ahahahahaha, ahahahaha, koju ste glupost napisali (plemenita :) i stranačka stega ???) hihihihihihi, pa vi zaista ne vidite niti promišljate ni za dužinu vlastitog nosa ;), hahahahahaha.

Pa ako se netko ovdje iskazao kao "stranački" vojnik ;D ;D, pod stegom i ustrojstvom, ispranog mozga ;) i gledanja jednosmjerno, onda ste to u prvih troje VI  :D, hihihihihihihi, a "slobodna ptica" koja se nalukava susedu vu dvorišće :(, hahahahaha, hihihihihi :P :P

I kad sve pročitam Vaše postove, vidim da baš je primjeren naslov "Kuda idu divlje svinje" ;) ;) ;)

« Zadnja izmjena: Siječanj 05, 2010, 01:37:24 prijepodne Rožica-ljutibijes »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #49 : Siječanj 05, 2010, 09:13:16 prijepodne »
Sada je na redu Milanović!!

Ili se možda varam???

Varaš se kak si dug i širok.

Kakav Milanović?  :( , pa taj je, kartaškim jezikom rečeno, zahebal već 2 sigurne štihače, a z mišje rupe nebi zišel taman da ima i četri asa v rukavu.

Uostalom, dok mi baljezgamo , Jaca već postrojava Bajića i Karamarka.

Podrška SDPa i Milanovića?.. ne nema je,  umjesto otvorene i jasne podrške SDPa, s njihove strane dobiva samo kajle.

No podrška svih građana , koji imaju imalo pameti , jaka je, jer Jaca je zasad jedina HR političarka ,koja svojim nastojanjima ka suzbijanju državnog lopovluka i svojim usmjerenim stranačkim i konkretnim potezima ka tom smjeru , konačno ulijeva kakvu takvu nadu u bolje sutra svima nama. Malo oštriji nastupi i potezi po meni još bi više bili dobrodošli.

Milanović je na redu da bude smijenjen upravo zbog svog sakrivanja,na to sam mislio.

Nisam od njega ni očekivao nikakvu aktivnost.Pitao sam se dali njegovi u SDP-u imaju iz ovih događanja nešto za naučiti?
Zato i taj komentar da je sad on na redu

H
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #50 : Ožujak 18, 2010, 05:54:39 poslijepodne »

Koja smo mi luda zemlja i kako nas se jeftino kupuje dok se pljačka.

http://slobodnadalmacija.hr/Split/tabid/72/articleType/ArticleView/articleId/95686/Default.aspx

Splićani trče na biro radi uskrsnice od 500 kuna

Vijest o isplati uskrsnice od strane Grada Splita za sve nezaposlene u našem gradu u iznosu od 500 kuna po osobi, brzinom munje je na splitskom Zavodu za zapošljavanje izazvala pravu navalu ljudi koji se brže-bolje prijavljuju kako bi ostvarili pravo na taj novčani iznos......
.....Zasad još nije poznato koji će se dan u ovome mjesecu uzeti kao relevantan za određivanje točnog broja nezaposlenih koji imaju pravo na uskrsnicu, a tu će odluku, kaže Delić, donijeti Grad Split. Inače, prema riječima dogradonačelnika Jure Šundova, trenutno se radi o 15.700 nezaposlenih s područja Grada Splita kojima će Grad pomoći s 500 kuna, što će u proračunu iznositi oko 7,6 milijuna kuna.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #51 : Ožujak 19, 2010, 02:06:41 poslijepodne »
http://hidran.hidra.hr/stranke/501int4.htm

ako sam dobro pobrojao 113 regsitriranih stranaka u Hrvata. 2 Hrvata a 3 stranke. ^-^
Još jedan dokaz koliko smo luda zemlja, više stranaka nego lovačkih društava.  ??? ??? ??? ???

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #52 : Ožujak 25, 2010, 08:29:05 prijepodne »
Puki šalje Ivanu Šukeru
18.6.2008. 9:42
Suki, hitno treba pomoc VG Newsu. RVG ce propasti zbog duga koji ima prema nama a mi prema Vjesniku za tiskanje. Picula ih je zbog tebe potpuno izjebao. Trebas hitno pomoci inace ce doci do velike bruke. Treba oko milijun kuna. Javi se hitno!

http://glup.iz.vg/gradonaelnik/2010/03/24/puki-sms

Ima toga još...

Ovo su stvarno divlje svinje, zato sam i postavila u ovaj podforum.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #53 : Kolovoz 17, 2010, 08:21:55 poslijepodne »
'Da Hrvati imaju razuma HDZ više nikad ne bi vladao'

'U demokratskim državama higijenski minimum je da nakon tako šokantnih otkrića o državnom kriminalu i korupciji, vladajuća stranka, bez obzira na to tko je trenutačno vodi, odstupi s vlasti', komentira slovensko Delo.

http://danas.net.hr/hrvatska/page/2010/08/17/0535006.html

Naravno, samo što mi niti smo demokratska država niti imamo higijenski minimum, niti imamo odgovornosti, morala i poštenja a u vlasti bogme nema ni pameti a kad se sve to spoji, dobro smo i živi još uvijek ???

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #54 : Kolovoz 17, 2010, 11:39:48 poslijepodne »
'Da Hrvati imaju razuma HDZ više nikad ne bi vladao'

Ispravak netočnog navoda:
Da Hrvati (njih 85 % po mojoj procjeni) nisu zagrezli u korupciju i prijevare ili da ih ne prikrivaju i šute o istima (čitaj koriste na raznorazne načine) ne bi niti glasali za HDZ.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #55 : Kolovoz 17, 2010, 11:40:50 poslijepodne »
Lako za vlast - NAROD je glup k'o noć!!
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

amarkulin

• Gost
« Odgovori #56 : Kolovoz 18, 2010, 11:18:11 prijepodne »
Svaka vlast ima točno onakav narod kakav zaslužuje.  ^-^

Bilaj

• Gost
« Odgovori #57 : Kolovoz 18, 2010, 11:27:45 prijepodne »
Ispravak netočnog navoda:
Da Hrvati (njih 85 % po mojoj procjeni) nisu zagrezli u korupciju i prijevare ili da ih ne prikrivaju i šute o istima (čitaj koriste na raznorazne načine) ne bi niti glasali za HDZ.

Negdje je bila statistika da čak 66% građana je dalo ili primilo neki oblik mita (tipa od ciglica kave doktorici do ovih uskoka i maestra).

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #58 : Kolovoz 18, 2010, 04:17:36 poslijepodne »
Ak je "samo" 66% onda je to manje nego bi ja rekla.
Jer ne znam kojih to 44% nije odnjelo kavu doktorici ili sestrama u bolnici.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #59 : Kolovoz 18, 2010, 04:54:15 poslijepodne »
Ja ne znam kako je 100 - 66 = 44...  ;D ;D
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”