Autor Tema: Zašto više nema foruma?  (Posjeta: 140025 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Vegi

• Iskusni član
Odg: Zašto više nema foruma?
« Odgovori #105 : Rujan 20, 2009, 10:49:13 poslijepodne »
Evo ti od mene plus pa si pak na nuli  :)

fala fala  :), samo si me vidim f vrzino kolo hitila, jel ljuta baka  nikad ne spava i jedva čeka da mi udjeli još više minusa , plemenita je naspram nje "mila majka"  ;D ;D

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #106 : Rujan 21, 2009, 08:12:08 prijepodne »
Prestanite spamati i vratite se na temu.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #107 : Rujan 28, 2009, 10:39:28 prijepodne »
...... Dno dna, ali Božić i ekipa mogu i niže. Sada kada su 2.000 forumaša proglasili smećem, umislili su si da s gradskim novcem mogu ljudima servirati svoju istinu. Poručuju nam da nas smatraju amebama, mi smo za njih najniži oblik postojanja. Toliko o domaćem dečecu  ;D i politici HDZ-a.   

O mogu oni mogu, i niže. Jer tek su iz bosonogih došli do opanka, gdje li je još cipela?
A za čizmu nisu niti čuli. Kaj bu kad tek to otkriju, a naročito one čizme koje dosežu preko koljena...

http://plemenitashica.iz.vg/lai-me/2009/09/28/estuarij

Offline repo

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #108 : Rujan 28, 2009, 03:00:19 poslijepodne »

nisu ni neki odavde daleko od "njih"... ono, jedni druge potezu....  :)

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #109 : Rujan 28, 2009, 04:28:30 poslijepodne »

nisu ni neki odavde daleko od "njih"... ono, jedni druge potezu....  :)

Vrlo često ne razumijem vaše komentare. Tako je i u ovom slučaju. Biste li mogli objasniti što ova rečenica (ili dvije) znači, na koga se odnosi, kome je namijenjena.

Sledge  - pozdrav. Ipak je vas daleko razumljivije i čitati i naravno razumjeti što ste htjeli reći, bez obzira što su vaši tekstovi normalno dugački (čitaj za neke predugački).  

Offline pegla

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #110 : Rujan 28, 2009, 04:32:57 poslijepodne »
Jel to neko nekog poteže za rukav ,i od kud su ti neki 8)

Offline mali_od_palube

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
« Odgovori #111 : Rujan 28, 2009, 05:10:28 poslijepodne »

A za čizmu nisu niti čuli. Kaj bu kad tek to otkriju, a naročito one čizme koje dosežu preko koljena...

http://plemenitashica.iz.vg/lai-me/2009/09/28/estuarij

Hehehe, a svaka čast, ova je odlična!
Nadam se da je to retoričko pitanje, pa onda najbolje da to ne komentiram...

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #112 : Rujan 28, 2009, 06:51:15 poslijepodne »
Ja mislim da pesnik oče povedati da se čižme nemreju obuti,il sezuti,bez da te/se (ne/negdo) potegne.Il da vupotrebim pesničku slobodu,muka je prejti z opajnka v čižmu a da te nigdo ne potegne.Il ti nekomu ne potegneš...  ;) ;D O0
Ovo je bila čista pesnička aproksimacija ne v drugem licu jednine nek opančenito...  :D

Jezuš kristuš,kak sem si dober-kaj ja vevo delam a Teca Politika name čeka.

Offline delta force

• Skoro pa pravi član
Štel bi znati ?????
« Odgovori #113 : Listopad 16, 2009, 02:07:42 poslijepodne »
Imal bi jeno pitanje ak mi ko zna i oće odgovoriti!
Bil sam se registriral na forum Grada VG i postal nekoliko puta, nakon čega sem bil odsutan neko vreme i od jemput više nema mojega nicka niti se ovde nis mogel prijaviti sa postojećim imenom i lozinkom (delta force). Jel me neko zbrisal i ak je radi čega ? Tak da sem se sad moral opet ovde registrerati, zakaj je to tak i zakaj nema mojih postova.

plemenitashica

• Gost
Odg: Štel bi znati ?????
« Odgovori #114 : Listopad 16, 2009, 02:11:55 poslijepodne »
........ Jel me neko zbrisal i ak je radi čega ? Tak da sem se sad moral opet ovde registrerati, zakaj je to tak i zakaj nema mojih postova.

Zbrisal vas je kak i sve nas. Tko - G R A D O N A Č E L N I K  (čitaj Šimunović koji žali i pali VG scenom  :P)

Ali mogli ste pročitati malo po forumu prije nego li ste otvorili temu.  :)
Premjestit ću vam temu u Zašto više nema foruma : http://www.forumgorica.com/gradonacelnik-gradsko-vijece-i-mjesni-odbori/zasto-vise-nema-foruma/

Ne smijete dugo izbivati, odmah niste u toku.  ;D
I bolje da ste "prespavali", mi smo se živcirali, ali nas je već prošlo.
Pročitajte malo po forumu (od početka) pak bute sve znali.
« Zadnja izmjena: Listopad 16, 2009, 02:17:59 poslijepodne plemenitašica »

Offline delta force

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #115 : Listopad 16, 2009, 03:02:10 poslijepodne »
Plementašici fala na obavjesti, pročital sam i morem reći samo fuj - bljak.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #116 : Listopad 16, 2009, 03:22:13 poslijepodne »
Plementašici fala na obavjesti, pročital sam i morem reći samo fuj - bljak.

Sve 5.
Spovračajte se, mi već jesmo odavno.
Već nam je svima čist dobro v želucu.  ;)
Razmahali smo se na ovom forumu, kak da onoga ni nigdar bilo. Osim kaj nam povremeno trebaju tekstovi koje smo tamo pisali. Ali.... prošlo svršeno vrijeme.

Stari forum je u rukama Šimunovića i Elizabete pak njih dvoje prelistavaju stranice i c/p kad je potrebno na gradskom portalu građanima odgovarati na pitanja, koriste naše tekstove.
Iz svoje glave ionako mogu izvući jednu do dvije suvisle rečenice dnevno, pak im oni naši tekstovi itekako pomažu u ZNA SE radu. :P

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #117 : Listopad 16, 2009, 03:39:45 poslijepodne »

Stari forum je u rukama Šimunovića i Elizabete pak njih dvoje prelistavaju stranice i c/p kad je potrebno na gradskom portalu građanima odgovarati na pitanja, koriste naše tekstove.
Iz svoje glave ionako mogu izvući jednu do dvije suvisle rečenice dnevno, pak im oni naši tekstovi itekako pomažu u ZNA SE radu. :P

Ma daj? Kaj stvarno?  :o
Kopiraju naše tekstove kao svoje odgovore na nečije upite?

Nije ovo stvar za šalu. Nađem li neki svoj tekst negdje skopiran i potpisan od nekog drugoga, bez oklijevanja ću tužiti jer, fala Bogu, imam back up svih svojih postova kak na onom tak i na ovom forumu i na svim forumima na kojima sam slovo napisala. Prema tome savjetujem svima da se s mojim tekstovima ne igraju.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #118 : Listopad 16, 2009, 03:52:52 poslijepodne »

Ma daj? Kaj stvarno?  :o
Kopiraju naše tekstove kao svoje odgovore na nečije upite?

Obrazloženje je u drugoj rečenici: „Iz svoje glave ionako mogu izvući jednu do dvije suvisle rečenice dnevno, pak im oni naši tekstovi itekako pomažu u ZNA SE radu.“

Eto, sad budu moguće oni mene tužili za klevetu, a ja samo prejudiciram problem.

Nemam pojma kaj rade, niti redovito pratim VG portal tj odogovore na pitanja, niti čitam rečenice s pozornošću.
Ali ako je nekaj u njihovim ZNA SE rukama, ne bi me iznenadilo. Tamo ima masa tekstova koji su itekako korisni, ako hoćete i povijesni.

Pa nismo jednom čitali i slušali da je ZNA SE holding odbio nečiji prijedlog, ideju, a onda  je prepisao i ponudio kao svoju?  :P

Offline Goričanka

• Veteran
  • Spol: Ženski
« Odgovori #119 : Listopad 16, 2009, 04:25:14 poslijepodne »
Plemenitašica, ne vjerujem da buju te tužili, ali nije korektno napisati optužbu koja ne stoji.
Muhi si (skup sa mnom) zamjerila neistinite tvrdnje u drugoj temi, a sad tu činiš istu stvar samo s kontra pedznakom  :o

To nije fer ni prema onima na koje se odnosi, ni prema nama forumašima, jer sam se konkretno ja u sekundi uzrujala - bespotrebno očito.
Ja mogu razumjeti tvoje nezadovoljstvo i rezigniranost ali ovakav način ne opravdavam niti razumijem.
Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....