Anketa

Podržavate li osnivanje KPH

Da
3 (27.3%)
Ne
8 (72.7%)

Ukupno Glasova: 10

Autor Tema: Josip Joška Broz  (Posjeta: 30602 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Josip Joška Broz
« Odgovori #45 : Listopad 03, 2011, 05:23:52 poslijepodne »
Teško da sam naspram tebe nepismen.

Ja ti to rekoh zato jer melješ gluposti, izgubiš se, i sam na kraju ne znaš kaj si htio reći.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #46 : Listopad 03, 2011, 05:26:17 poslijepodne »
Pa je kak nije, ak si ti, Muha, tromblon, ulysess, mglavović, Newbie, dadi i još poneki članovi foruma koji aktivno sudjelujete na ovom forumu, ako ste Vi podržavatelji HNS-a, moglo bi se onda tako reći, da je ovo takav forum. ;D Da bi riječi rekao.

Drugim riječima, na forumu HNSa ima toliko demokracije i slobode govora i pisanja da nitko tko nije član HNSa niti ne može biti član, ili ne smije ni prismrditi da veli išta na svoju ruku... to si htio reći? Da tamo silna demokracija i slobode doslovno ugiušuju ljude?  Gle, pa mi to znamo... pa nije vam Čačić presidente bezveze.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #47 : Listopad 03, 2011, 05:31:38 poslijepodne »
Vrijeme je da odeš u sto pički materini, skupa sa onima koji te zazivaju!... Zločinačko smeće - drago onima koji ne vide dalje od nosa...

Ovo je citat dijela posta mlade snage demokracije, "uzornog" policajca i samozvanog člana Mense ??? sram te može biti !
« Zadnja izmjena: Listopad 03, 2011, 05:35:09 poslijepodne koko-vg »
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #48 : Listopad 03, 2011, 05:58:16 poslijepodne »

Drugim riječima, na forumu HNSa ima toliko demokracije i slobode govora i pisanja da nitko tko nije član HNSa niti ne može biti član, ili ne smije ni prismrditi da veli išta na svoju ruku... to si htio reći?
,
Ne ja to nisam niti rekao a niti htio reći, nemoj meni gurati u usta ono što ja nisam niti rekao niti napisao, govorili smo o ovom forumu a ne nekom drugom forumu, tvoja tvrdnja je bila da je ovo HNS-ov forum, nije li tak i na tu tvrdnju sam se referirao, što tebi tako pametnom ne bi trebalo promaknuti i nemoj prebacivati lopticu na neki drugi forum.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #49 : Listopad 03, 2011, 08:28:41 poslijepodne »
Drugim riječima, na forumu HNSa ima toliko demokracije i slobode govora i pisanja da nitko tko nije član HNSa niti ne može biti član, ili ne smije ni prismrditi da veli išta na svoju ruku... to si htio reći?
,
Ne ja to nisam niti rekao a niti htio reći, nemoj meni gurati u usta ono što ja nisam niti rekao niti napisao, govorili smo o ovom forumu a ne nekom drugom forumu, tvoja tvrdnja je bila da je ovo HNS-ov forum, nije li tak i na tu tvrdnju sam se referirao, što tebi tako pametnom ne bi trebalo promaknuti i nemoj prebacivati lopticu na neki drugi forum.

Nisam tvrdio da si napisao ili rekao - ali stoji da si aludirao, ili nam to priopćio nekim drugim riječima... obzirom bi očito bilo veliko "čuđenje u svijetu" da su takvi kao ja i pobrojana ekipa članovi tog foruma - jer je i jope očito da takove "nepripadajuće" čistite u roku "mam sad"...

Jaguar

• Gost
« Odgovori #50 : Listopad 03, 2011, 09:11:35 poslijepodne »

Nisam tvrdio da si napisao ili rekao - ali stoji da si aludirao, ili nam to priopćio nekim drugim riječima... obzirom bi očito bilo veliko "čuđenje u svijetu" da su takvi kao ja i pobrojana ekipa članovi tog foruma - jer je i jope očito da takove "nepripadajuće" čistite u roku "mam sad"...

Gle, ti sad možeš konstruirati do besvijesti, kao što se i meni obraćaš sa "čistite u roku", ponovno tvoja konstrukcija, da ja nekoga čistim, jer se meni obraćaš postom i mene si citirao, što je ponovno samo jedna tvoja konstrukcija, teorija zevjere, mali zeleni, crveni, narančasti i koji sve ne,  ti se motaju stalno po glavi, ja stim nemam problema zaista.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #51 : Listopad 03, 2011, 11:11:52 poslijepodne »
Ovo je citat dijela posta mlade snage demokracije, "uzornog" policajca i samozvanog člana Mense ??? sram te može biti !

Daj začkomi, nemaš pojma.

Ja nisam mlada snaga demokracije, jer nemam baš 20 godina, već nemalo više.. I jesam uzoran policajac - u 18 godina službe nikada nikakav propust. I ne postoje samozvani članovi Mense. Ja mogu pokazati iskaznicu - možeš li je ti?

No te sve činjenice gore i jesu one koje te jebu, jer si iskompleksiran do boli. Koji si ti jadnik, to je prestrašno.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #52 : Listopad 03, 2011, 11:16:40 poslijepodne »
Gle, ti sad možeš konstruirati do besvijesti, kao što se i meni obraćaš sa "čistite u roku", ponovno tvoja konstrukcija, da ja nekoga čistim, jer se meni obraćaš postom i mene si citirao, što je ponovno samo jedna tvoja konstrukcija, teorija zevjere, mali zeleni, crveni, narančasti i koji sve ne,  ti se motaju stalno po glavi, ja stim nemam problema zaista.

Ajde, nemoj se izvlačiti, znamo kakvi ste i što ste, znamo kakva je demokracija tamo, i nikakva lupetanja da nije tako te ne mogu spasiti. Kakve konstrukcije, prebacivanje odgovornosti na mene, kakve su to spike?

To ti se može sviđati ili ne, no svi znamo na koga i na što se misli, i ti to nećeš promijeniti. HNS je skupina autoritarnih, nedemokratskih, ograničenih i diktatorski nastrojenih ljudi koji bi htjeli vladati pod svaku cijenu, no to nebu išlo.

Od želje za vlašću tim crvenim pesima se već bijesne sline cijede s gubica - a strah da bi mogli popljugati je vrlo, ali vrlo opravdan. I kaj će onda?? Krupalija u buksu, Pusićka konačno mirovina, a HNS u povijesne knjige. Koje ionako malo tko čita.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #53 : Listopad 04, 2011, 07:52:28 prijepodne »

i nikakva lupetanja da nije tako te ne mogu spasiti.

..... i ti to nećeš promijeniti.

Ti si samo jedna jedinka, oko koje se svijet ne vrti, shvati to.
Mene ne treba spašavati, uvijek strpljen-spašen, čak i kad si ti u pitanju.
Što ću ja promijeniti ili ne , najbolje znam, to ti nemožeš znati, možeš nagađati, lupetanjem kak ti veliš.
Spominješ nestanak HNS-a s političke scene? Pokazuješ samo koliko pojma nemaš o nekim odnosima, odnosno bolje rečeno iznosiš svoje osobne želje, no međutim ti si, ponavljam samo jedna jedinka od koje baš puno ne ovisi niti svijet, niti Hrvatska a bogme niti HNS ili bilo tko drugi. Što prije se spustiš na zemlju, biće ti možda  ljepše u životu.

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #54 : Listopad 04, 2011, 08:34:04 prijepodne »
... Kaj ne vidiš da se ni nemre spustit na zemlju jer je napuuuuuuuuhan ko balon od sapunice, šara, vrluda, prostači, prijeti ... a kad bu došel onaj čas ... buuuuum ... nema ga više ... baš kao sapunica ...
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #55 : Listopad 04, 2011, 08:36:13 prijepodne »
KP bi trebalo zabraniti.

Ali osim toga trebalo bi učiti djecu u školi pravu istinu.
Da testiramo tu ljude na forumu: recite kako je započeo WW2.
Baš me zanima tko će realno odgovoriti.

Offline spoofy

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #56 : Listopad 04, 2011, 08:44:49 prijepodne »
Teško da sam naspram tebe nepismen.

Ja ti to rekoh zato jer melješ gluposti, izgubiš se, i sam na kraju ne znaš kaj si htio reći.

Ma dojdem ja tu i tam pročitati kaj napišeš, nemaš brige. Podsečaš me na jednoga iz moje bivše firme, on je u svaku diskusiju makar o čemu bila upadal riječima:"... pojma nemate, sad vam ja budem povedal...". Mislim da se nije u Mensi testiral, možda bi trebal, a? Kaj misliš? Ovak po tebi gledeč ima šanse za fajn visoki skor  ;D . Čovek je inače podmetal štafle pod viljuškar da se vilice lakše moreju ispod palete zvleči.

Offline spoofy

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #57 : Listopad 04, 2011, 08:47:44 prijepodne »
KP bi trebalo zabraniti.

Ali osim toga trebalo bi učiti djecu u školi pravu istinu.
Da testiramo tu ljude na forumu: recite kako je započeo WW2.
Baš me zanima tko će realno odgovoriti.

Započel je kapitulacijom njemačke u onom nekom vagonu. To su nijemci i pokazali time kad su inzistirali da se francuska kapitulacija posle potpiše u tom istom vagonu godinama posle  :)))))) .

Bilaj

• Gost
« Odgovori #58 : Listopad 04, 2011, 09:11:14 prijepodne »
Započel je kapitulacijom njemačke u onom nekom vagonu. To su nijemci i pokazali time kad su inzistirali da se francuska kapitulacija posle potpiše u tom istom vagonu godinama posle  :)))))) .

Nisam mislio na uzroke.
Nego na točno trenutak kada se kaže da je počeo WW2.

Uvriježeno je da je počeo ovako:"Rat je počeo napadom Hitlerove Njemačke na Poljsku" kako kaže wikipedija.
A relano govoreći počeo je napadom Njemačke i SSSR-a na Poljsku.

Samo što mnogi žele zaboraviti taj dio da je i Komunistička Rusija u istom tom loncu kao i Njemačka.
Rusi su do 1941 bili njemački saveznici u osvajanju te su osvojili Poljsku (što su i nakon rata zadržali te protjerali poljake), anektirali Litvu, Latviju i Estoniju te okupirali dobar dio Finske (što su nakon rata i zadržali).

Stoga koja je suštinka razlika između komunizma i nacizma.
« Zadnja izmjena: Listopad 04, 2011, 09:13:08 prijepodne Bilaj »