Gle, ti sad možeš konstruirati do besvijesti, kao što se i meni obraćaš sa "čistite u roku", ponovno tvoja konstrukcija, da ja nekoga čistim, jer se meni obraćaš postom i mene si citirao, što je ponovno samo jedna tvoja konstrukcija, teorija zevjere, mali zeleni, crveni, narančasti i koji sve ne, ti se motaju stalno po glavi, ja stim nemam problema zaista.
Ajde, nemoj se izvlačiti, znamo kakvi ste i što ste, znamo kakva je demokracija tamo, i nikakva lupetanja da nije tako te ne mogu spasiti. Kakve konstrukcije, prebacivanje odgovornosti na mene, kakve su to spike?
To ti se može sviđati ili ne, no svi znamo na koga i na što se misli, i ti to nećeš promijeniti. HNS je skupina autoritarnih, nedemokratskih, ograničenih i diktatorski nastrojenih ljudi koji bi htjeli vladati pod svaku cijenu, no to nebu išlo.
Od želje za vlašću tim crvenim pesima se već bijesne sline cijede s gubica - a strah da bi mogli popljugati je vrlo, ali vrlo opravdan. I kaj će onda?? Krupalija u buksu, Pusićka konačno mirovina, a HNS u povijesne knjige. Koje ionako malo tko čita.