... Pun mi je kufer tvog prostačenja, a znam pouzdano da nisam jedini. Bez obzira o kome se radi i o kojoj temi se radi, zagađuješ sve oko sebe. Valjda postoje nekakvi moderatori na ovom forumu da to srede 
Meni je pun kufer tvojeg pokvarenog, provokantskog i podlog sudjelovanja na forumu, tvojih podmetanja i čekanja sam da ja nekaj velim da ti moreš skakati mam na zadnje noge i zanovijetati, prozivati i podmetati. Da, meni je pun kufer toga. Buš kaj poduzeo po tom pitanju, što znači da prekineš sa offtopicom tamo gdje te nitko niš ne pita, da moderiranje prepustiš moderatorima (nisu ni glupi ni čoravi da im trebaju tvoje upadice, ukazi i "primjedbe"), i da se makneš od mene - naravno, ako hoćeš da se ja maknem od tebe...
A pojam "zagađivanja" je vrlo subjektivan, za što me živo zaboli neka stvar ako ti tako smatraš. I
ja smatram da ti zagađuješ, i to pouzdano znam da nisam jedini (jer ti je to isto reklo već podosta ljudi), pa ti očito doma nemaš špigl... a nemaš ni namjeru nekaj poduzeti po tom pitanju. Onda koristiš svoju dvoličnost; okružen si vulgarnošću,
sam si vulgaran, a smeta te neka moja riječ - jednostavno, tražiš način i izgovor da meni netko stane na kraj kada ti već ne možeš. I zato mi te je baš jako žao. To znači biti jadnik - iako sam mislio da smo se glavnog riješili njegovom voljom, pa kada si već pobral njegove metode, mogel si pobrati i njegovo sve ostalo, jer forum sa tvojim stavovima i političkim opcijama postoji, samo kaj to nije ovaj...