Anketa

Podržavate li osnivanje KPH

Da
3 (27.3%)
Ne
8 (72.7%)

Ukupno Glasova: 10

Autor Tema: Josip Joška Broz  (Posjeta: 30665 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
Odg: Josip Joška Broz
« Odgovori #30 : Listopad 01, 2011, 04:43:42 poslijepodne »
Imaš repertoar - jedino nemaš povod i učešće u forumu da bi to koristio.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline spoofy

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #31 : Listopad 01, 2011, 05:15:36 poslijepodne »
Aha, znači zato ti tak puno pišeš po forumu. S tim se stiče povlastica prostačenja. A reci mi, kratak fitilj, to se isto dobi s brojem postova na forumu ili?

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #32 : Listopad 01, 2011, 05:59:00 poslijepodne »
Tako je. To se dobiva dugim stažem čitanja gluparija ispraznih tipova koji ne vide dalje od nosa.

Ti slobodno pitaj sve kaj te zanima. Iako sumnjam da znaš pitati ikaj kaj ima veze s temama ovdje, tvoja funkcija tu je malo drugačija.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Offline spoofy

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #33 : Listopad 01, 2011, 09:10:00 poslijepodne »
Tako je. To se dobiva dugim stažem čitanja gluparija ispraznih tipova koji ne vide dalje od nosa.

Ti slobodno pitaj sve kaj te zanima. Iako sumnjam da znaš pitati ikaj kaj ima veze s temama ovdje, tvoja funkcija tu je malo drugačija.

Pital bi ja al mi se ne da jer znam da buš ti zapiknul svoj nos i rekel da sam bedak i da ti to sve znaš a mi ostali nigdar ne bumo znali jer smo bedasti i ni do kolena ti nismo po znanju. Svaku temu zasereš, pa makar i o cveču bila. Kaj s druge strane ni nije loše, biljke trebaju gnoja a ti ga tak obilato dijeliš. Ja još navel čekam da me argumentirano demantiraš za visinu nadozida ali kak mi se čini čkomiš jer si skužil da si se prosral i moliš boga da to nigdo drugi nije skužil i potulil si glavu ko pikisli pes.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #34 : Listopad 01, 2011, 09:42:25 poslijepodne »
Pital bi ja al mi se ne da jer znam da buš ti zapiknul svoj nos i rekel da sam bedak i da ti to sve znaš a mi ostali nigdar ne bumo znali jer smo bedasti i ni do kolena ti nismo po znanju. Svaku temu zasereš, pa makar i o cveču bila. Kaj s druge strane ni nije loše, biljke trebaju gnoja a ti ga tak obilato dijeliš. Ja još navel čekam da me argumentirano demantiraš za visinu nadozida ali kak mi se čini čkomiš jer si skužil da si se prosral i moliš boga da to nigdo drugi nije skužil i potulil si glavu ko pikisli pes.

Koji vi ostali?? Naj sebe gurati u gomilu - ovdje se radi o tvojem šupčiću, i nemoj se skrivati iza nikoga. Niti si ti "oni drugi", niti su oni drugi - ti. Znači, spufi vs. SH, na to se ograniči. Nikakva supsidijarna odgovornost. Budi muško.

Sad bum tek počeo s pravim gnojem - u svakoj temi bum se referiral na tebe kao na znalca i govornika od formata.

A to kaj ti čekaš, od koga i zakaj - vakljda buš objasnil, jer sumnjam da si iz tak deformirane rečenice uopće i sam skužil kaj si štel reći. Znači, nemoj koristiti rečenice koje imaju više od 5 riječi, da se ne zgubiš.
« Zadnja izmjena: Listopad 01, 2011, 09:44:22 poslijepodne Sledgehammer »

Offline koko-vg

• Jezerača
  • Mr - Lu= 15 ? HA HA HA !
« Odgovori #35 : Listopad 01, 2011, 09:59:30 poslijepodne »
... Pun mi je kufer tvog prostačenja, a znam pouzdano da nisam jedini. Bez obzira o kome se radi i o kojoj temi se radi, zagađuješ sve oko sebe. Valjda postoje nekakvi moderatori na ovom forumu da to srede ???
... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #36 : Listopad 02, 2011, 10:23:18 prijepodne »
...  Valjda postoje nekakvi moderatori na ovom forumu da to srede ???

Pa nije to HNS-ov forum spodobo...u čemu je problem?..teško ti je shvatiti da ima onih koji drugačije misle od tebe i tvojih stranačkih uznika..otprhutaj na vaš forum pa tam podilazi i tepaj...tam ionako svi isto mislite..he..

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #37 : Listopad 02, 2011, 10:37:49 prijepodne »
... Pun mi je kufer tvog prostačenja, a znam pouzdano da nisam jedini. Bez obzira o kome se radi i o kojoj temi se radi, zagađuješ sve oko sebe. Valjda postoje nekakvi moderatori na ovom forumu da to srede ???

Meni je pun kufer tvojeg pokvarenog, provokantskog i podlog sudjelovanja na forumu, tvojih podmetanja i čekanja sam da ja nekaj velim da ti moreš skakati mam na zadnje noge i zanovijetati, prozivati i podmetati.
Da, meni je pun kufer toga. Buš kaj poduzeo po tom pitanju, što znači da prekineš sa offtopicom tamo gdje te nitko niš ne pita, da moderiranje prepustiš moderatorima (nisu ni glupi ni čoravi da im trebaju tvoje upadice, ukazi i "primjedbe"), i da se makneš od mene - naravno, ako hoćeš da se ja maknem od tebe...

A pojam "zagađivanja" je vrlo subjektivan, za što me živo zaboli neka stvar ako ti tako smatraš. I ja smatram da ti zagađuješ, i to pouzdano znam da nisam jedini (jer ti je to isto reklo već podosta ljudi), pa ti očito doma nemaš špigl... a nemaš ni namjeru nekaj poduzeti po tom pitanju. Onda koristiš svoju dvoličnost; okružen si vulgarnošću, sam si vulgaran, a smeta te neka moja riječ - jednostavno, tražiš način i izgovor da meni netko stane na kraj kada ti već ne možeš. I zato mi te je baš jako žao. To znači biti jadnik - iako sam mislio da smo se glavnog riješili njegovom voljom, pa kada si već pobral njegove metode, mogel si pobrati i njegovo sve ostalo, jer forum sa tvojim stavovima i političkim opcijama postoji, samo kaj to nije ovaj...

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #38 : Listopad 02, 2011, 09:13:27 poslijepodne »
PRIOPĆENJEM kojeg potpisuje Ivan Zvonimir Čičak Hrvatski helsinški odbor izvijestio je o inicijativi za promjenu naziv Trga maršala Tita u Sveučilišni trg.

Iz HHO-a ističu i kako je to bio prvotni naziv trga, da se tamo nalazi sjedište Rektorata Sveučilišta u Zagrebu i da je Zagreb jedna od rijetkih europskih gradova koji nema sveučilišni trg.

Odluku o pokretanju inicijative izvršni odbor HHO-a donio je 1. srpnja ove godine, a u priopćenju ističu kako drže nedopustivim da se u središtu Zagreba nalazi trg koji nosi ime jugoslavenskog komunističkog diktatora Josipa Broza Tita.

"Otkrića mnogobrojnih masovnih grobnica u zemljama nastalim raspadom SFRJ dokazuju da je upravo on bio najodgovornija osoba za brojne ratne zločine i progone političkih protivnika i neistomišljenika. Samo Titovo ime simbol je negacije ideje ljudskih prava koju je u komunističkoj Jugoslaviji bila i kriminalizirana i svjesni smo da kod velikog dijela pučanstva izaziva bolna sjećanja i opravdanu nelagodu. To nazivi gradskih trgova ne bi smjeli činiti svojim građanima", stoji u priopćenju u kojem se Odbor poziva na rezoluciju Europskog parlamenta o europskoj savjesti i totalitarizmu.

Iz HHO-a su uvjereni kako ovom inicijativom promoviraju urbanu kulturu i suvremene europske vrijednosti.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/hho-trazi-promjenu-naziva-trg-marsala-tita-u-sveucilisni-trg/575011.aspx

... Nagađali su, sudili, prezirali, a ne poznaju me !!! lagali, izmišljali, neka su ... bili su, jesu i ostat će nebitni.

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #39 : Listopad 02, 2011, 09:20:27 poslijepodne »
..otprhutaj na vaš forum pa tam podilazi i tepaj...tam ionako svi isto mislite..he..

Sad se pravi javio da govori o svojem mišljenju ...  a čiji je ovo forum, ako  HNS-ov nije, kako ti veliš ?  Sve neki fini, kulturni ljudi, spustili se s brda pa pokušavaju prodavati muda pod bubrege.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #40 : Listopad 02, 2011, 10:00:01 poslijepodne »
Ne, ti si pravi da govoriš o NJEGOVOM mišljenju...   ::) ::) ::)

Sa druge strane, nisi ni daleko kad veliš da je ovo HNSov forum - nešto se šapuće o Štefovom velikom angažmanu kod njih, što se i prepoznaje u forumskoj praksi...  :-X :-X :-X

Offline koko-vg

• Jezerača
« Odgovori #41 : Listopad 03, 2011, 07:57:00 prijepodne »
... tvoj drug muha je spominjal veze HNS-a i foruma ... a ti se sad samo nadovezuješ ... i opet napadaš, bez nekog konkretnog povoda.

Jaguar

• Gost
« Odgovori #42 : Listopad 03, 2011, 08:57:47 prijepodne »

Sa druge strane, nisi ni daleko kad veliš da je ovo HNSov forum...

Pa je kak nije, ak si ti, Muha, tromblon, ulysess, mglavović, Newbie, dadi i još poneki članovi foruma koji aktivno sudjelujete na ovom forumu, ako ste Vi podržavatelji HNS-a, moglo bi se onda tako reći, da je ovo takav forum. ;D
Da bi riječi rekao.

Offline Sledgehammer

• Jezerača
  • oʞɐdoɐu šɐq ɯɐs sɐuɐp
« Odgovori #43 : Listopad 03, 2011, 10:31:59 prijepodne »
Ja ne napadam nikoga, no da bih nekaj rekao - o kakvom "povodu" govoriš? Povod - kaj to je, zakaj je on potreban??

Offline spoofy

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #44 : Listopad 03, 2011, 10:58:20 prijepodne »

A to kaj ti čekaš, od koga i zakaj - vakljda buš objasnil, jer sumnjam da si iz tak deformirane rečenice uopće i sam skužil kaj si štel reći. Znači, nemoj koristiti rečenice koje imaju više od 5 riječi, da se ne zgubiš.

Pa kad si nepismen  :P