Autor Tema: Dobrodošli!  (Posjeta: 46713 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
Odg: Dobrodošli!
« Odgovori #45 : Rujan 11, 2009, 05:09:18 poslijepodne »
jaarban pozdrav..
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline Točkica

• Iskusni član
  • Spol: Ženski
« Odgovori #46 : Rujan 11, 2009, 05:25:08 poslijepodne »

Pozdrav svim novim članovima, mrguzdu, jaarbanu i ostalima. A vidim i da nam se perojosi pridružio. Pozdrav i njemu. Lijepo da nas je  sve više.

perojosi

• Gost
« Odgovori #47 : Rujan 11, 2009, 08:31:01 poslijepodne »

Pozdrav svim novim članovima, mrguzdu, jaarbanu i ostalima. A vidim i da nam se perojosi pridružio. Pozdrav i njemu. Lijepo da nas je  sve više.

Pozdrav svima još jednom i od mene,veselim se ovom projektu i Vama svima dragim ljudima,veselim se još više kada znam kako i pod kojim uvjetima je ugašen stari Forum,te što se o njemu i nama sve pisalo u GT čiji tekst je zapravo najbolje opisao njih same.

Naime kako sam Vas već jednom pozdravio ali pod "krivom" temom ponovit ću  samo dio iz tog posta:

Ovo s Forumom me podsjeća na Apostolsko vjerovanje i Isusa Krista koji je.... mučen pod Poncijem Pilatom,raspet,umro i pokopan;sašao nad pakao,treći dan uskrsnuo od mrtvih....odonud će doći suditi žive i mrtve....

Veliki pozdrav svima.

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #48 : Rujan 23, 2009, 11:52:25 poslijepodne »
A de su nam Bondica i Mojca.Bondicu je sigurno pauk zadebal... :D  :D  :D

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #49 : Listopad 08, 2009, 11:27:44 prijepodne »
............. Kaj je se ono lijepo od poezije zbrisano ili se možda more negdi najti. Admin pomozi.
Preko vode do slobode za se,
a ne samo za podobne!

Pozdrav i Vuku i Samouku.  :)

Da, točno. Sve je nestalo i pluta u nečijem računalu, vade se podaci i upotrijebit će se jednog dana.
No, možete pročitati (i upisati se) i ovo: Peticija za povratak starog foruma
http://www.forumgorica.com/gradonacelnik-gradsko-vijece-i-mjesni-odbori/peticija-za-povratak-starog-foruma!/

Dobrodošli med besposlene internetske masturbatore kaj se bave z efemernemi temami.

Ovo kaj Kunta spominje možete pročitati ovdje: http://www.forumgorica.com/gradonacelnik-gradsko-vijece-i-mjesni-odbori/zasto-vise-nema-foruma/, a učlanili se već jeste.  ;)

Offline Aurora

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #50 : Listopad 16, 2009, 12:02:48 poslijepodne »
Joooj :D

tek sam sad vidjela ovu temu  O0

Sorte na mom neznanju :D

Sad ću se onda praviti kao stari član i svim novim,starim,budućim i sadašnjim novim članovima poželjeti dobrodošlicu :D

I sebi naravno  >:D

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #51 : Listopad 29, 2009, 08:35:25 prijepodne »
evo i mene, da se javim i svim forumašima veliki pozzzzzz))))))
prije nego sam se prijavio, pogledao sam Vaše teme i diskusije, sviđate mi se svi skupa s Vašim raspravama, te bi se rado uključio koliko ću imati vremena sudjelovati s Vama zajedno, jer čini mi se da je ovaj forum pravo mjesto gdje se možemo informirati, kako o događanjima tako i o svemu drugom vezano za naš grad, lokalno i globalno, dobiti korisne informacije itd, itd.

Nažalost bio sam na gradskom portalu, dobio sam osjećaj kao da je to privatni blog Gradonačelnika, kao da u ovom gradu postoji samo on i događanja oko njega i uprkos tome što u Gorici svakodnevno ima i drugih događanja, važnih za grad, te jednako tako imam osjećaj kao da se na gradski portal cenzurirano stavljaju informacije koje kao predstavljaju Gradonačelnika u pozitivnom svjetlu,do te mjere da se informacija stara i nekoliko tjedana drži svjesno na početku a ne kronološkim redom, moram priznati da su pretjerali i ako je od njih, koji su vješti u manipuliranju medijima, previše je.

Razočaran sam i zato eto me među Vama jer ovjde ću, siguran sam, prije dobiti bilo kakvu, korisnu informaciju nego na gradskom portalu.

Živjeli!

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #52 : Listopad 29, 2009, 09:31:26 prijepodne »
JosipJoža

mislim da nećeš požaliti

Dobrodošao.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #53 : Listopad 29, 2009, 09:52:12 prijepodne »
Hvala mlačanin, dobro Vas i našao, smajlići su Vam za pet. Živjeli.

Offline Točkica

• Iskusni član
« Odgovori #54 : Listopad 29, 2009, 10:26:34 prijepodne »

Pozdrav, Joža!!! Dobrodošao u našu malu obitelj. Sugerirala bih i tebi, kao i svim ostalim novim članovima, da kratko bacite pogled na pravila foruma, koja možete pročitati ovdje:

http://www.forumgorica.com/o-forumgorica-com-stranici/pravila-383/

Kratka su i jasna, stvorena na korist svima nama kako bismo ugodnije komunicirali.
Ograničenja u otvaranju novih tema za razgovor nema, mi smo slobodan forum neovisan o aktualnoj politici i mišljenjima gradonačelnika (ovog sadašnjeg, ali i svih budućih, bez obzira kojim stranačkim bojama i mastima bili premazani!), a zanimljive teme uvijek potaknu i zanimljivu raspravu. Dakle, ako te kaj muči, samo viči i tu smo da raspraviumo o svemu. A forum ionako, iako to neće priznati, masovno čitaju i gospoda iz ureda gradonačelnika i gradske uprave.

Dakle, samo naprijed. Aktivni forumaši uvijek su dobrodošli. 

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #55 : Listopad 29, 2009, 10:41:24 prijepodne »
Točkica hvala i Vama na dobrodošlici, kao i na pomoći, sugestijama, informacijama, pravilima sudjelovanja na forumu, biti će mi svakako od pomoći, da se lakše snađem i prilagodim i Vama svima, ovdje na forumu. Upravo tako nekako i želim sudjelovati na forumu, poštujući različita razmišljanja i promišljanja, međusobno se uvažavajući, jer upravo naše različitosti nas mogu samo oplemeniti i obogatiti a ne osiromašiti.

Živjeli!

Offline Goričanka

• Veteran
« Odgovori #56 : Listopad 29, 2009, 04:08:01 poslijepodne »
JosipJoža dobrodošao!

Ništa ljudsko nije mi strano, ali mi je nekad previše ....

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #57 : Listopad 29, 2009, 04:33:43 poslijepodne »
JosipJoža dobrodošao!

Poštovana Goričanka,

još bolje Vas našao, zahvaljujem na dobrodošlici.

Živjeli!

hornet34

• Gost
« Odgovori #58 : Studeni 10, 2009, 07:22:28 poslijepodne »
Pozdrav forumaši!

evo koristim priliku da vas sve skupa pozdravim,novi sam u vašem društvu ali se nadam da se bumo jako dobro slagali,razmjenivali informacije i prije svega zajedno napravili nekaj dobroga za ovaj naš kraj.

jako mi je lepo prečitati domaču reč i to me je privleklo k vam.Nadam se da mi nebute  zamerili kaj vas tek sad pozdravljam(prijavil sem se prije 2 dana).čestitam zaslužnima da ovaj forum funkcionira i nek ga Bog poživi još dugo.

pozdrav i svako dobro.

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #59 : Studeni 10, 2009, 08:44:34 poslijepodne »
Pozdrav forumaši!

evo koristim priliku da vas sve skupa pozdravim,novi sam u vašem društvu ali se nadam da se bumo jako dobro slagali,razmjenivali informacije i prije svega zajedno napravili nekaj dobroga za ovaj naš kraj.

jako mi je lepo prečitati domaču reč i to me je privleklo k vam.Nadam se da mi nebute  zamerili kaj vas tek sad pozdravljam(prijavil sem se prije 2 dana).čestitam zaslužnima da ovaj forum funkcionira i nek ga Bog poživi još dugo.

pozdrav i svako dobro.

Lijepi pozdrav i dobrodošlicu ti želim