evo i mene, da se javim i svim forumašima veliki pozzzzzz))))))
prije nego sam se prijavio, pogledao sam Vaše teme i diskusije, sviđate mi se svi skupa s Vašim raspravama, te bi se rado uključio koliko ću imati vremena sudjelovati s Vama zajedno, jer čini mi se da je ovaj forum pravo mjesto gdje se možemo informirati, kako o događanjima tako i o svemu drugom vezano za naš grad, lokalno i globalno, dobiti korisne informacije itd, itd.
Nažalost bio sam na gradskom portalu, dobio sam osjećaj kao da je to privatni blog Gradonačelnika, kao da u ovom gradu postoji samo on i događanja oko njega i uprkos tome što u Gorici svakodnevno ima i drugih događanja, važnih za grad, te jednako tako imam osjećaj kao da se na gradski portal cenzurirano stavljaju informacije koje kao predstavljaju Gradonačelnika u pozitivnom svjetlu,do te mjere da se informacija stara i nekoliko tjedana drži svjesno na početku a ne kronološkim redom, moram priznati da su pretjerali i ako je od njih, koji su vješti u manipuliranju medijima, previše je.
Razočaran sam i zato eto me među Vama jer ovjde ću, siguran sam, prije dobiti bilo kakvu, korisnu informaciju nego na gradskom portalu.
Živjeli!