Autor Tema: forum/i i politika  (Posjeta: 13136 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

plemenitashica

• Gost
Odg: forum/i i politika
« Odgovori #15 : Studeni 18, 2009, 11:08:17 poslijepodne »
gospon vegi, za početak bi bilo dobro da prije nego postate svoje postove, prvo sami pročitate jer za ptice kažete ptičurine a izjašnjavate se kao štovatelj  svih pernatih mezimci, .........

A čujte, malo je kasno za njega, on obično u ovo vrijeme baljezga, a onda ujutro na tašte pročita kaj je lupetal pa se ili ispričava, ili briše sam svoje budalaštine, ili shvati kaj je nadrobil pa se "smiri" na par dana itd.

Poznato je da sam mu ja nedosanjani san (hihihihihih kak sam to lijepo napisala) i da samo čeka ortaka na kojega bi se zalijepio, a sve kontra mene, ali sve za ZNA SE koga.

Ne uzrujavam se, on je još benigniji od bišeg člana ovog foruma (neću ga imenovati jer se dao pobrisati), ali nikak da me konačno "sredi". Još puno krpica sa zeljem mora pojesti da bi bil papren, ali onak na prvu. ^-^

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #16 : Studeni 19, 2009, 10:16:11 prijepodne »
I tu si naporan.

Offline Cagliostro

• Učim se pisati
  • **
  • Spol: Muški
  • ex Gothic_Rocker
« Odgovori #17 : Studeni 19, 2009, 11:43:30 prijepodne »

Newbie, pojam "graktanje" vezan je uz vrane, manje, a više uz gavrane, koje su inaće izrazito inteligentne ptice, a svaka usporedba tih inteligentnih dugoživećih ptičurina s plemenitom je uvreda za iste pa te bum i ja , ko štovatelj svih pernatih mezimci, bilo kokoški ili gavrani, prijavil adminu za vređanje pernate živine.  :D :D :D

Uff... mislim da je Gospodin samo htio ispasti simpatičan... no krivo se izrazio, barem se nadam da je tako... 
...Prestajem jesti životnije, jer shvatio sam, još nisam pojeo aktiviste...

Offline repo

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #18 : Studeni 19, 2009, 12:18:36 poslijepodne »
ovak.. ja stranackim ljudima smatram svakog onog tko kuje jednu stranku u nebesa,
a po ostalima generelno pljuje. po zdravoj logici i cistoj pameti, nemoguce je da se netko apsolutno u svemu i u tancine slaze s jednom strankom, a sa drugom u bas nicemu ne slaze.

eto, takvi su ti internetski moljci, talibani, sto li su vec... u svakom slucaju, nezdravo je to za
bilo koji forum, neku zajednicu, a mislim, i za same te ljude.. ruzno je zgubiti vlastio misljenje i zdravo rasudivanje, bilo da im je to posao, ili ma koji drugi razlog..
zalosno.

Offline Točkica

• Iskusni član
  • Spol: Ženski
« Odgovori #19 : Studeni 19, 2009, 12:53:17 poslijepodne »

... po zdravoj logici i cistoj pameti, nemoguce je da se netko apsolutno u svemu i u tancine slaze s jednom strankom, a sa drugom u bas nicemu ne slaze.

Moguće je. Ako ti je to stranački zadatak.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #20 : Studeni 19, 2009, 04:23:25 poslijepodne »
Da, ma kuzim ja, nije moj post kriv za ovo prepucavanje, mada sam prvi cas to pomislio, a onda sam se sjetio svih ostalih postova, nije me bilo, no opet ste nasli kako se uspjesno prepucavati. A tako nebi trebalo biti, ovaj forum bi ipak trebao sluziti boljitku Gorice, da se kritizira sto nije dobro, pohvali ono sto je. Istina bog, tesko je stranacke stege su jake, ako ne bas stranacke, onda stege u ljudima, jos jace, koje jednostavno ne dozvoljavaju razliku u misljenjima. Jadno je da se stranka toliko uvuce u covjeka da ne vidi kad stranacki celnici pogrijese i rade kontra naroda, nego im se nalaze raznorazna opravdanja za njihovo nedjelo. I opet kontra, kad se razapinje onaj ko je iz kontra koalicije ili stranke za neku mizernu pogresku, mozda samo krivu rijec, razapne bolje nego isus na krizu. Ajmo ovdje drugacije raditi, ajmo imati malo veci prag tolerancije prema takvim stvarima. Sto velite na moj predlog, jel mozemo tako ovdje?