.....Prvo pogledaj koliko sam dugo clan na forumu, svaki sam dan tu, citam redom sve postove, ali koliko ih se nakupi, nisam stizao nista ni napisati,
Ne čitam profile ljudi koji pišu, jer me to baš i ne zanima. Provjerila sam, ulogirali ste se negdje početkom rujna. Super, imali ste dovoljno vremena da shvatite da me NEMA u svakoj temi, ali me ima tamo gdje procjenim da nešto želim napisati, pa bilo to samo hihihihihi.
Znači, ne grakčem nego pišem, grakče vam doma netko, ili grakču vrane.
To je za mene uvreda i to na drugom postu. Sam razumljiva.
..eto i onda napisem jednom nesto sto me asociralo i odma macem po meni. Ok, necu vise nista pisati ako samo odredjeni smiju tu pisati.
Konačno da ste od cijelog niza tema u mjesec i pol dana "bili potaknuti" da nekaj napišete i zamisli,
potaknulo vas je upravo ono čega nema na forumu - a to je dozvola za pisanje, stranačka pripadnost, pisanje po zadatku itakodalje.
I uspoređujete ovaj forum sa onim ugašenim gradskim za koji znamo (dakle i vi, jer ste bili član starog foruma, ste to iščitali i prepoznali) da je bio ponekad cenzuriran, a na kraju ZNA SE čijim klikom i ugašen. Opet sam uvrijeđena. Sam razumljiva?
I na kraju, nakon vašeg posta pitala sam koji je to forumaš kojeg ste vi kao prepoznali, (ili više njih) koji pišu po zadatku, a vi ste se mene prozvali pogrdnim izrazom.
Koji dio nije razumljiv? I dalje negdje čitate da se ovdje ne smije pisati? I dalje niste u stanju napisati ništa osim: "Ok, necu vise nista pisati ako samo odredjeni smiju tu pisati."
Dajte se prosim, uozbiljite, i pišite kaj vam je drago i za kaj ste "ponukani" i ako želite sudjelujte u raspravi, pogtovo ako vas se pita. Ako ne želite, onda me ili ignorirajte ili mi napišite da znam da nećete sa mnom polemizirati.
Dobro došli.