Autor Tema: forum/i i politika  (Posjeta: 13134 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline repo

• Učim se pisati
  • **
forum/i i politika
« : Studeni 18, 2009, 02:05:57 poslijepodne »

jedan vrlo interesantan tekst kojeg nemres procitat a da se ne sjetis ovog foruma...

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/11/18/0087006.html?pos=n1

Bilaj

• Gost
Odg: forum/i i politika
« Odgovori #1 : Studeni 18, 2009, 02:18:40 poslijepodne »
U bome je "Internetski talibani"  ;)

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #2 : Studeni 18, 2009, 04:39:02 poslijepodne »
Mene seča na stari forum.
Da se ukine i ovaj !!!

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #3 : Studeni 18, 2009, 07:27:48 poslijepodne »
Repo, to si bas pogodila. Ovaj forum je na najboljem tragu toga clanka! Istina bog, i onaj prijasnji nije nis bolji bio...

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #4 : Studeni 18, 2009, 07:35:31 poslijepodne »
Repo, to si bas pogodila. Ovaj forum je na najboljem tragu toga clanka! Istina bog, i onaj prijasnji nije nis bolji bio...

"Ovaj forum je na najboljem tragu toga.." - a čega?

I koji su to forumaši dobili zadatak i još bolje mjesto u stranci?
Baš me zanima, koga li ste pronašli i izolirali u ovih (do danas 111) članova.

Da podsjetim - ovo nije stranački forum. Niti njime "vlada" netko iz bilo koje stranke.

Koji dio naslova "Velika Gorica - neovisni forum" nije razumljiv?
« Zadnja izmjena: Studeni 18, 2009, 07:37:44 poslijepodne plemenitašica »

Offline Alen

• Iskusni član
    • VG Dnevnik
« Odgovori #5 : Studeni 18, 2009, 07:42:45 poslijepodne »
Možda je prepoznao nekog početnika sa jednim postom koji odmah sve shvaća i vidi.
The will to greatness clouds the mind
Consumes the senses, veils the signs
We each are meant to recognize.
(VNV Nation)

http://twitter.com/alenf
http://twitter.com/vgdnevnik

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #6 : Studeni 18, 2009, 08:08:21 poslijepodne »
Plemenitasica, pa ti kao prva! Ima li neka tema di ne graknes?

Alen, a zar treba na svaku bas odgovoriti kao NEKI! pa da ispada kao da sve shvacas?? I sto sada mogu sto me ta tema potaknula da upravo tako pomislim i onda i napisem. Ili se na ovom forumu ni nesmije neko misljenje napisati?

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #7 : Studeni 18, 2009, 08:14:42 poslijepodne »

Alen, a zar treba na svaku bas odgovoriti kao NEKI! pa da ispada kao da sve shvacas?? I sto sada mogu sto me ta tema potaknula da upravo tako pomislim i onda i napisem. Ili se na ovom forumu ni nesmije neko misljenje napisati?

Prijavljujem zbog uvrede. Došao je na forum kao šatro novi član i krenuo s uvredama, i nastavlja ponaosob s uvredama nakon postavljenog mu konkretnog pitanja.

Usput - i ja komentiram ono što mi se čini zanimljivim i što me potakne. Vidi čuda, ja ne smijem, a on se tek ulogirao i već blati forum.

Ja sam upravo tu na forumu zbog takvih "novopridošlih" koji krenu brojati gdje me ima ili nema. :P :P :P Kaj niste to do sad shvatili?

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #8 : Studeni 18, 2009, 08:20:05 poslijepodne »
Gle, ti prijavljujes. Prijavljujes koga ili sto? Prvo pogledaj koliko sam dugo clan na forumu, svaki sam dan tu, citam redom sve postove, ali koliko ih se nakupi, nisam stizao nista ni napisati, eto i onda napisem jednom nesto sto me asociralo i odma macem po meni. Ok, necu vise nista pisati ako samo odredjeni smiju tu pisati. Ili je odredjeno sto ko smije napisati mozda? Ima neki vodic mozda o tome sto se slobodno pise na ovom privatnom forumu? Moram li biti clan neke stranke da napisem nesto a da me se ne kazni? Molim link na pravilnik o tome sto slobodno napisem.

Offline Alen

• Iskusni član
    • VG Dnevnik
« Odgovori #9 : Studeni 18, 2009, 08:24:46 poslijepodne »
Prvi je dojam presudan. Za početak zato nije loše biti konstruktivan. Za to pak treba promisliti, a ne samo pomisliti i onda svoju pomisao napisati. Ako je prvo javljanje u zajednicu kritika te zajednice, onda je jako bitno obrazložiti svoju kritiku, a ne paušalno nekome zalijepiti etiketu. Jer takva akcija odmah rezultira identičnom reakcijom.

Što se tiče pravila, ona postoje i sa njima se treba složiti kod registracije. Ova zajednica je kukanja tipa "mora li se biti član stranke" i slično već odavno prerasla.
« Zadnja izmjena: Studeni 18, 2009, 08:26:29 poslijepodne Alen »
The will to greatness clouds the mind
Consumes the senses, veils the signs
We each are meant to recognize.
(VNV Nation)

http://twitter.com/alenf
http://twitter.com/vgdnevnik

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #10 : Studeni 18, 2009, 08:32:50 poslijepodne »
.....Prvo pogledaj koliko sam dugo clan na forumu, svaki sam dan tu, citam redom sve postove, ali koliko ih se nakupi, nisam stizao nista ni napisati,

Ne čitam profile ljudi koji pišu, jer me to baš i ne zanima. Provjerila sam, ulogirali ste se negdje početkom rujna. Super, imali ste dovoljno vremena da shvatite da me NEMA u svakoj temi, ali me ima tamo gdje procjenim da nešto želim napisati, pa bilo to  samo hihihihihi.
Znači, ne grakčem nego pišem, grakče vam doma netko, ili grakču vrane.
To je za mene uvreda i to na drugom postu. Sam razumljiva.

..eto i onda napisem jednom nesto sto me asociralo i odma macem po meni. Ok, necu vise nista pisati ako samo odredjeni smiju tu pisati.

Konačno da ste od cijelog niza tema u mjesec i pol dana "bili potaknuti" da nekaj napišete i zamisli, potaknulo vas je upravo ono  čega nema na forumu - a to je dozvola za pisanje, stranačka pripadnost, pisanje po zadatku itakodalje.

I uspoređujete ovaj forum sa onim ugašenim gradskim za koji znamo (dakle i vi, jer ste bili član starog foruma, ste to iščitali i prepoznali) da je bio ponekad cenzuriran, a na kraju ZNA SE čijim klikom i ugašen. Opet sam uvrijeđena. Sam razumljiva?

I na kraju, nakon vašeg posta pitala sam koji je to forumaš kojeg ste vi kao prepoznali, (ili više njih) koji pišu po zadatku, a vi ste se mene prozvali pogrdnim izrazom.

Koji dio nije razumljiv? I dalje negdje čitate da se ovdje ne smije pisati? I dalje niste u stanju napisati ništa osim: "Ok, necu vise nista pisati ako samo odredjeni smiju tu pisati."

Dajte se prosim, uozbiljite, i pišite kaj vam je drago i za kaj ste "ponukani" i ako želite sudjelujte u raspravi, pogtovo ako vas se pita. Ako ne želite, onda me ili ignorirajte ili mi napišite da znam da nećete sa mnom polemizirati.

Dobro došli.  ;)

Offline Newbie

• Jezerača
« Odgovori #11 : Studeni 18, 2009, 10:03:58 poslijepodne »
Hvala

Offline Vegi

• Iskusni član
« Odgovori #12 : Studeni 18, 2009, 10:32:52 poslijepodne »

Newbie, pojam "graktanje" vezan je uz vrane, manje, a više uz gavrane, koje su inaće izrazito inteligentne ptice, a svaka usporedba tih inteligentnih dugoživećih ptičurina s plemenitom je uvreda za iste pa te bum i ja , ko štovatelj svih pernatih mezimci, bilo kokoški ili gavrani, prijavil adminu za vređanje pernate živine.  :D :D :D

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #13 : Studeni 18, 2009, 10:42:33 poslijepodne »

Newbie, pojam "graktanje" vezan je uz vrane, manje, a više uz gavrane, koje su inaće izrazito inteligentne ptice, a svaka usporedba tih inteligentnih dugoživećih ptičurina s plemenitom je uvreda za iste pa te bum i ja , ko štovatelj svih pernatih mezimci, bilo kokoški ili gavrani, prijavil adminu za vređanje :pernate živine. D :D :D

E, sad, ŠTO JE PREVIŠE - PREVIŠE JE. ??? Sramota koja zapravo sve govori o Vama. ;)

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #14 : Studeni 18, 2009, 10:59:45 poslijepodne »

.....a svaka usporedba tih inteligentnih dugoživećih ptičurina s plemenitom je uvreda za iste pa te bum i ja , ko štovatelj svih pernatih mezimci, bilo kokoški ili gavrani, prijavil adminu za vređanje pernate živine.  :D :D :D

gospon vegi, za početak bi bilo dobro da prije nego postate svoje postove, prvo sami pročitate jer za ptice kažete ptičurine a izjašnjavate se kao štovatelj  svih pernatih mezimci, malo se skulirajte.