Autor Tema: Bandić i njegova kandidatura  (Posjeta: 137169 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
Odg: Bandić i njegova kandidatura
« Odgovori #180 : Siječanj 05, 2010, 12:45:22 prijepodne »
Da Rožica-ljutibijes moglo bi još biti jako zanimljivo i vruuuuće.

Mlačanin, i bude i bude i to jaaaako i zanimljivo i vruuuuće. >:(

Pa što mislite da se onaj psihopata ;) bude tek tako pokorio...a ne, prebestijalan je on za takvo  nešto. No, ovaj prepad-puč za sada mu nije uspio, uspješno spriječen (drago mi zbog trenutka u kojem se Hrvatska nalazi i dar-mara koji je bio moguć), no Jaca je imala dobre učitelje u skidanju glava, Tuđmana & Sanadara, da boljih od kojih bi učila nije ni postojalo. Dakle, najbolje učitelje, ali... još nije gotovo, slušajte što vam veli ova stara glava. Osim toga tu je i njen "ženski instikt za samoodržanje" što nije za zanmariti. :-X

Ima tu još jaaaako puno posla ako bi Kradeze htio napraviti od sebe samo "D" od demokratskog ili "P" od poštenog. A ako na to bude išla Jaca (u što sumnjam), bome se budu dobro prorijedili, pa ne znam tko će stati iza nje. Gdje su tu barba Luka, pa Kalmeta, pa naš sugrađanin "za kojeg nema ništ bez narudžbe" Šuki, pa brodogradilište-most Vukelić i da ne nabrajam one iza njenih leđa, a pak iza njih svi oni instalirani gdje se god moglo "hamzigadrp" njima u džep itd. itd. Nema tu nade, ali mene veseli kad vidim kako se međusobno likvidiraju radi očuvanja svojih dupeta.

Dakle, ovo će u narednom periodu biti "fajt do uništenja" između njih radi opstanka na "Vlaste" ili se bude sve zaustavilo, pa  bude PUKNULO po "puku gladnom, jadnom hrvatskom" kako je to bilo uvijek do sada. Dok su štitili svoje pozicije i dupeta, pucalo je po narodu.

Budemo vidjeli >:(

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #181 : Siječanj 05, 2010, 09:08:38 prijepodne »
Nervozan doc Ivo, nervozan sir Mamitos a ni Herr Banditerijusu se ne piše dobro, trokut snova, pravda je spora ali dostižna rekli su. ;)
Možda će sada biti nešto i brža. :'(

Veza Bandića i Sanadera zasniva se prvenstveno čisto po političkim ulogama, odnosno Bandića kao gradonačelnika Hrvatske metropole kojemu su građani Zagreba ukazali povjerenje i Sanadera premijera predstavnika Hrvatske..Joža jel ti misliš da nisu trebali surađivati?..odnosno iz tvojih postova se daje iščitati da ti voliš svoje neistomišljenike promatrati kroz snajperski durbin...to nije dobro..neznam samo odakle toliko mržnje prema Bandiću...?...čime je to zaslužio?..zato kaj je ševi iz noćne more popravil krov?

ohoho muha pozdrav, nije Vas dugo bilo, pobirali ste ostatak jabuka po plantažama za ovaj tjedan?Opet snijeg, nema sreće za Banditosa.

E sad ozbiljno:
To što ste rekli bi bilo normalno da smo imali normalnog predsjednika vlade,  al eto pokaza se hebiga da nismo, malo ću Vašim rječnikom.
Eh što će se pokazati sve za Banditosa, to tek bute vidjeli.
A nije slučajno i Mamitos vrištao, kad je trebao pričati o nogometu, a nije nego je vrištao po vidjeli ste čemu.
Nisam siguran muha da je to sve sasvim slučajno. I mislim da je to jedan veliki tupi trokut.
E sada muha nemojte meni pričati puno o Bandiću, ponešto čak i sasvim slučajno znam, pitajte Bandića gdje je završio recimo 1 mil kn od Ipercoopa na jankomiru koje mu je morao platiti da bi dobio pristupnu cestu i rotor u Škorpikovoj, koja se po planu i tako trebala raditi.
I neka mu je uzeo i 2 mil, hebe mi se za Ipercoop, samo da li su novci završili u gradskom proračunu?
E sada muha pitam tebe koliko takvih slučajeva ima u Zagrebu?
Zamislite kak je Bandić Ševi popravio krov? Dajte muha prosim Vas nemojte me nasmijavati.
Osim toga Bandić se nakon toliko godina aktivnosti u SDP-u odmetnuo samo iz razloga osobne prirode da bi postao tobože predsjednik.
Obzirom koliko Vi ovdje se upadljivo zalažete za Bandića, da niste i Vi slučajno jedan od odbjeglih SDP-ovaca, pa se dobro razumijete kao disidenti?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #182 : Siječanj 05, 2010, 01:35:41 poslijepodne »
O k, ozbiljno...stoga jedno pitanje...odgovorite mi je li bilo primjereno od Čačića sinoć kod Hloverke onako posprdno prozivati Bandića, Keruma, Posavca i Čehoka?...sva četvorica su u svojim sredinama polučili dobre društveno korisničke rezultate i narod ih stoga podržava.....poveznica je i da su sva četvorica samomisleća, tj. za razliku od Čačića isti su evoluirali, odnosno razvili se u pozitivnom smislu...Čačić ima osjećaj manje vrijednosti naspram navedene četvorice pa u nedostatku argumenata koristi svoje svima znane isprobane pljuvačke metode...nije li to nedostatak političke kulture čelnog čovjeka HNS-a?

Tur

• Gost
« Odgovori #183 : Siječanj 06, 2010, 08:34:53 prijepodne »
Violeta Janjik: Milan Bandić 2004. godine naručio ubojstvo Munira Podumljaka

Prvostupanjska presuda Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, od 22. siječnja 2009. godine, po tužbi Milana Bandića protiv Munira Podmuljaka, kojom se Podumljak sa ostalim suokrivljenicima oslobađa krivnje po Bandićevoj tužbi za klevetu, predstavlja svojevrsnu korupcijsku kronologiju političke karijere Milana Bandića. Možda najzanimljiviji dio presude je iskaz svjedokinje preko koje je Milan Bandić pokušao naručiti ubojstvo Munira Podumljaka. Činjenica da je Bandić tada tražio način kako naručiti Podumljakovo ubojstvo svakako govori i o načinu na koji bi Milan Bandić kao predsjednik države zlorabio svoje ovlasti nad sigurnosnim i obavještajnim službama, preko kojih bi mu, možda, bilo lakše naručivati i organizirati politički motivirana ubojstva kako bi prikrio vlastitu korumpiranost i povezanost s organiziranim kriminalom.

Presuda dokazuje sumnju u korumpiranost Milana Bandića i njegove veze s organiziranim kriminalom

U vrlo opširnom obrazloženju naveden presude sutkinja Maja Štampar Stipić iznijela je brojne dokaze o korumpiranosti Milana Bandića i njegovoj mogućoj povezanosti s organiziranim kriminalom, a koje su u postupku protiv Podumljaka iznosili brojni svjedoci, ili su izneseni dokumentarni dokazi.

Tako, ova presuda, u biti, predstavlja presudu protiv Milana Bandića, dokument koji dokazuje da je u sudskom postupku pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu dokazana osnovana sumnja u korumpiranost zagrebačkog gradonačelnika i njegovu povezanost s organiziranim kriminalnim podzemljem.

Najšokantnije je, ipak, svjedočenje svjedokinje Violete Janjik, o sastanku održanom u travnju 2004. godine, tijekom kojeg je Milan Bandić pokušao preko nje naručiti ubojstvo Munira Podumljaka.

Violeta Janjik bila je na sastanku na kojem je Milan Bandić naručio ubojstvo Munira Podumljaka

„Svjedok Violeta Janjik na glavnoj raspravi 29. rujna 2008. godine, navodi da joj je njen bivši prijatelj Zvonimir Šostar, u 4. mjesecu 2004. godine, rekao da ima određenih problema u Gradskom poglavarstvu, da ih mediji razapinju, da se daju informacije medijima te da bi, iz tih razloga, trebali imati osobu od povjerenja unutar kuće, a što je zaključeno u razgovoru s timom, te je isti za taj posao predložio nju.

Navodi da je pristala da dođe u Poglavarstvo na razgovor i sjeća se da se sa Šostarom našla u njegovom uredu nakon čega ju je odveo u ured tadašnjeg dogradonačelnika Milana Bandića, u kojem je bilo više osoba kojima ju je on predstavio i rekao sve najbolje o njoj“, stoji u iskazu Violete Janjik, od 29. rujna 2008. godine.

Milan Bandić: „Da li vi imate nekoga da riješi tog gada, novac nije u pitanju?“

„U jednom trenutku u sobu je ušao vidno uzrujani Milan Bandić.

U jednom trenutku prisutni u prostoriji su ga pitali što i kako je bilo te je u tom trenutku Milan Bandić počeo psovati, vrijeđati i to je sve bilo vrlo degutantno.

Navodi da je bila vrlo iznenađena.

Za I okrivljenog (Munira Podumljaka, op.a.) rekao je da je balija, strani plaćenik, da ga treba ubiti, da nema ni papire te je u jednom trenutku rekao: „Nitko meni neće stajati na putu, to smeće treba riješiti!“ te se okrenuo prema njoj i pitao ju: „Da li vi imate nekoga da riješi tog gada, novac nije u pitanju?“

Svjedokinja navodi da je bila vidno šokirana i prestrašena te sam mu odgovorila da se s takvim stvarima ne bavi, da je ovo pravna država, da se sve može riješiti mirnim putem te kada je izlazila iz prostorije rekla je: „Ako učinite nešto I okrivljenom odnosno Muniru Podumljaku, sve ću vas prijaviti!“, citira u obrazloženju presude iskaz svjedokinje Janjik Maja Štampar Stipić, sutkinja Općinskog kaznenog suda u Zagrebu.

Zvonimir Šostar o Bandiću: „On ti je takav, navikao je tako rješavati stvari“

Nakon nje iz prostorije je izašao Zvonimir Šostar i rekao joj: „On ti je takav, navikao je tako rješavati stvari, a ja nemam veze s tom pljačkom!“, pri tome misleći na Crveni križ te ju je i dalje tražio da mu pomogne, na što je ona odgovorila da bi na njegovom mjestu otišla u udrugu i izložila sve što ima.

Dodaje kako je kasnije i na svojoj koži osjetila kako su opasni Milan Bandić i Zvonimir Šostar“, stoji u obrazloženju presude Općinskog kaznenog suda u Zagrebu, od 22. siječnja 2009. godine, pod brojem spisa K-61/07.

Janjik prijavila Bandića USKOK-u i Ravnateljstvu policije još 2006. godine

Violeta Janjik na sudu je potvrdila kako je cijeli događaj, točnije sastanak na kojem je čula kako Milan Bandić naručuje ubojstvo Munira Podmuljaka prijavila USKOK-u, Ravnateljstvu policije, Vijeću za nacionalnu sigurnost, Hrvatskom helsinškom odboru za ljudska prava, te Vladinom uredu za ljudska prava još krajem 2006. godine, nakon što se razišla sa Šostarom.

Cjelokupni sadržaj presude Općinskog suda u Zagrebu, od 22. siječnja 2009. godine, sa iskazom Violete Janjik i njezinog supruga, možete u cijelosti pročitati OVDJE: http://www.domagojmargetic.cro.net/PresudaBandic.pdf

Necenzurirano.com

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #184 : Siječanj 06, 2010, 03:26:54 poslijepodne »
http://www.jutarnji.hr/anketa-promocije-plus--josipovicu-54-5---bandicu-37-1-/459869/

Još uvijek je neodlučno 8,4 posto glasača

Prema anketi agencije Promocije plus, koja je provedena 4. siječnja na uzorku od 800 ispitanika, kandidat SDP-a Ivo Josipović vodi s 54,5 posto birača, a za Milana Bandića glasalo bi 37,1 posto birača.

http://www.vecernji.hr/vijesti/dip-zabranio-medijima-emitiranje-bandicevog-crvenog-spota-clanak-75634

DIP zabranio medijima emitiranje Bandićevog 'crvenog' spota
U navedenom video spotu koristi se jedna od izjava predsjedničkog kandidata prof. dr. sc.Ive Josipovića na način da se u više navrata ponavljaju riječi: „ ….mapu Hrvatske potpuno zacrveniti…, potpuno zacrveniti…, zacrveniti…, zacrveniti..., zacrveniti…“

http://pollitika.com/zloupotrebe-drugih-za-osobne-probitke

Udruga dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice RH

Dubrovnik, 6. siječnja 2010.

PROSVJEDNA NOTA

Budući da je Udruga dragovoljaca Hrvatske ratne mornarice (UD HRM), kojoj imam čast biti predsjednikom, bez našega znanja i odobrenja stavljena na listu potpore g. Milanu Bandiću, kandidatu za predsjednika Republike Hrvatske, dužan sam zbog članstva Udruge i svekolike javnosti iznijeti sljedeće:

1. Negodujemo i držimo nedopustivim da mogući budući predsjednik RH i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH krivotvori bilo čiju, pa tako i volju hrvatskih branitelja

2. U demokratskom društvu nedopustivo je unaprijed i bezrezervno držati da netko ima automatsku potporu dijela građanstva zbog pripadnosti određenim društvenim skupinama, u ovom slučaju braniteljskim, odričući pravo te potpore suparničkim kandidatima i odričući pravo slobodne volje biračima.

3. UD HRM je udruga koja u svom djelovanju nastoji odgovorno i časno zastupati opredjeljenja i interese svojih članova, pri čemu ustrajno ističemo da smo legalisti i legitimisti. Da bismo u tome bili vjerodostojni nastojimo se u svakoj situaciji pridržavati odluka tijela Udruge i poštivati njezin statut. U ovom slučaju, ni jedno tijelo naše Udruge nije se izjašnjavalo, što znači da će naši članovi, prema vlastitim sklonostima i u skladu s vlastitom savjesti, dati svoj glas onome tko bude dostojan njihova povjerenja. Želimo vjerovati da tako razmišljaju i čelnici ostalih udruga iz Domovinskoga rata, tj. da su poštovali proceduru i time svojim izjavama potpore i potpisima priskrbili legitimitet i legalitet.

4. Stvarajući u Domovinskom ratu državu i braneći svoj Dom, sanjali smo i borili se istodobno i za poštenu i pravednu Hrvatsku svih njenih građana, Hrvatsku jednakih šansi i mogućnosti, Hrvatsku u kojoj se živi i napreduje po sposobnostima, a ne prečicama, podrijetlom i vezama.

5. Danas, djelujući u mirnodopskim uvjetima, bezrezervno se zalažemo za Hrvatsku u kojoj će se poštovati njezini zakoni i slobodno izražena volja. Za Hrvatsku slobodnu od svakoga straha, za Hrvatsku slobodnu od svake manipulacije i presije, pa i ovakve prakse da se bez pitanja i privole bilo čije ime nalazi na bilo čijim listama potpore ili da se bez razloga bilo čije ime nalazi na crnim listama.

6. Svjesni da su naši članovi slobodni građani RH, odgovorni i savjesni pojedinci različitoga socijalnog i etničkog podrijetla, pa i različitih političkih sklonosti, tj. da nisu amorfna masa i gomila podobna za manipulaciju, ovakav moj stav kao predsjednika UD HRM za RH i predsjednika podružnice Dubrovnik, jedini je moguć i odgovoran stav prema članstvu i društvu u cjelini. Stoga tražim javnu ispriku g. Bandića našoj udruzi za pokušaj manipulacije uvrštenjem njezina imena na popis svojih podupiratelja bez naše dozvole, a osobno se energično ograđujem od takvoga postupka.

7. Svakoga budućeg Predsjednika i Vrhovnoga zapovjednika, pa i g. Bandića, poštovat ćemo kao instituciju, a da bismo ga poštovali i kao osobu morat će to zaslužiti svojim radom i ponašanjem, te potkrijepiti demokratskim a ne manipulatorskim postupcima.

Želimir Čizmić,

Predsjednik

PARTIJSKI RATOVI - Kandidati napadaju

Bandit

http://www.index.hr/vijesti/clanak/dubrovacki-branitelji-protiv-bandica-nama-treba-posteni-predsjednik-a-ne-manipulator/468726.aspx
« Zadnja izmjena: Siječanj 06, 2010, 03:34:42 poslijepodne JosipJoža »

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #185 : Siječanj 07, 2010, 06:38:15 poslijepodne »
Malo za razonodu i razmišljanje:

>Oj  Bandiću , crni tiću, ne baljezgaj - povratiću!<
>Crveno ti sada smeta nakon skoro dva'est ljeta?!
>Karakter si sa sto lica; ni ljevica ni desnica.<
>Zna se što te naprijed vuče, nije dragi Bog od juče.<

;) :D >:( :o ??? ::) :P :-X O0

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #186 : Siječanj 07, 2010, 08:11:03 poslijepodne »
http://videoteka.novatv.hr/multimedia/milan_bandic/ja-sam-prijatelj-s-bosnjacima.html

" Đaci " , " stoka sitnog zuba" i to su glasači, kaže Bandić. Već viđeno i poznato.

Ovo je dokaz koliko pojedini političari drže do svojih građana, a kad su na vlasti jaoj ga građanima, kao što vidimo godinama unatrag.
I to je in u ovoj zemlji, takav kandidat prođe u 2 krug, s šansama, pa makar one bile i teoretske, da dođe i na Pantovćak.

Takvo što se nije moglo čuti i ne čuje se nikada od jednog dijela političara, koji se teško bore još uvijek u ovoj zemlji za dobivanje glasova, na bilo kojim izborima i ne dobivaju još uvijek dovoljnu podršku građana. To na žalost, samo pokazuje na kakvom smo mi nivou još uvijek kao nacija.

Offline Točkica

• Iskusni član
  • Spol: Ženski
« Odgovori #187 : Siječanj 07, 2010, 08:33:10 poslijepodne »

Ima toga još o Banditosu iz Pogane Vlake (ako niste znali, tako se zove selo u Hercegovini iz kojeg nam dojaha u Metropolis).
Evo, recimo, jednog zgodnog spota na tu temu:

Bandit

Tur

• Gost
« Odgovori #188 : Siječanj 07, 2010, 09:38:50 poslijepodne »
Eh da je Bandić stvarno takav mafijaš za kakvog ga se predstavlja dobio bi on izbore bez problema.

Tur

• Gost
« Odgovori #189 : Siječanj 08, 2010, 09:50:22 prijepodne »
Očitovanje Violete Janjik: Istina je, Bandić je naručio ubojstvo Munira Podumljaka!

"Istina je, da je Milan Bandić pokušao naručiti ubojstvo Munira Podumljaka, predsjednika udruge Partnerstvo za društveni razvoj. Dakle, svaka riječ koju smo moj suprug Ante i ja iznijeli kao svedoci u sudskom postupku pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu pod brojem: IX-K-61/07 je istina. Inače, to nije prvi puta da sam o tome izvjestila tijela kaznenog progona. Prvi puta pred kraj 2006. godine u usmenom razgovoru s predstavnicima USKOK-a i MUP-a RH, a drugi puta početkom 2007. u pismenom obliku, putem udruge Partnerstvo za društveni razvoj. I do dana današnjeg nije nitko ni mene niti bilo kojeg drugog svjedoka navedenih zbivanja pozvao ni na obavijesni razgovor. To nam govori o pravu i pravdi u ovoj državi. To nam govori o „jednakosti“ među građankama i građanima. To nam govori da su već jako dugo građanin Milan Bandić i njegovi bliski suradnici „jednakiji“ od drugih. I to nam govori da ćemo glasom za Milana Bandića, podržati status jednakijih i nedodirljivih. A poslije ćemo se žaliti kako u ovoj državi ništa ne valja. Sami smo si krivi", navodi u svojem očtiovanju za javnost Violeta Janjik. Necenzurirano.com očitovanje Violete Janjik ekskluzivno objavljuje u cijelosti.

Istina je!

"Svjesna da ne reagiranjem spram javnosti u važnim trenutcima odluke za dobrobit nas, dobrobit zemlje i dobro općenito, mogu nastati velike posljedice, da nastaju okolnosti u kojima se svi poslije kajemo i od kojih svi trpimo, odlučih se javnosti kazati istinu.

Iznijeti svoje svjedočenje i saznanja o događajima o kojima danas s nevjericom raspravljate, nakon što je moje svjedočenje objavljeno na necenzurirano.com.

Istina je, da je Milan Bandić pokušao naručiti ubojstvo Munira Podumljaka, predsjednika udruge Partnerstvo za društveni razvoj.

Dakle, svaka riječ koju smo moj suprug Ante i ja iznijeli kao svedoci u sudskom postupku pred Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu pod brojem: IX-K-61/07 je istina. Inače, to nije prvi puta da sam o tome izvjestila tijela kaznenog progona.

Prvi puta pred kraj 2006. godine u usmenom razgovoru s predstavnicima USKOK-a i MUP-a RH, a drugi puta početkom 2007. u pismenom obliku, putem udruge Partnerstvo za društveni razvoj. I do dana današnjeg nije nitko ni mene niti bilo kojeg drugog svjedoka navedenih zbivanja pozvao ni na obavijesni razgovor.

To nam govori o pravu i pravdi u ovoj državi.

To nam govori o „jednakosti“ među građankama i građanima.

To nam govori da su već jako dugo građanin Milan Bandić i njegovi bliski suradnici „jednakiji“ od drugih.

I to nam govori da ćemo glasom za Milana Bandića, podržati status jednakijih i nedodirljivih. A poslije ćemo se žaliti kako u ovoj državi ništa ne valja. Sami smo si krivi", stoji u očitovanju koje je povodom objave njezinog svjedočenja pred Općinskom kaznenim sudom u Zagrebu na portalu Necenzurirano.com javnosti uputila Violeta Janjik.

"Istina je da su preko mene htjeli naručiti ubojstvo Munira Podumljaka"

"Za sve one koji sumnjaju da bi Milan Bandić „mogao tako nešto napraviti“, imam jaku želju da kažem dao bog da isto dožive, pa valjda povjeruju, ali neću.

Neću jer znam što su sve Milan Bandić, Zvonimir Šostar (igrač iz sjene i na ovim izborima) te ostali u „stožeru“ u stanju napraviti prosječnom stanovniku, Republike Hrvatske.

Znam što su napravili meni i ljudima koje poznajem. Ne bi stalo u tri knjige.

Znam da će ovo moje pismo ponovno imati prvu asocijaciju na „striptizetu“ i slične afere o kojima su novinari pisali vezano uz moje ime.

I iz tog razloga moram Vas drage sugrađanke i sugrađani upozoriti na jednu činjenicu, ne postoji niti jedna afera vezana uz Viloetu i Antu Janjik o kojoj se pisalo prije kasne 2006 i početka 2007, kad su i izašle navedene fotografije. Dakle, do tada smo moja obitelj i ja bili uzorni građani.

Tek nakon što sam Zvonimira Šostara i Milana Bandića i još neke dužnosnike prijavila nadležnim tijelima kaznenog progona, tek nakon tog čina pokrenuta je lavina novinskih natpisa, kreiranih u uredima paraobavještajnih savjetnika današnjeg predsjedničkog kandidata.

Niti jedan novinar do sad nije obratio pažnju na tu činjenicu. Kao što je malo koji novinar obratio pažnju na činjenicu da se Zvonimir Šostar na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu ispričao za iznesene klevete na moj račun i račun mog supruga, uključujući i tvrdnju da sam ja plasirala fotografije medijima.

Zvonimir Šostar je bio prijatelj moje obitelji, godinama. I, ako sam već bila kriminalka kako kaže, kako to da to nisam bila prije te kobne 2006. i kako to da on mene nikada nije prijavio niti za jedno kazneno djelo, a kao osobi koja radi u državnoj administraciji, bila mu je obaveza isto učiniti ako je imao kakvih saznanja. Nije ih imao.

„Saznanja“ su kreirali paraobavještajni timovi, i njima su zabavljali javnost sve dok Bandić-Šostarove afere iz tog perioda nisu izblijedile.

Istina je da su Milan Bandić i Zvonimir Šostar činili djela za koja trebaju kazneno odgovarati. Istina je da su preko mene htjeli naručiti ubojstvo Munira Podumljaka.

Istina je da sam ih prijavila i da po toj prijavi nadležna tijela nisu ništa napravila.

Istina je da je nerad i zaštita kriminala koju su na ovaj način tijela kaznenog progona pružila Milanu Bandiću dovela do falsificiranja volje naroda na izborima. Sve to je Istina i za tu istinu sam spremna snositi sankcije.

Nadam se da će svi oni koji znaju a šute, reći što znaju i time obaviti svoju građanski dužnost. Dužnost savjesti. I na taj način, omogućiti narodu da istinom dođu do pravde", zaključuje svoje očitovanje Violeta Janjik.

Necenzurirano.com

Offline domovinesin

• Skoro pa pravi član
  • Spol: Muški
    • hsp velika gorica
« Odgovori #190 : Siječanj 08, 2010, 10:34:43 prijepodne »
bandića za predsjednika, a ove objede i laži koje dolaze iz kriptoboljševičkih krugova okupljenih oko njegova protivnika su samo to, objede i laži gubitnika .
Tu ne cede malis sed contra audentior ito

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #191 : Siječanj 08, 2010, 10:58:11 prijepodne »
@domovinesin: Slažem se s kolegom blogerom (http://glup.iz.vg/izbori/2010/01/07/u-pakao-s-bandi-em) da je Bandić veći griješnik nego vjernik, a čudno mi je kako tako agitirate za čovjeka koji je mirno gledao kako razoružavaju Hrvatsku. Ili su i to laži?

Offline domovinesin

• Skoro pa pravi član
    • hsp velika gorica
« Odgovori #192 : Siječanj 08, 2010, 11:07:19 prijepodne »
ako već hoćete, uvaženi stjepane, biram od dva zla ono manje. bandić je svakako manje zlo od kriptoboljševika josipovića i njegovog šefa milanovića. taj je takvo zlo da je čak i josipoviću neugodno da se skupa pojave u javnosti pa to za sada izbjegava koliko može jer bi mu milanovićeva pojava samo smetala. 
Tu ne cede malis sed contra audentior ito

Offline Stjepan

• Administrator
  • Jezerača
« Odgovori #193 : Siječanj 08, 2010, 11:15:44 prijepodne »
Žalosno je što uvijek moramo birati manje zlo. :-(

Vjeran Zuppa o Bandiću: http://www.jutarnji.hr/ako-bandic-bude-vladao--njegova-ce-vlast-sliciti-njemu/467312/

Ako ste sinoć gledali sučeljavanje onda ste čuli zašto je Bandić otišao iz SDP-a: isključivo zbog toga što njega nisu izabrali da bude kandidat za predsjednika.

Bandić bi se i crnim vragom povezao samo kad bi mu to koristilo, a to je najveće zlo i zbog toga nam je u Hrvatskoj tako kako je zato što na funkcije dolaze pojedinci kojima su važniji vlastiti interesi nego interesi zajednice kojoj bi trebali služiti.

Offline Nino_vg

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #194 : Siječanj 08, 2010, 11:40:53 prijepodne »
Ne samo s crnim vragom, on se i s crikvom povezal iz istog razloga!
riječi su isto kao i gomila ljudi, nije nužno znati za sve, izaberi za sebe samo one prave.. j,b.štulić