Autor Tema: Bandić i njegova kandidatura  (Posjeta: 136149 )

0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Newbie

• Jezerača
  • Spol: Muški
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
Odg: Bandić i njegova kandidatura
« Odgovori #165 : Prosinac 31, 2009, 01:18:33 prijepodne »

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #166 : Prosinac 31, 2009, 10:13:07 prijepodne »
Bandić i dio SDP-a osnivaju novu stranku?

http://www.jutarnji.hr/bandic-i-dio-sdp-a-osnivaju-novu-stranku-/437086/

Tipičan Hrvatski sindrom, nemožeš progurati svoje vlastite i osobne ciljeve osnuj novu stranku. Ništa novo, to smo gledali već, međutim disidenti ili ti odmetnici nisu nikad dobro završili ili napravili neki uspjeh.

Dakle i dalje idemo krivim putem po meni, umjesto da se slične stranke fuzioniraju i da na političkoj sceni imamo 3-4 jake stranke mi i dalje razbijamo i usitnjavamo stranke i strančice, jednako tako kako nam je razbijena i usitnjena država, nacija, nacionalno ponos, nacionalni interes, građani izlaze na izbore tako u broju u kojem izlaze, imamo situaciju kakvu imamo u državi.
Dok god to bude tako ni ova zemlja neće imati svijetlu budućnost i perspektivu. Stranke u tolikom broju itekako doprinose podjelama i razdorima unutar društvene zajednice koju imamo danas.
Demokracija je u redu i pravo na opredjeljenje,međutimm kada sazrijemo u tom smislu onda ćemo moći govoriti da idemo dobrim putem.
muha kad je osnivanje u Gorici i tko će biti predsjednik ogranka? ;D

De Loren

• Gost
« Odgovori #167 : Prosinac 31, 2009, 11:04:33 prijepodne »
... Ne zovu ga bez vraga talijani     MILANO CRIMINALE ....

shaka zulu

• Gost
« Odgovori #168 : Prosinac 31, 2009, 11:37:07 prijepodne »
Tipičan Hrvatski sindrom, nemožeš progurati svoje vlastite i osobne ciljeve osnuj novu stranku. Ništa novo, to smo gledali već, međutim disidenti ili ti odmetnici nisu nikad dobro završili ili napravili neki uspjeh.

Ni sve črno-belo,tak imaš Kuma Mesiča & Čosu Manoliča,Srebrenka Tomca,55 stranki HSPa,HSLS...
Koja se god stranka raspala,il beta frakcija te stranke,Vlaste više ni videla.
Osim ko ŠLEPERI.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #169 : Siječanj 04, 2010, 03:13:30 poslijepodne »
"HRVATSKI  NARODE  BIRAJ"

Milan Bandić

-   vjernik – katolik;
-   domoljub, dokazani radnik, neovisan kandidat koji će služiti hrvatskom čovjeku;
-   ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba;
-   izgradio Spomen-dom "Ovčara";
-   izgradio velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju;
-   od Zagreba napravio europsku metropolu;
-           vlasnik stana na kredit (od 25 god.) i vikendice kraj  Samobora;

Ivo Josipović

-   agnostik  (nevjernik);
-   zahvaljujući glazbenom haraču, koji je sam uveo, postao je najveći tajkun među političarima;
-   "privilegiran“ izvukao 138.000 DM iz propale komercijalne banke;
-   tvorac optužnica i deklaracije po kojoj su hrvatski generali izručeni Haagu;
-   uz njegovu pomoć Međunarodni sud  u Haagu optužio Hrvatsku za "udruženi zločinački pothvat";
-   "lutka na koncu" Zorana Milanovića i crvene elite koja želi novu balkansku uniju;
-           vlasnik pet stanova, kuće za odmor i ušteđevine od više milijuna kuna;

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #170 : Siječanj 04, 2010, 03:28:55 poslijepodne »
Citat:
  Milan Bandić

-   vjernik – katolik;
-   domoljub, dokazani radnik, neovisan kandidat koji će služiti hrvatskom čovjeku;
-   ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba;
-   izgradio Spomen-dom "Ovčara";
-   izgradio velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju;
-   od Zagreba napravio europsku metropolu;

Još bih samo prosil ,gde je zel novce za se to????

A ako nije napravil sa svojim nofcima..... onda sem i ja to izgradil!

Prema tome i ja bi mogel biti precednik.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

De Loren

• Gost
« Odgovori #171 : Siječanj 04, 2010, 03:37:07 poslijepodne »
"HRVATSKI  NARODE  BIRAJ"

Milan Bandić

-   vjernik – katolik;
-   domoljub, dokazani radnik, neovisan kandidat koji će služiti hrvatskom čovjeku;
-   ustanovio Dan branitelja kao službeni blagdan Grada Zagreba;
-   izgradio Spomen-dom "Ovčara";
-   izgradio velebni spomenik Domovinskom ratu na Mirogoju;
-   od Zagreba napravio europsku metropolu;

Ivo Josipović

-   agnostik  (nevjernik);
-   zahvaljujući glazbenom haraču, koji je sam uveo, postao je najveći tajkun među političarima;
-   "privilegiran“ izvukao 138.000 DM iz propale komercijalne banke;
-   tvorac optužnica i deklaracije po kojoj su hrvatski generali izručeni Haagu;
-   uz njegovu pomoć Međunarodni sud  u Haagu optužio Hrvatsku za "udruženi zločinački pothvat";
-   "lutka na koncu" Zorana Milanovića i crvene elite koja želi novu balkansku uniju;
-           vlasnik pet stanova, kuće za odmor i ušteđevine od više milijuna kuna;

... Što se Banditića tiče ... "LAKO JE S TUĐIM K..... PO TRNJU TUČI"

Offline Newbie

• Jezerača
  • Stručnjak za potpuno nevažne stvari
« Odgovori #172 : Siječanj 04, 2010, 04:00:02 poslijepodne »
Ali ste najvaznije zaboravili, on se toga PRVI sjetio :) Ko Vam je kriv sto niste gradonacelnici i sto se niste sjetili da bi bas Vi to mogli napraviti!

Offline dobola

• Skoro pa pravi član
  • Imagine
« Odgovori #173 : Siječanj 04, 2010, 06:58:39 poslijepodne »
Bandieras forever!!!!!!!!!!!

Znate onu haiku

Plemenita Odasla Tišinu
Bandieras
kao melem
u njenoj
divljini
Ko to tamo peva?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #174 : Siječanj 04, 2010, 09:26:21 poslijepodne »
Nervozan doc Ivo, nervozan sir Mamitos a ni Herr Banditerijusu se ne piše dobro, trokut snova, pravda je spora ali dostižna rekli su. ;)
Možda će sada biti nešto i brža. :'(
« Zadnja izmjena: Siječanj 04, 2010, 09:28:37 poslijepodne JosipJoža »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #175 : Siječanj 04, 2010, 09:29:07 poslijepodne »
Ali ste najvaznije zaboravili, on se toga PRVI sjetio :) Ko Vam je kriv sto niste gradonacelnici i sto se niste sjetili da bi bas Vi to mogli napraviti!

Newbie,ako se ovo kaj ste napisali veže na moj post ,odgovaram?!

Nije se on sjetio,on je sa tim računao od prvog dana. Pa zar sve njegove akrobacije koje je do sada učinio ne vode k tome.Ja sam toga svjestan,ali političar mora biti takav,bez obzira dali se meni to osobno sviđa ili ne.
Mislim da ja to ne bih mogao raditi i zato se ne upuštam toliko u politiku.Samo komentiram njegove komentare i njemu slične koji misle da je sve njihova zasluga,a nije i ne može biti.

Offline Rožica-ljutibijes

• Skoro pa pravi član
« Odgovori #176 : Siječanj 04, 2010, 09:40:47 poslijepodne »
Nervozan doc Ivo, nervozan sir Mamitos a ni Herr Banditerijusu se ne piše dobro, trokut snova, pravda je spora ali dostižna rekli su. ;)

Hih, JosipJoža, bit će opako, i zavrti mi se  ::)u glavurdi kad pomislim na teoretski moguću kombinaciju :o, a evo sad sam takvo moje užasavanje pročitala na blogu D. Lesara:

..."Ipak, najveći gubitnik Sanaderovog „brisanja“ je Milan Bandić.

Bandić na Pantovčaku, Sanader na jednoj a Bebić na drugoj strani Markova trga .
Još mislite da ne treba u nedjelju izaći na izbore?"

http://drlesar.bloger.hr/post/koban-3-sijecanj/2098917.aspx

Užas na užas i pri pomisli na ovu kombinaciju ???

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
« Odgovori #177 : Siječanj 04, 2010, 09:52:15 poslijepodne »
Da Rožica-ljutibijes moglo bi još biti jako zanimljivo i vruuuuće.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #178 : Siječanj 04, 2010, 10:49:34 poslijepodne »

Veza Bandića i Sanadera zasniva se prvenstveno čisto po političkim ulogama, odnosno Bandića kao gradonačelnika Hrvatske metropole kojemu su građani Zagreba ukazali povjerenje i Sanadera premijera predstavnika Hrvatske..Joža jel ti misliš da nisu trebali surađivati?..odnosno iz tvojih postova se daje iščitati da ti voliš svoje neistomišljenike promatrati kroz snajperski durbin...to nije dobro..neznam samo odakle toliko mržnje prema Bandiću...?...čime je to zaslužio?..zato kaj je ševi iz noćne more popravil krov?..jel zato kaj mu je stalo do malog čovjeka?...jel je Josipović tak nekaj napravil?...u svom obraćanju okupljenima u Šibeniku rekel je da je prilikom dolaska na skup videl svog učitelja da kopa po kontejneru...opa...usput je obznanio okupljenima da ukoliko on postane predsjednik toga u Hrvatskoj više neće biti...klik....kakav je to čovjek?..jel možda stao, pozdravio svog učitelja i pitao ga jel mu može kako pomoći?....to mene interesira...Ima pravo Bandić kad je obznanio da su Josipović i njegova obitelj u Komercijalnoj banci imali depozit. Kako znamo, Komercijalna je banka tad zapala u teškoće i nije bila u mogućnosti isplaćivati štedne uloge svojih komintenata. Ni Josipoviću ni njegovima, dakako.
Josipović to nije demantirao nego je čak i potvrdio spominjući propali depozit Grada Zagreba pa možemo zaključiti kako mnogi štediše do danas nisu uspjeli povratiti svoj novac.A kako je Josipoviću i nekima iz njegove obitelji ipak uspjelo doći do novaca? Pa relativno jednostavno, putem štedionice Zlatica kojoj je na čelu (nadzorni ili upravni odbor) tada „slučajno“ bio baš Ivo Josipović. Ispada da je „pravnim poslom“ (prebijanje potraživanja) Zlatica preuzela obvezu da nekim komintentima Komercijalne banke, „slučajno“ i članovima Zlatice, ona isplati depozite. Nekim „čudom“ Zlatica je uspjela taj iznos naplatiti od Komercijalne banke, nevažno je da li neposredno prije ili poslije službenog proglašenja stečaja. Za one poput tebe Joža koji još uvijek ne razumiju u čemu je problem, evo jednostavnog primjera:

Svi znate da je tvrtka Pevec tik pred kraj prošle godine otišla u stečaj ali da već mjesecima nije isplaćivala robu desecima ili stotinama svojih dobavljača. Znate i da su neki dugovali Pevecu, kako je to već uobičajeno u našoj državi, ali im nisu plaćali. Sad zamislite da se jedan dobavljač koji se ne može naplatiti od Peveca dogovori s nekim od onih koji su dužni tom istom Pevecu da umjesto njemu novce daju tom dobavljaču.
Sasvim je jasno da bi se u tom slučaju namirio samo jedan i to na ručun svih drugih dobavljača. Oštećeni su je umjesto da svi dobiju pomalo, jedan je uzeo sve.
Ili, prevedeno na naš slučaj, Ivo Josipović&comp su taj jedan dobavljač, Komercijalna Banka je Pevec a Zlatica taj netko tko je bio dužan Pevecu.
Pošteno? Moralno? Pravedno?
No way!!!!
http://www.nacional.hr/clanak/15129/unicredito-zainteresiran-za-komercij...

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #179 : Siječanj 04, 2010, 11:29:10 poslijepodne »
Bandieras forever!!!!!!!!!!!

Znate onu haiku

Plemenita Odasla Tišinu
Bandieras
kao melem
u njenoj
divljini

Bez komentara... umorana sam i nisam na toj duljini, kod mene je plima, a Golfska struja nikako da ugrije noge.
Od svega vidim POT, ali ja inače stalno vidim POT. Možda bi trebala posjetiti okulista jer sam u godinama kad se pojavljuje dioptrija, a to kažu treba odmah popraviti naočalama.