Ovi podaci za Bandića mene uopće ne iznenađuju, takvo što se moglo i očekivati.
Nemojmo smetnuti s uma jednu činjenicu da je Bandić kao socijaldemokrat provodio jednu klijentelističku politiku sličnu HDZ-ovoj iza paravana, dok je u javnosti prikazivao sebe kao socijaldemokrata, hodajući po Kozariboku i ostalim blatnjavim cestama, te na taj način stvorio jednu medijsku karizmu.
Nemojmo smetnuti s uma da je takvom klijentelističkom politikom vođenja Zagreba zadužio mnoge kako Companije tako i privatne hrvatske investitore različitim pogodovanjima koji su upravo spremni sada se jednim dijelom odužiti za sve usluge vrlog nam gradonačelnika Bandića koje im je učinio a jednim dijelom i ponovo ga zadužiti s velikim kamatama ukoliko postane Predsjednik RH i u tom slučaju im se moći ponovo odužiti određenim pogodovanjima.
Nemojmo smetnuti s uma da Bandić vlada Zagrebom cijelih 10 godina i logično pitanje koje se postavlja, koliko takvih "prijatelja" je stvorio u tih 10 g.?
Mnogo zasigurno.
I kampanja sa 20 mil kuna mene uopće ne iznenađuje, obzirom na sve činjenice i događanja oko njega.
Ono čemu se ja nadam da će građani shvatiti o čemu se radi, od kuda ta bahatost u razbacivanju novaca u kampanji dok mnogi nemaju ni za kruh i mlijeko, dok ostaju bez posla, dok plaćaju raznorazne "harače" kako Vladine, tako i Bandićeve u gradu Zagrebu, te da će dobro promisliti u odabiru svog favorita za Predsjednika Republike Hrvatske.
g.Bandiću nadam se da će te podastrijeti podatke čijim donacijama financirate svoju kampanju, tko su te osobe koje Vam poklanjaju 20 mil kn, iz kog razloga i skojim interesima.Duboko se nadam da će to ipak biti promašena investicija, makar se nikad ne radujem promašenim investicijama u pravilu,
u Vašem slučaju itekako se radujem, te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba, bez obzira kako će proći Predsjednički izbori i ni ukakvom slučaju Vam ne bi dozvolio da ukoliko ne uspijete na Predsjedničkim izborima se vratite u gradonačelničku fotelju.Pozivam građane grada Zagreba da takav potez zatraže svim demokratskim sredstvima.Jer Vi ne zaslužujete više da budete gradonačelnik Zagreba, nakon završenih Predsjedničkih izbora bez obzira kako oni završili za Vas.