Autor Tema: Bandić i njegova kandidatura  (Posjeta: 136181 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

JosipJoža

• Gost
Odg: Bandić i njegova kandidatura
« Odgovori #45 : Studeni 09, 2009, 08:35:16 poslijepodne »
Čitajući tvoje odgovore ne mogu se oteti dojmu kako razvodnjavaš moje postove...

gospon Muha, ne se srditi, kazati ću Vam vrlo iskreno, dobro vino nikad ne razvodnjavam, volim ga spiti čisto, loše vino uvijek razvodnim u gemischt.
Živjeli!

Tur

• Gost
« Odgovori #46 : Studeni 10, 2009, 08:08:30 prijepodne »

Offline Neo

• Iskusni član
  • mas-tur-bator
« Odgovori #47 : Studeni 10, 2009, 08:35:00 prijepodne »
Pojačava se konkurencija, ulaze u utrku Ante Gotovac i bivši ministar Primorac :)
Ako još dodamo Alku Vuicu nije nimalo čudno što je Bandić jedan od favorita.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #48 : Studeni 10, 2009, 12:14:26 poslijepodne »
......... Privatni mailovi članstva SDP-a u čitavoj Hrvatskoj ovih dana pršte od poruka nevjerice kojima se izražava zgražanje u mogućnost vjerodostojnosti "glasina" po kojima je sadašnji predsjednik SDP-a po zadatku u SDP-u radi pacifikacije i destrukcije istog. ............. itakodalje

Zoran Zic - zar vi niti na ovakve optužbe nemate potrebe odgovarati?
Ili vas je strah, ili imate stranačku stegu, ili se slažete?

SDP- ovci očekujem da se izjasnite. Pa i službenim dopisom i linkom za isti.
Možete i meni na mail poslati link, ja ću ga objaviti ako je vama neugodno.

Offline fila

• Ja samo gledam
  • *
  • Spol: Muški
« Odgovori #49 : Studeni 10, 2009, 12:21:02 poslijepodne »
Hrvatskoj može pomoći samo Supermen !!!

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #50 : Studeni 10, 2009, 01:02:26 poslijepodne »
......... Privatni mailovi članstva SDP-a u čitavoj Hrvatskoj ovih dana pršte od poruka nevjerice kojima se izražava zgražanje u mogućnost vjerodostojnosti "glasina" po kojima je sadašnji predsjednik SDP-a po zadatku u SDP-u radi pacifikacije i destrukcije istog. ............. itakodalje

Zoran Zic - zar vi niti na ovakve optužbe nemate potrebe odgovarati?
Ili vas je strah, ili imate stranačku stegu, ili se slažete?

SDP- ovci očekujem da se izjasnite. Pa i službenim dopisom i linkom za isti.
Možete i meni na mail poslati link, ja ću ga objaviti ako je vama neugodno.

Pa ti si fakat nevjerovatna, hebate još malo budeš počela iskakati i iz konzervi...daj se skoncentriraj...kaj ima Žic s ovim...nemoj namjerno uvlačit dečka jer mu štetiš a pri tom pomažeš (namjerno) VFK..osobi koja je suodgovorna za loš rezultat SDP-a na lokalnim izborima....usput od kud ti pravo prozivati i pri tom očekivati da se netko izjasni...po čijem nalogu?.. kaj si prolupala?...   

Tur

• Gost
« Odgovori #51 : Studeni 13, 2009, 08:15:22 prijepodne »
Bandić ruši rekorde: Na kampanju će potrošiti 20 milijuna kuna!

PREDSJEDNIČKI kandidat Milan Bandić za svoju će utrku za nasljednika predsjednika Mesića potrošiti više neko ijedan kandidat od osamostaljenja. Prema procjenama, Bandić će u svojoj kampanji potrošiti 20 milijuna kuna što je više nego što su na izborima 2004. godine potrošili Mesić, Kosor i Mikšić skupa.

Bandić će tako u 30 dana svoje kampanje svaku večer u drugom gradu imati koncert Prljavog kazališta, klape Intrade te Najboljih hrvatskih tamburaša, za što će se iznajmljivati dvije pozornice s dva razglasa, prenosi Večernji list. Najveći trošak Bandićeve kampanje činit će upravo tehnička i logistička podrška za održavanje koncerata, a ako se tome dodaju honorari izvođačima te snimanje i prikazivanje spotova na televizijama, to bi moglo stajati, procjenjuju stručnjaci, 17 mil. kuna.

Bandićev je stožer od najboljeg studija za marketinšku djelatnost, HRG-a unajmio reportažna kola s dva snimatelja, montažerom i redateljem koji će u svakom gradu i selu, koje će zagrebački gradonačelnik tog dana obići, snimati novi TV spot i potom ga odmah slati televizijskim kućama u čijem će se medijskom prostoru vrtjeti te reklame. Za svaki će se grad izrađivati plakati od fotografija snimljenih baš za Bandićeva dolaska. Bandića će na njegovoj turneji po hrvatskim gradovima i selima pratiti njegov tim od 40 ljudi koji će putovati u iznajmljenom autobusu i dijeliti lopte, jabuke i sokove.

Ostali kandidati između četiri i pet milijuna kuna

Prema riječima Krešimira Macana, "kampanja će u prvome krugu stajati puno manje". Marketinški stručnjak tvrdi da su zbog krize ljudi spremni raditi ispod cijene "posebno ako ih se angažira na mjesec dana".

Čini se da je Bandićeva jedina briga koje donatore prihvatiti, a koje odbiti jer mu se, prema nekim informacijama, nude sponzorstva u iznosu od 20 milijuna eura!

Nitko od Bandićevih protukandidata neće se ni približiti njegovom budžetu. Vesna Pusić i Andrija Hebrang planiraju potrošiti oko četiri milijuna kuna, Nadan Vidošević i Dragan Primorac će u utrci za Pantovčak potrošiti oko pet milijuna, a kandidat SDP-a Ivo Josipović je najavio potrošiti "više od pet milijuna kuna".

IZVOR: http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-rusi-rekorde-na-kampanju-ce-potrositi-20-milijuna-kuna/459765.aspx

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #52 : Studeni 13, 2009, 09:49:34 prijepodne »
Ovi podaci za Bandića mene uopće ne iznenađuju, takvo što se moglo i očekivati.
Nemojmo smetnuti s uma jednu činjenicu da je Bandić kao socijaldemokrat provodio jednu klijentelističku politiku sličnu HDZ-ovoj iza paravana, dok je u javnosti prikazivao sebe kao socijaldemokrata, hodajući po Kozariboku i ostalim blatnjavim cestama, te na taj način stvorio jednu medijsku karizmu.
Nemojmo smetnuti s uma da je takvom klijentelističkom politikom vođenja Zagreba zadužio mnoge kako Companije tako i privatne hrvatske investitore različitim pogodovanjima koji su upravo spremni sada se jednim dijelom odužiti za sve usluge vrlog nam gradonačelnika Bandića koje im je učinio a jednim dijelom i ponovo ga zadužiti s velikim kamatama ukoliko postane Predsjednik RH i u tom slučaju im se moći ponovo odužiti određenim pogodovanjima.

Nemojmo smetnuti s uma da Bandić vlada Zagrebom cijelih 10 godina i logično pitanje koje se postavlja, koliko takvih "prijatelja" je stvorio u tih 10 g.?
Mnogo zasigurno.

I kampanja sa 20 mil kuna mene uopće ne iznenađuje, obzirom na sve činjenice i događanja oko njega.

Ono čemu se ja nadam da će građani shvatiti o čemu se radi, od kuda ta bahatost u razbacivanju novaca u kampanji dok mnogi nemaju ni za kruh i mlijeko, dok ostaju bez posla, dok plaćaju raznorazne "harače" kako Vladine, tako i Bandićeve u gradu Zagrebu, te da će dobro promisliti u odabiru svog favorita za Predsjednika Republike Hrvatske.

g.Bandiću nadam se da će te podastrijeti podatke čijim donacijama financirate svoju kampanju, tko su te osobe koje Vam poklanjaju 20 mil kn, iz kog razloga i skojim interesima.Duboko se nadam da će to ipak biti promašena investicija, makar se nikad ne radujem promašenim investicijama u pravilu,
u Vašem slučaju itekako se radujem, te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba, bez obzira kako će proći Predsjednički izbori i ni ukakvom slučaju Vam ne bi dozvolio da ukoliko ne uspijete na Predsjedničkim izborima se vratite u gradonačelničku fotelju.Pozivam građane grada Zagreba da takav potez zatraže svim demokratskim sredstvima.Jer Vi ne zaslužujete više da budete gradonačelnik Zagreba, nakon završenih Predsjedničkih izbora bez obzira kako oni završili za Vas.

« Zadnja izmjena: Studeni 13, 2009, 10:13:23 prijepodne JosipJoža »

Offline dobola

• Skoro pa pravi član
  • Imagine
« Odgovori #53 : Studeni 13, 2009, 10:43:57 prijepodne »
Gosp. Josipe, a zašto mislite da će kandidat Bandić potrošiti 20 miliona kuna, a drugi u prosjeku 4-5 miliona? Zato što je to napisao Večernji list?
Smatrate li da ta tiskovina iznosi provjerene i potkrijepljene podatke i da u toj tiskovini rade profesionalni educirani novinari sa višegodišnjim iskustvom?
Ili Vi vjerujete večernjaku bez obzira na činjenice da svoje članke nemaju sa čime potkrijepiti?
Pa Nadan Vam je otvorio kancelariju u našem gradu, iza robnjaka a pored veleučilišta, sigurno gratis sa svim urednim papirima o minimalno tehničkim uvjetima. Lokal sigurno ima uporabnu dozvolu i namjena mu je uredski prostor. Hmmm......
Centralni izborni stožer kandidata Bandića nalazi se u prostorijama Agrokora u Zagrebu, tj. vlasnik prostora je Agrokor. Agrokor ne gradi ceste i mostove, osim što je dobio DRŽAVNA jamstva da se zadužuje po svijetu. Nedavno je grupacija kupila još malo ljivade u Slavoniji.
Kakva je tu sad poveznica? Čije su jabuke, ko je Pusićki poklonio mandarine? Ko šiva kape za Andriju i zar Halid zaista podržava Alku?
Mislite li da je to sve u okviru 4-5 miliona kuna i da je taj novac trebalo podijeliti sirotinji, a njih sve staviti u jedan TV studio i udri, kom opanci kom obojci?
Ko to tamo peva?

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #54 : Studeni 13, 2009, 11:23:22 prijepodne »
gosp.dobola,

jabuke, mandarine, kape i šalovi su ovdje najmanji problem, vrlo dobro razumijem o čemu govorite.
Međutim meni je veći problem taj ako netko sa gradonačelničke pozicije se želi kandidirati na Predsjedničkim izborima neka prije toga odstupi sa te pozicije i neka se kandidira, neka preuzme taj rizik, a ne da ide na predsjedničke izbore znajući da ga uvijek čeka gradonačelnička fotelja.
I onda lako njemu praviti cirkus i trošiti novce(koje mu netko poklanja, a vrlo često i naše zajedničke novce, ogromnih količina).A on će kak Vam biti na godišnjem odmoru za vrijeme kampanje, ma nemojte me žderati.Da li su drugi uposlenici ove zemlje u tom položaju?

A što se tiče tiskovina, ne da vjerujem tiskovini nego u Bandićevom slučaju znam i neke konkretne podatke, ljude koji se kreću oko Bandića a imaju puno para jer im je Bandić pomogao da imaju puno para, da li ste gospon dobola pili neku kavu i razgledavali Zagreb kao na dlanu uz kavu i sjever i jug i zapad i istok Zagreba?Okretali se ko na ringišpilu?A vidi ko za vraga taj je pomogao i Mesićevu kampanju, čovjek voli predsjednike i želi im pomoći s puno para a da zauzvrat ne dobije ništa, kao što nije dobio ni predhodni put, ali je eto vrlo poduz(sr)etan da se druži spredsjednicima.

plemenitashica

• Gost
« Odgovori #55 : Studeni 13, 2009, 11:33:35 prijepodne »
..........da li ste gospon dobola pili neku kavu i razgledavali Zagreb kao na dlanu uz kavu i sjever i jug i zapad i istok Zagreba?Okretali se ko na ringišpilu?

Ja nisam, ali bih rado. Gdje se to grad gleda kao na ringišpilu i na dlanu?  ???
I koliko košta čaj?

Offline dobola

• Skoro pa pravi član
  • Imagine
« Odgovori #56 : Studeni 13, 2009, 12:30:38 poslijepodne »
Gosp. Josipe,

Možda da pričekamo ponedjeljak pa će kandidat Bandić izvršiti odredbu za koju se zalažete i odstupiti sa pozicije mjesta gradonačelnika ako to nije drugaćije zakonski propisano. Stvarno neznam pa bi bilo glupo da Vaš konstruktivni prijedlog podržavam ili odbacujem. Zakon se mora poštivati ako Šešo drugaćije ne protumaći isti.
Što se tiće drugog dijela-vrtuljak restoran-pretpostavljam da ste mislili na Antunović shoping-hotel plaza?
Ako jeste, nemam baš nekih spoznaja da je to problematična lokacija ili da nisu plačeni doprinosi ili nešto treće.
Uostalom, pravila poduzetničkog ponašanja na balkanu su uvijek bila poznata. Pa čak i u demokrartskim sistemima kao SAD velike korporacije doniraju i republikance i demokrate paralelno kako bi u konačnici mogli imati nekakve argumente za " razvoj i boljitak". Kad svoje poslovanje dovedu do bankrota njihovi politički zastupnici u Kongresu izglasaju podršku da se Država okrene na novi način ekonomije tzv. ekonomiju socijalističkog samoupravljanja i sanira PRIVATNE Banke, Tvornice ili Osiguravajuča društva. Dakle, ako je to NORMALNO u kapitalizmu da " ruka ruku mije, a raja nek govna pije" ( stih iz pjesme: Daj mi ruku na Papuku) valjda je normalno i u tranziciji.
Ko to tamo peva?

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #57 : Studeni 13, 2009, 01:18:36 poslijepodne »
Citat:
te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba

Pa tko si ti da prozivaš Bandića da podnese ostavku....(ti bi dao ostavku da si gradonačelnik?)...svašta....koja bedastoća....nekaj si pobrkal...gdje živiš ti?..vidim da neznaš pa da te uputim Bandića su birali građani Zagreba a ne građani Velike Gorice...usput Bandić je dobio povjerenje u prvom krugu 49 % građana Zagreba...Bandića mogu smijeniti jedino ti isti koji su ga i birali referendumom ..

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #58 : Studeni 13, 2009, 02:11:03 poslijepodne »
Citat:
te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba

Pa tko si ti da prozivaš Bandića da podnese ostavku.......gdje živiš ti?.......

gospon muha, očito da živim par svjetlosnih godina ispred Vas i Vama sličnih, nažalost i u zemlji u kojoj je još uvijek nažalost dosta takvih kao Vi, koji ne vide dalje ispred svog nosa, naravno da imam pravo da ga prozivam jer on se kandidira da bude i moj predsjednik kao i Vaš ili bilo čiji drugi.
Nadalje, govorio sam o moralu, odgovornosti, u slučaju njegove kandidature, kampanje tko vodi grad?Čije novce troši za svoju kampanju?Previše je pitanja muha koje Vi ne da nerazumijete, nego ne želite da razumijete, jer spadate u kategoriju takvih ljudi, ljudi koji su ovu zemlju upropastili do bola.

I na koncu, tko ste Vi da meni dajete ili ne dajete pravo da ja prozivam Bandića ili bilo koga drugog, možda Barišića, nekog trećeg, svi oni odgovaraju meni, meni građaninu ove zemlje,  građaninu ovog grada i muha da imate imalo razuma ne bi to pitanje ni postavljali, pa Vam predlažem da se javite razumu na dopunsku nastavu.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #59 : Studeni 13, 2009, 02:21:18 poslijepodne »
... očito da živim par svjetlosnih godina ispred Vas i Vama sličnih...
Dajte najte se vrijeđati...

Možeš ti Josipe biti puno svjetlosnih godina ispred, ali jedino je Bandić zaista čovjek ispred svog vremena. Zato je i unaprijed potrošio nekoliko zagrebačkih proračuna.