Pozdrav i baš mi je drago da je netko postavio to pitanje.Ja sam za njega i mislim da bude pobijedil.mislim da bude nekaj od njega.Pitam ja vas....a za koga drugoga glasati? 
Bog Nika, dobrodošla u predsjednički cirkus,
Za Vas kao deklu, bilo bi normalno da podržite gđ. Vesnu Pusić, ali vidim Vi preferirate bekrijama, poput Bandića, što nije ni iznenađujuće za hrvatski prosjek.
Vesna Pusić je žena kvalitete ispred svog vremena, možda joj je to i mala manjkavost, jer Hrvatska nije zrela, niti politički, niti intelektualno, niti neovisno da bi imala za predsjednicu, prije svega ženu i k tome još gđ. Vesnu Pusić.A tko zna možda se i iznenadim?
A od muži, pa tu je još Josipović, pomalo samozatajan, skroman, intelektualac od koga bi mogli očekivati pravdu i pravednost u ovoj zemlji, malo je potežak za Europske krugove kam mi svim silama težimo, nedovoljno elokventan za razliku od gđ.Vesne Pusić.
A imamo još muži, dr. Hebrang, ak želimo par koraka unatrag, prava osoba za podržati.
Pa Nadko Vidošević, sam je malo problem ak netko krene u ispitivanje i porijeklo imovine, s dr.Hebrangom si više nije dobar, pa tko zna do kraja kampanje šta se sve pronađe?
dr.Parimorac, motivirati će donekle mlade i dijasporu, nedovoljno da bi mogao igrati neku važniju ulogu.
Kajin, vječiti borac za pravdu i pravednost ali očito koliko dugo djeluje u Saboru, da to u ovoj zemlji još uvijek ne prolazi.
E i zato je tu Bandić, on je pravi lik da uzore sve slavonske njive, evo čujem večeras ore upravo po slavoniji, dernek, bogme nije ni jeftin,
vidi se da je naučio ponešto iz gostovanja U2 u Zagrebu, po uzoru na U 2 čovjek ore na sve strane.Tim je manji za cijela 2 čovjeka od U2 tima.
Zagrepčanci plaćaju, zanima me samo koliki dug Holdinga će naslijediti novi gradonačelnik Zagreba?
Eto draga Nika, takva nam je situacija u šesnaestercu, biti će zanimljivo do zadnjeg zvižduka suca.
Antu Gotovca ne bi spominjao samo iz razloga da ne omalovažavam institut predsjednika, ali taj mene brine najviše kao kandidat, jer nacija je luda za njim.