Autor Tema: Bandić i njegova kandidatura  (Posjeta: 135493 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

JosipJoža

• Gost
Odg: Bandić i njegova kandidatura
« Odgovori #60 : Studeni 13, 2009, 02:30:10 poslijepodne »
..........da li ste gospon dobola pili neku kavu i razgledavali Zagreb kao na dlanu uz kavu i sjever i jug i zapad i istok Zagreba?Okretali se ko na ringišpilu?

Ja nisam, ali bih rado. Gdje se to grad gleda kao na ringišpilu i na dlanu?  ???
I koliko košta čaj?

poštovana Plemenita,

2 kavice + 2 bočice mineralne koštaju 60 kn, čaj  košta cca oko 20 kn,  nisam pio čaj pa Vam nemogu dati egzaktan podatak, nažalost.
I nemojte me sada još i pitati tko je pio s menom kavu.hi,hi,hi,hi.....svejedno Vam neću reći........možda me je uhrdba i snimala.......hi,hi,hi.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #61 : Studeni 13, 2009, 03:36:42 poslijepodne »
Citat:
te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba

Pa tko si ti da prozivaš Bandića da podnese ostavku.......gdje živiš ti?.......

gospon muha, očito da živim par svjetlosnih godina ispred Vas i Vama sličnih, nažalost i u zemlji u kojoj je još uvijek nažalost dosta takvih kao Vi, koji ne vide dalje ispred svog nosa, naravno da imam pravo da ga prozivam jer on se kandidira da bude i moj predsjednik kao i Vaš ili bilo čiji drugi.
Nadalje, govorio sam o moralu, odgovornosti, u slučaju njegove kandidature, kampanje tko vodi grad?Čije novce troši za svoju kampanju?Previše je pitanja muha koje Vi ne da nerazumijete, nego ne želite da razumijete, jer spadate u kategoriju takvih ljudi, ljudi koji su ovu zemlju upropastili do bola.

I na koncu, tko ste Vi da meni dajete ili ne dajete pravo da ja prozivam Bandića ili bilo koga drugog, možda Barišića, nekog trećeg, svi oni odgovaraju meni, meni građaninu ove zemlje,  građaninu ovog grada i muha da imate imalo razuma ne bi to pitanje ni postavljali, pa Vam predlažem da se javite razumu na dopunsku nastavu.
Svašta je moguće pa i to da ste pripadnik nekog naroda sa druge planete koji su zemlju istraživali davno prije krista, no doživjeli brodolom i ostali zarobljeni na zemlji...po toj tezi onda jeste par svjetlosnih godina daleko ali ne ispred nego iza...zaboravili ste da Bandić još nije predsjednik već kandidat za predsjednika iako se po vašem pisanju može iščitati da je to gotova stvar, tj. da će Bandić biti predsjednik... primite se radije posla pa pomognite svom kandidatu da bude i moj predsjednik... btw vidim da vama nije jasno jer da je onda bi trebali znati da birači biraju i budu birani po mjestu stanovanja...s obzirom na zakržljalost vaših moždanih vijuga pokušat ću biti precizniji vaš kandidat za gradonačelnika u Velikoj Gorici je izgubio, no sada je Vaš gradonačelnik onaj koji je pobijedio vašeg kandidata...jel sad jasno?...

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #62 : Studeni 13, 2009, 07:40:13 poslijepodne »
Citat:
te Vas pozivam da odmah sada podnesete ostavku na mjesto gradonačelnika Zagreba

Pa tko si ti da prozivaš Bandića da podnese ostavku.......gdje živiš ti?.......

gospon muha, očito da živim par svjetlosnih godina ispred Vas i Vama sličnih, nažalost i u zemlji u kojoj je još uvijek nažalost dosta takvih kao Vi, koji ne vide dalje ispred svog nosa, naravno da imam pravo da ga prozivam jer on se kandidira da bude i moj predsjednik kao i Vaš ili bilo čiji drugi.
Nadalje, govorio sam o moralu, odgovornosti, u slučaju njegove kandidature, kampanje tko vodi grad?Čije novce troši za svoju kampanju?Previše je pitanja muha koje Vi ne da nerazumijete, nego ne želite da razumijete, jer spadate u kategoriju takvih ljudi, ljudi koji su ovu zemlju upropastili do bola.

I na koncu, tko ste Vi da meni dajete ili ne dajete pravo da ja prozivam Bandića ili bilo koga drugog, možda Barišića, nekog trećeg, svi oni odgovaraju meni, meni građaninu ove zemlje,  građaninu ovog grada i muha da imate imalo razuma ne bi to pitanje ni postavljali, pa Vam predlažem da se javite razumu na dopunsku nastavu.
...zaboravili ste da Bandić još nije predsjednik već kandidat za predsjednika iako se po vašem pisanju može iščitati da je to gotova stvar, tj. da će Bandić biti predsjednik......jel sad jasno?...ohohoho gospon muha, Vi ste zaista zeznuli i Antišu

Ohohoho gospon muha, nadišli ste i savjetnika mog gradonačelnika.
gospon muha da ponovim da ne bi bilo zabune, mislim da onog trenutka kada se netko želi kandidirati za Predsjednika države s gradonačelničke pozicije(u ovom slučaju Bandić) neka odmah i automatski podnese ostavku na mjesto gradonačelnika pa neka ide u cirkus zvani "predsjednička kampanja" i da to zakonski treba i definirati.Zašto?

1.svojom kandidaturom napušta grad
2.vrijeme kampanje i predkampanje nije koncentriran na grad, nego na kampanju.
3.obično troši milijunske iznose novaca poreskih obveznika,
4.grad mu ostaje rezervna pozicija ukoliko ne prođe na predsjedničkim izborima

E ovo zadnje je važno, to Vam je kao rezervno državljanstvo, pa kad netko napravi kriminal, ima rezervnu domovinu.Tako i gradonačelnik svejedno tko je u pitanju ima rezervnu varijantu, molim Vas lijepo je li netko biran?Je.Je li preuzeo odgovornost?Je.Da li bi trebao otići i vraćati se kad se njemu prohtije?Ne.

Vi će te sada reći da je on i sada gradonačelnik i da nikud nije otišao, znam.
Ja ću reći da on već duže vrijeme a i do datuma izbora, posebno, nije gradonačelnik.
Da ne govorim o pitanju svijesti, savjesti, odgovornosti prema onome što netko radi, u konkretnom slučaju Bandić- gradonačelnik grada Zagreba

gospon muha, ne brinite se za mog kandidata, itekako se ja brinem za njega, čak i za Vas bi bilo dobro da Vam bude Predsjednik,
a kako je ovo tema o Bandiću, suzdržati ću se od daljnjeg diskutiranja šire od teme, makar Vam ostajem dužan još nekoliko riječi na Vaš zadnji post.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #63 : Studeni 13, 2009, 08:51:57 poslijepodne »
Ne brinem se ja za tvog kandidata...iz aviona se vidi da je tvoj kandidat Josipović....s obzirom da pozivaš Bandića da odstupi po radi kandidature sa gradonačelničke funkcije evo tebi slič. pitanje...?..zašto se dr. Josipović lagano ne distancira od Milanovića...pa čak i SDP-a i djeluje kao kandidat za predsjednika koji želi biti predsjednik svih Hrvata - ni desni, ni lijevi, već odmjeren, realan, mudar kakav on je/nije.?.

Sukladno statutu SDP-a

Članak 15.
Članstvo u SDP-u prestaje:
• istupanjem iz Stranke (pisanim putem ili činom povrata članske iskaznice);
• brisanjem iz evidencije;
• donošenjem konačne odluke o isključenju;
• učlanjenjem u drugu političku stranku ili kandidiranjem na listi druge političke stranke, odnosno na nezavisnoj listi bez suglasnosti SDP-a;
• konačnošću odluke o raspuštanju organizacijskog oblika SDP-a u koji je učlanjen/a.

Formalno istupanje iz stranke sad bi bilo najbolje i pokazalo bi da je uvjeren u vlastitu pobjedu, te da se odljepio od Zorana Milanovića koji mu je protivnik (uteg) veći od svih konkurenata na izborima zajedno.

Ne istupi li Josipović sada, mada imam dojam kako je već prilično zakasnio, tijekom kampanje će imati problem zbog "kajle" koju su mu vođeni diktatom jedne taštine zabili SDP-ovi "pravni eksperti". Teško će mu biti nositi se s kampanjom i paralelno još sanirati štete koje mu čine takvi "stručnjaci" iz stranke....he..he..takovi poput tebe ...

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #64 : Studeni 13, 2009, 10:25:01 poslijepodne »
Ne brinem se ja za tvog kandidata...iz aviona se vidi da je tvoj kandidat Josipović....s obzirom da pozivaš Bandića da odstupi po radi kandidature sa gradonačelničke funkcije evo tebi slič. pitanje...?..zašto se dr. Josipović lagano ne distancira od Milanovića...pa čak i SDP-a i djeluje kao kandidat za predsjednika koji želi biti predsjednik svih Hrvata - ni desni, ni lijevi, već odmjeren, realan, mudar kakav on je/nije.?.

Ne istupi li Josipović sada, mada imam dojam kako je već prilično zakasnio, tijekom kampanje će imati problem zbog "kajle" koju su mu vođeni diktatom jedne taštine zabili SDP-ovi "pravni eksperti". Teško će mu biti nositi se s kampanjom i paralelno još sanirati štete koje mu čine takvi "stručnjaci" iz stranke....he..he..takovi poput tebe ...

gospon muha, u ovoj zemlji su in političri poput Bandića, Keruma, mogao bi im pridodati još Simonicu i Antišu, Narod koji je pretvoren u bijedu, ostaje mu samo još TV i da gleda raznorazne Bandiće, Kerume, Simonice i Antiše umjesto da žive život dostojan čovjeka, da imaju egzistenciju, da su bogati pa da mogu otići u kazalište, u restoran na ručak s obitelji, kupiti neku knjigu pročitati itd.Narod koji treba kruha i igara, sam si je kriv jer sam i kroji svoju sudbinu uz časne iznimke koje su nažalost još uvijek u manjini.

Izjednačavate dr.Josipovića i Bandića, što nije usporedivo niti po jednom kriteriju.
dr.Josipović kada bude trebalo i ako bude trebalo će htio ne htio morati zamrznuti svoje članstvo u SDP-u.

Što se tiče Bandića:
Bandić je imao priliku kada je izabran dr.Josipović za predsjedničkog kandidata, reći stranci, građanima, svome gradu, svojim biračima koji su mu dali povjerenje
ne slažem se stim i želim se kandidirati za predsjednika RH i to bi bilo korektno.

Ovako nas je sve držao na uzdi, u neizvjesnosti, iznevjerio ponajviše svoje birače u gradu Zagrebu, nakon svega toga bih trebao vjerovati takvom predsjedniku.Oprostite gosp. muha nije li logično da mu nevjerujem, nije li logično da građani Zagreba kao i građani cijele zemlje dobro razmisle da li da vjeruju čovjeku koji ih je napustio na sličan način kao što je to uradio dr.Ivo Sanader, u najtežim trenucima za državu, tako i Bandić u najtežim trenucima za grad Zagreb, gospon muha nije li to logično, ili smo mi zaista "stoka sitnog zuba" koja nije tu da misli?

A tko zna možda i jesmo, kako stvari idu u ovoj zemlji prije bi se reklo da jesmo, pa nam tak i je.
Možda na ovim izborima bude i iznenađenja, možda dođe žena za prvu predsjednicu, imamo tu jednu jaku i hrabru ženu, pametnu, sve u svemu biti će ovi izbori interesantni s više aspekata, kao nikada do sada i to mene osobno veseli.

he,he,he ......gospon muha, skoro zaboravih zahvaliti Vam se na komplimentima koje mi redovito odašiljete, uveseljavaju me jako.

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #65 : Studeni 14, 2009, 12:53:17 poslijepodne »
http://www.vecernji.hr/vijesti/bandic-iloku-poceo-kampanju-moj-najveci-suparnik-je-milan-bandic-clanak-50423

" 'Ja orem, oni brišu krmelje'
Zagrebački gradonačelnik jutros je trčao Ilokom 1,5 sat, a na upit da komentira svoje protivnike Bandić je u svome stilu rekao -dok ja uzorem pola njive, oni još brišu krmelje poslije spavanja."

Da li će nacija popiti fore Milana Bandić?On ore?Koliko je to on poorao, nezna taj o oranju i što znači orati.Cirkus Milana Bandić ide dalje.
Ne bi li vrli gradonačelnik rado predsjednički imunitet, kako bi se zaštitio od onoga što ga slijedi?

http://www.vecernji.hr/vijesti/bandicevi-ljudi-ruke-isplacivali-volontere-clanak-50417

Transparentnost Bandićeve kampanje, nam samo potvrđuje transparentnost vođenja grada Zagreba, kao što bi bilo transparentno vođenje i države.
Ova teza potvrđuje gornju tezu da Bandiću bi dobro došao predsjednički imunitet, da se zaštiti od zakona i pravde.

http://www.jutarnji.hr/bandic-u-iloku--hrvatska-treba-predsjednika-koji-nije-clan-stranke/350694/

dok je grad u teškim problemima, Bandić se šeta po Hrvatskoj, natječe se za predsjednika RH, tko vodi grad?Kome su birači dali povjerenje?

Ne brine mene Bandić osobno, brine me činjenica da zbog ovakvih poteza i odluka političara se građanima gadi politika, gadi im se svaki sljedeći izlazak na izbore, gadi im se svaka pomisao na sudjelovanje u društvenopolitičkom životu a to je ono najgore što se zapravo može dogditi i događa sve više i više, da odustanu od odlučivanja o svojoj sudbini, sudbini svoje djece, sudbini ove zemlje koja tone sve više i više upravo zbog ovakve politike i ovakvih političara, što u konačnici i ide na ruku političkim elitama koje nas vode u siromaštvo, koje i žele stvoriti takvo ozračje koje im pogoduje kako bi što duže ostali na vlasti bogateći sebe i siromašeći nas.

Mislim da je konačno došlo vrijeme da svi smognemo snage i konačno kažemo takvoj politici i takvim političarima "DOSTA" i razmislimo o novim idejama, nekim novim političarima, nekim novim osobama koje će povesti ovu zemlju u neku drugu, bolju, sretniju i zadovoljniju budućnost.Imamo takvih osoba u ovoj zemlji, imamo takvih osoba i među ovim predsjedničkim kandidatima, koji znaju, hoće i mogu a nisu se kompromitirali nigdje do sada.
« Zadnja izmjena: Studeni 14, 2009, 01:14:57 poslijepodne JosipJoža »

Offline Mlačanin

• Global Moderator
  • Jezerača
  • Spol: Muški
  • Još uvijek ne znam neke važne stvari, o voću, ženi
« Odgovori #66 : Studeni 14, 2009, 06:03:00 poslijepodne »
Danas sam imao priliku slušati razgovor kako su kod prijatelja u firmi došli sa: molimo vas da se potpišete za Bandića kao predsjednićkog kandidata jer od njih (valjda od grada) dobivamo novce.
Nisu ih pitali što misle ili žele.
Toliko o transparentnosti.
Naše selo Mlaka je ,nekad kršteno
Jer u njemu bilo je bara,močvara
Al se sinci rodili,bare su zavozili
Nema više močvara ,bara nit blata....

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #67 : Studeni 15, 2009, 12:19:28 prijepodne »
Svi koji imaju ikakve veze s holdingom dobili su zadacu skupljati potpise za Bandica....

Jel to nacin? Kaj nitko ko ima veze s holdingom nesme drugog kandidata podrzati?

Da smo normalana drzava to mu se nebi dopustilo.

Offline Nika

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #68 : Studeni 15, 2009, 08:24:18 poslijepodne »
Pozdrav i baš mi je drago da je netko postavio to pitanje.Ja sam za njega i mislim da bude pobijedil.mislim da bude nekaj od njega.Pitam ja vas....a za koga drugoga glasati? :'(
Čovjek uči dok je živ,na kraju umre bedast.

Bilaj

• Gost
« Odgovori #69 : Studeni 15, 2009, 08:51:05 poslijepodne »
A nika kaj kažeš npr na ovu stranicu

http://www.mutna.com

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #70 : Studeni 15, 2009, 08:55:45 poslijepodne »
Pozdrav i baš mi je drago da je netko postavio to pitanje.Ja sam za njega i mislim da bude pobijedil.mislim da bude nekaj od njega.Pitam ja vas....a za koga drugoga glasati? :'(

Bog Nika, dobrodošla u predsjednički cirkus,
Za Vas kao deklu, bilo bi normalno da podržite gđ. Vesnu Pusić, ali vidim Vi preferirate bekrijama, poput Bandića, što nije ni iznenađujuće za hrvatski prosjek.
Vesna Pusić je žena kvalitete ispred svog vremena, možda joj je to i mala manjkavost, jer Hrvatska nije zrela, niti politički, niti intelektualno, niti neovisno da bi imala za predsjednicu, prije svega ženu i k tome još gđ. Vesnu Pusić.A tko zna možda se i iznenadim?

A od muži, pa tu je još Josipović, pomalo samozatajan, skroman, intelektualac od koga bi mogli očekivati pravdu i pravednost u ovoj zemlji, malo je potežak za Europske krugove kam mi svim silama težimo, nedovoljno elokventan za razliku od gđ.Vesne Pusić.

A imamo još muži, dr. Hebrang, ak želimo par koraka unatrag, prava osoba za podržati.

Pa Nadko Vidošević, sam je malo problem ak netko krene u ispitivanje i porijeklo imovine, s dr.Hebrangom si više nije dobar, pa tko zna do kraja kampanje šta se sve pronađe?

dr.Parimorac, motivirati će donekle mlade i dijasporu, nedovoljno da bi mogao igrati neku važniju ulogu.

Kajin, vječiti borac za pravdu i pravednost ali očito koliko dugo djeluje u Saboru, da to u ovoj zemlji još uvijek ne prolazi.

E i zato je tu Bandić, on je pravi lik da uzore sve slavonske njive, evo čujem večeras ore upravo po slavoniji, dernek, bogme nije ni jeftin,
vidi se da je naučio ponešto iz gostovanja U2 u Zagrebu, po uzoru na U 2 čovjek ore na sve strane.Tim je manji za cijela 2 čovjeka od U2 tima.
Zagrepčanci plaćaju, zanima me samo koliki dug Holdinga će naslijediti novi gradonačelnik Zagreba?

Eto draga Nika, takva nam je situacija u šesnaestercu, biti će zanimljivo do zadnjeg zvižduka suca.

Antu Gotovca ne bi spominjao samo iz razloga da ne omalovažavam institut predsjednika, ali taj mene brine najviše kao kandidat, jer nacija je luda za njim.

Offline Muha

• Jezerača
« Odgovori #71 : Studeni 16, 2009, 08:56:06 prijepodne »
Josipe, neće Bandić pobijediti nego narod koji će ga izabrati...ybg..kaj ti ja tu morem...po anketama pristiglih ovaj čas Bandić ima već sad preko 36 % sa laganim trendom porasta...neki politički analitičari predviđaju da bi Bandić mogao pobijediti već u prvom krugu...naime to bi bilo dobro jer bi na taj način ušparali novce namjenjene za drugi krug....

Bilaj

• Gost
« Odgovori #72 : Studeni 16, 2009, 09:15:30 prijepodne »
Josipe, neće Bandić pobijediti nego narod koji će ga izabrati...ybg..kaj ti ja tu morem...po anketama pristiglih ovaj čas Bandić ima već sad preko 36 % sa laganim trendom porasta...neki politički analitičari predviđaju da bi Bandić mogao pobijediti već u prvom krugu...
Čuj s obzirom da je bil skoro 50% u zagrebu na zadnjim izborima, ne bi se iznenadil.
Doduše pobjeda u prvom krugu, teško ali ništa nije nemoguće.  ???

JosipJoža

• Gost
« Odgovori #73 : Studeni 16, 2009, 02:01:42 poslijepodne »
Josipe, neće Bandić pobijediti nego narod koji će ga izabrati..................naime to bi bilo dobro jer bi na taj način ušparali novce namjenjene za drugi krug....

muha, kako Narod bira u ovoj zemlji tako nam i je,takvu vlast i imamo na svim razinama, legitimno dakako, mogu samo pridodat Turov vic s mačićima koji zapravo oslikava najbolje naš Narod.O uštedi muha, bi se dao roman napisati, posebice kada je Bandićeva kampanja u pitanju, možda bi bilo dobro da se to odmah i sada istraži prije negoli bi eventulano stekao imunitet kao eventualni predsjednik RH, što nadam se da se neće dogoditi, jer ipak želim vjerovati da je Hrvatska zrelija i pametnija, ankete su varljive i po njima predsjednik Mesić nikada ne bi trebao biti predsjednik HR a završava svoj drugi mandat, ponekad rekao bih i naručene jer ankete služe da psihološki djeluju i usmjeravaju građane prema nekoj od opcija.Vic u prilogu.......pravi je za našu zbilju.

"Kupio Sanader malom unuku pet malih, tek izleglih mačića.
Zaigrao se dečko s mačićima i govori Sanaderu:
- Gle deda, svi su u HDZ-u!

Nakon tri dana dolazi Sanader u posjetu unuku, a on ga dočeka s dva mačića u krilu:
- Gle deda ona tri mačića su u HDZ-u!
- Kako to? - začuđeno će Sanader- Pa prije neki dan svi su bili u HDZ-u!. Znam deda - odgovori unuk - ali ova dva su progledala. "

Offline lostcase

• Učim se pisati
  • **
« Odgovori #74 : Studeni 16, 2009, 02:09:13 poslijepodne »
Josipe, neće Bandić pobijediti nego narod koji će ga izabrati...ybg..kaj ti ja tu morem...po anketama pristiglih ovaj čas Bandić ima već sad preko 36 % sa laganim trendom porasta...neki politički analitičari predviđaju da bi Bandić mogao pobijediti već u prvom krugu...naime to bi bilo dobro jer bi na taj način ušparali novce namjenjene za drugi krug....

Jesi se ti ludih gljiva najeo , Kakav Bandic kakav prvi krug. Di to on ima 36%,u holdingu?

Ta lopovcina nece drugog kruga vidjet.