Zanimljvo?
Od zaista brojnih tema i tekstova koji se kopiraju na ovaj forum, moji su tekstovi izgleda problematični?
Ja ipak ne vidim problem, u želji da se potakne nešto pozitivno, ili je sve problem u vezi sa mojim postovima?

Provjeri koliko sličnih
postova ostaje bez ikakvog komentara ili osvrta?
No kad sve pogledamo , sve se opet svodi na nas nekolicinu, koji na svaki način pokušavamo održati forum zanimljivim, aktuelnim.
Ne vidim u svim tim raspravama ništa loše, očekujući da se i dosta novih članova na ovom forumu uključe u neku od tema.
Namjera copy-paste tekstova, nije baš u kritiziranju vlade mada ima u tome i istine. Jer jedino kritika može pokrenuti promjene i pokušaje da se iste smanje ili usmjere na druge teme ili područja. Sloboda čitanja i razumijevanja teksta svakoj osobi je drugačija i stvara dojam ,koji je različit za svaku osobu posebno.
Ne vidim zašto tebi svaki tekst ostavlja dojam napada na ovu vladu?
Mene je vidiš, bez obzira na vrijeme pisanja, potaknulo na razmišljanje u sasvim drugom smjeru. Namjerno nisam napisao to razmišljanje, nadajući se da svatko na neki način navede „svoj smjer“, koji ostavlja dojam teksta.
Mišljenja sam , da se na nama kao narodom namjerno manipulira u smjeru koji ne odgovara svima, nego „povlaštenima“. U svim ovim godinama nisu iskorišteni resursi koje imamo kao narod , prirodna bogatstva, geografski položaj, znanost, tehnologija…….
Smatram da nismo toliko zaostali u svemu s obzirom na okruženje u kojem se nalazimo. Mislim da je sve to namjerno izostavljeno svih ovih godina u politici vođenja zemlje, svjesno stvarajući ovisnost o drugima, vješto koristeći trenutnu apatiju naroda koji je baš od vlasti očekivao , onaj bitni poticaj. No to je izostalo, izgubilo se u sivilu svakodnevne borbe za preživljavanje, u slavlju koje se vješto podvaljivalo, dok su se malobrojni vješto prestrojavali i stvarali današnje stanje u zemlji.
Ako je to kritika vlade, a po tvojem razmišljanju može tako biti, tada mislim da je to u redu?
Samo, koliko vidimo to na njih ne djeluje ili nije dovoljno? Zar mora zaista doći do potpunog sloma , da se nešto promijeni?
Ako mogu druge zemlje „zlorabiti“ zakone i međunarodne dogovore, da sebi mogu pogodovati, zašto jedino Hrvatska mora sve poštivati? Zar nema već previše znakova ; „Hrvatska šaptom pade“ da se nešto pokrene za spas zemlje? Zar nije sve spremno da postanemo sluge umjesto ponosni neimari i graditelji svojeg raja na zemlji (koji nam je valjda Bogom dan) za kojeg cijela pokvarena Evropa slini, svih ovih godina kao bijesni pas?
Ako je to kritika svih vlada do sada, zar nije vrijeme da se nešto promijeni?
Ja mislim da je vrijeme već davno prošlo.